Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה בארץ אתה מקבל רובה עם מחסניות וכדורים בגיל 18 וצריך לקחת על זה אחריות.

אותו דבר שאתה לוקח פה רישיון בגיל 17 ומקבל את האוטו מההורים אתה צריך לקחת אחריות ולנהוג בהתאם.

בעל הפורשה כנראה שלא היה אחראי ולא נהג בהתאם.

יש פה בארץ ובעולם עוד הרבה מאוד אנשים בני 20 שאין להם הרבה ניסיון בנהיגה שנוסעים במכוניות מהירות מאוד,אבל יודעים שהם צריכים לנהוג בהתאם ולהיות זהירים בכל מצב.

כמו שיש נהגים בני ,20 שנוהגים למופת בלי אף עבירה על הכביש, יש נהגים בני 40 עם מיליון עבירות על הכביש שמסכנים את החיים שלהם ושלנו כל יום.

אז תורידו את עניין הגיל פה.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפעמים, כשיש המון כסף, חושבים מהתחת. האבא הרי גם רצה להשוויץ בפורשה שקנה לבן שלו, והבן - חשב שהוא סופרמן ברגע שהתיישב באוטו. ועם רכב כזה צריכה להיות לך ענווה, אתה צריך לכבד מכונה כזו אחרת היא תוריד לך את הראש, תרתי משמע...

כתוב יפה ומאוד נכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני שנותנים לילד בן 18 כלי נשק ולפני שמפקידים F-15 בידיים של בן 21 מלמדים ומחנכים אותם איך להשתמש בהם.

הכל עניין של חינוך ותיאום ציפיות מצד המשתמש.

לימוד הנהיגה אצלנו לוקה בחסר את זה כולנו יודעים.

מעבר לזה, מה שאין כאן בכלל לצערי, זה חינוך לתרבות כביש ברמה הבסיסית ביותר שנים לפני שנוגעים בכלל ברכב.

אני אמנם ישראלי מלידה אבל ביליתי חלק ניכר משנות בית הספר בחו"ל. שם, כבר מכיתה ז' היו לנו שעורי בטיחות בדרכים שכללו הסברים מפורטים על התנהגות, תרבות נהיגה וסכנות בכביש כהולך רגל וכנהג. שם למדנו מפיסיקה של לקחת סיבובים נכון דרך הסברים תיאורטיים על החלקות, ירידה לשוליים ועד סרטונים מזעזעים של תאונות ומה יקרה אם לא ננהג נכון.

עם מטען כזה, כשאתה מגיע לגיל נהיגה, אתה כבר מגיע עם מודעות לעובדה הבסיסית שכלי רכב הוא כלי נשק קטלני בשימוש לא נכון ולא סתם צעצוע לגדולים.

פורסם

אין מה לעשות, הגיל הוא גם פקטור, גם אם לא המרכזי בהכרח. בשביל שתיגרם תאונה צריכים להתקיים מספר דברים במקביל, וכשבחור צעיר מקבל מכונה כזו, וכשמצרפים את זה לחוסר הניסיון שלו (בא עם הגיל...) וההתלהבות הראשונית (האוטו אצלו שבועיים) מתקבל מצב מסוכן ביותר, שבמקרה הזה הוביל לתוצאות הרסניות. הייתי מרחם עליו, אבל הוא היה חסר זהירות מספיק בשביל לפגוע גם באנשים אחרים, אז כנראה שמגיע לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אני לא טועה, היה רשום שהגיל של נהג הפורש היה 24. מה הבעיה לנהוג בפורש בגיל 24? קצת הגזמתם עם עניין הגיל.

בן אדם בן 24 עם 7 שנים נסיון יכול לנהוג ברכבים כאלה.

פורסם

גם בנאדם עם חודשיים וחצי ניסיון יכול לנהוג בפורשה, אם הוא יסע בה בזהירות ובמתינות. הבעיה היא כמו שאמרתי - השילוב של הדברים. זה כנראה הצעצוע ה"רציני" הראשון של הצעיר הזה, שאני מניח שלא למד נהיגה מתקדמת בחייו. הוא השוויץ בו וחשב שדוושת הגז הופכת אותו לגבר גבר והתוצאה היא כזו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם יכולים להיות אנשים בני 35 עם אופי התנהגות שכזה. העניין הוא שלא כל הזמן צריך לפתוח עיניים על הגיל...

כי יכול להיות שהוא בן 24, אחרי קורס נהיגה מתקדמת וקורס מסלולים בחו"ל, אחרי 5 מכוניות ספורט קודמות ועדיין הצליח לעשות את מה שהוא עשה מסיבה כלשהי.

פורסם
גם בנאדם עם חודשיים וחצי ניסיון יכול לנהוג בפורשה, אם הוא יסע בה בזהירות ובמתינות. הבעיה היא כמו שאמרתי - השילוב של הדברים. זה כנראה הצעצוע ה"רציני" הראשון של הצעיר הזה, שאני מניח שלא למד נהיגה מתקדמת בחייו. הוא השוויץ בו וחשב שדוושת הגז הופכת אותו לגבר גבר והתוצאה היא כזו.

אמנם הקאררה היא ה"צעצוע" הכי רציני שלו, אבל זה לא שעד עתה הוא נהג בג'אסטי. הבחור התחיל את נסיונו כנהג עם אלפא 33 משופרת, המשיך עם וולבו S40 T4 של 200 כ"ס, ונהג ביום יום גם על ב.מ.וו 650 ועל פורשה קאיין. קאררה טורבו היא אכן הקיצונית ברשימה, אבל היא התקדמות די לגיטימית אחרי המכוניות הנ"ל.

פורסם
משום מה רכבי פורשה לא נבדקים בNCAP, אם התאונה הזו היתה מבחן ריסוק היא לא היתה מקבלת גם כוכב וחצי. אגב הבדלי המשקל בין שני הרכבים רק 150 ק"ג לטובת המאזדה 6.

רק 150 ק"ג... לא משהו מיוחד. סה"כ עוד בן אדם כבד (מאוד) עף עליך. רק...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אמנם הקאררה היא ה"צעצוע" הכי רציני שלו, אבל זה לא שעד עתה הוא נהג בג'אסטי. הבחור התחיל את נסיונו כנהג עם אלפא 33 משופרת, המשיך עם וולבו S40 T4 של 200 כ"ס, ונהג ביום יום גם על ב.מ.וו 650 ועל פורשה קאיין. קאררה טורבו היא אכן הקיצונית ברשימה, אבל היא התקדמות די לגיטימית אחרי המכוניות הנ"ל.

מצטער, אבל זה לא משנה דבר. מסתבר שהקאררה טורבו היא ממש לא התקדמות לגיטימית אחרי המכוניות הללו - תראה לאן היא הביאה אותו.

אגב, גם ה-650 לא ממש מתקרבת לפראיות של קאררה טורבו. יש הבדל גדול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל אחד מדבר ורושם פה דברים כאילו הוא יודע מה הלך שם.

פשוט עצוב,

אגב, תראו לי מישהו אחד פה מתחת ל24 שיגיד "לא" לקררה ויגיד "זה לא הגיל המתאים עדיין"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...