Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי שיטוט באינטרנט, כשהטלויזיה דולקת ברקע,תפסה לי את העין ידיעה בחדשות עלפורשה (911?) מרוסקת בתאונה שנראית מאוד לא סימפטית.

לא שמעתי פרטים כי הטלוויזיה מושתקת, אבל ראיתי זוג בלמים קרמיים צהובים מציצים בין ההריסות.

יצר המציצנות גובר עלי. מישהו יודע פרטים?

*מנהלים, אם אתם לא בעינייני רכילות אל תתביישו למחוק. אני לא נעלב בקלות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית יותר כמו 911 טורבו קבריו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

.

ראיתי את התאונה מתרחשת מול העניים שלי

(07/09/2009 20:50)

הפורשה נכנסה במהירות לנתיב ננגדי, נכנסה במאזדה ועפה באויר כאשר חזית הרכב פונה כלפי מטה בגובה של לפחות 3 מטר ואז הגלגלה לשדה בצד הכביש. פשוט מטורף ומפחיד.

נראה כתאור די אמיתי לנוכח העובדה של מה שנשאר מהפורשה .

פורסם

משום מה רכבי פורשה לא נבדקים בNCAP, אם התאונה הזו היתה מבחן ריסוק היא לא היתה מקבלת גם כוכב וחצי. אגב הבדלי המשקל בין שני הרכבים רק 150 ק"ג לטובת המאזדה 6.

פורסם

לפי התמונות ב-HNN, זו Turbo-S. סף הדלתות עם הכיתוב זה אחד הפרטים הבודדים של הרכב שנשארו שלמים.

נראה רע מאוד.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

זה היה רק עניין של זמן עד שתאונה קשה תקרה שם. אולי מישהו יתעורר סופסוף ויסגור את הכביש הבזיוני והמסוכן הזה, דרכו מאות מכוניות עוקפות את הפקק בכביש החוף.

:turn-l:
פורסם

טוטל לוסט וודאי.:-(

החלמה לפצועים...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מה שיותר מעניין הוא שנהג הפורשה במצב אנוש, ואילו החבר'ה מהמאזדה יצאו בזול ביחס אליו. מה תגידו על זה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעקבות התאונה הלכו לעולמם חצי ממספר הפורש בישראל:|

החלמה מהירה.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...