Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני 3 חודשים , שרק פירסמתי את ה 350Z למכירה הגיע אליי איש ב S8 חדשה , שרצה לקנות את האוטו עבור בנו מתנה לגיוס .... המלצתי לו לקנות לו גולף או איביזה ושלחתי אותו הביתה . הכסף שלו לא עניין אותי - ראבאק אנשים לא מבינים שאלו מכוניות לבעלי נסיון רב בלבד.

לקנות לילד בן 21 כזה רכב זה מוות ידוע מראש.

אני מאחל למשפחות החלמה ככל שאפשר :|

פורסם
משום מה רכבי פורשה לא נבדקים בNCAP, אם התאונה הזו היתה מבחן ריסוק היא לא היתה מקבלת גם כוכב וחצי. אגב הבדלי המשקל בין שני הרכבים רק 150 ק"ג לטובת המאזדה 6.

יש לנו מומחה...

אני דברתי עם בעלים של פירוקיה שטען ששרידות כמו של גרוטאות מרוסקות של פורשה הוא לא ראה בחיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
משום מה רכבי פורשה לא נבדקים בNCAP, אם התאונה הזו היתה מבחן ריסוק היא לא היתה מקבלת גם כוכב וחצי. אגב הבדלי המשקל בין שני הרכבים רק 150 ק"ג לטובת המאזדה 6.

אני מניח שלא לקחת בחשבון שהרכב בילה רגעים באויר , ולאחר מכן מספר גילגולים על הקרקע..

איזה מבחן ריסוק בודק את התסריט הנ"ל ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יש לנו מומחה...

אני דברתי עם בעלים של פירוקיה שטען ששרידות כמו של גרוטאות מרוסקות של פורשה הוא לא ראה בחיים.

עפר (בלי חולם, כמו שאתה מבקש תמיד :-P), זו לא הנקודה.

מי שמתעניין בפורשה לא אמור לשמוע על שרידות הרכב משמועות. (חבר, בעל פירוקיה וכו').

לרכב במחיר כזה צריכים להיות מבחני ריסוק רשמיים.

אריק - כל הכבוד שנפנפת את הבחור. אני הייתי נוהג בדיוק כמוך!.

פורסם

גם לפרארי ולמבורגיני אין ציוני ריסוק, וגם לאסטון מרטין, שלא לדבר על לוטוס או ספייקר או נובל, ולרכבים של TVR אין אפילו ABS.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

האמת שזה בדיוק להפך - ככל שהרכב יקר יותר, כך פחותים הסיכויים שיתבצעו עבורו מבחני ריסוק רשמיים. יש מגוון סיבות לנושא, אחת מהן היא עלות הקנייה עבור מבצעי הניסוי או המימון עבור היצרן, אחרת היא העובדה שלרוב הן מציגות את אמצעי הבטיחות הכי מודרניים של היצרן, הכי הרבה כריות אוויר, משקלן הכי כבד וכן הלאה - הן פשוט ממילא יותר בטוחות מרוב המכוניות על הכביש. הבעיה עם פורשה (ויצרניות מכוניות ספורט אחרות) היא שהמכוניות שלה קטנות וקלות יותר ממכוניות פאר, אבל עולות סכומים דומים (או יותר). יש סיכוי לא רע שפורשה ודומותיה לא תקבל ציונים גבוהים במיוחד במבחני ריסוק, אבל זה גם לא משנה - מי שקונה אותה יודע למה הוא נכנס, וגם מבין שבמהירויות שהוא הולך לנסוע בהן, שום דבר לא יציל אותו...

ת'כלס, אם היית יודע שאם תתרסק במעל 70 קמ"ש בפורשה בטוח תמות - היית נוסע בה יותר לאט?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין ספק שטוקבקיסטים הם מקור מידע אמין...

צודק בהחלט (וזאת גם נראית כמו תגובה קצת מפגרת) אבל האמת שיש ביסוס מסויים כי אני מכיר את החובש הראשון שהיה במקום, ראה את התאונה מתרחשת והספיק להיות הבן-אדם השלישי שניגש לרכב. הראשון ? ניידת משטרה...

פורסם

אני מאמין שלקוחות הפורשה היו רוצים לדעת שבתאונה היא תתפקד לפחות כמו המזדה6 של השכן (לכביש).

לא כל מי שקונה פורשה קונה אותה כדי לנסוע על המגבלות. יש כאלה שאוהבים פוזה, יש כאלה שרוצים להראות שהם מצליחנים ויש כמובן את חובבי המותג.

נ.ב לא הסקתי כלום מהתאונה הזו. סביר להניח שהרכב התרסק כך בגלל שעשה סלטות באויר.

פורסם
אני מאמין שלקוחות הפורשה היו רוצים לדעת שבתאונה היא תתפקד לפחות כמו המזדה6 של השכן (לכביש).

אמונה זה חשוב.

כמה לקוחות פורשה אתה מכיר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי שקונה אותה יודע למה הוא נכנס, וגם מבין שבמהירויות שהוא הולך לנסוע בהן, שום דבר לא יציל אותו...

רוני

לפני כמה שנים, בביקורי הראשון בפרנקפורט, ראיתי למבורגיני דיאבלו נוסעת במהירות פסיכית בתוך העיר, ואז תוך שניה מורידה כמה עמודים ועוברת דרך תחנת אוטובוס ישר לתוך קיר של בניין.

הנהג יצא מהרכב בלי פגע. תוך כמה דקות הגיע אמבולנס ואח"כ גם 2 ניידות משטרה. היה מדהים לראות את הבנאדם עומד ליד הניידת וממלא איזה נייר עם השוטר.

אחרי איזה 15-20 דקות הוא עלה לאמבולנס בכוחות עצמו ונסע.

ככה שכנראה שבכל זאת מדובר ברכבי יחסית בטוחים.

ד"א, יומיים אח"כ היו עמודים חדשים, תחנת אוטובוס משופצת ואפילו את החור בקיר הסתירו עם לוח גבס. ככה שאף אחד לא היה יכול לדמיים אפילו מה קרה שם 2 לילות קודם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהמשך למה שדיסקובר כתב פה אני גם אציין שלמבורגיני דיאבלו SV של אחד החברים במועדון התרסקה על סלע בסין לפני כמה חודשים במהירות גבוהה עד גיחוך, הנהג יצא מהרכב בהליכה.

אין פה שום מדד להשוואה מול הבטיחות של מאזדה כזו או אחרת,מי שקונה רכב סופר ספורט או רכב על לוקח בחשבון את הסיכון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפשר להאמין לזה שרכבי ה"על" יהיו בטוחים משמעותית מרכבים "רגילים", אבל קשה לי לדמיין אם יוכלו לשחזר את אותה רמת בטיחות כאשר הם יתנגשו עם רכב אחר, שרוב הסיכויים גבוה מהם בהרבה (רק נסו לדמיין את אותה דיאבלו נכנסת באיזה SUV שגבוה ממנו ושוקל משמעותית יותר ממנו).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני יודע שפרארי אנזו בנויה בצורה מיוחדת שמנתקת קפסולה של תא נוסעים מהשלדה ומנוע.

לכן היא מאוד בטיחותית במקרה של התרסקות. כך גם כנראה למבורגיני היקרות ושאר מכוניות על.

יש שם טכנולוגיות שאנחנו כנראה לא מכירים

הבעיה שמכה די קלה שולחת את האוטו לטוטל לוס. אין פחחות וצבע.

אין כנף תחליפית מטיוואן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...