Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר היטב את הבעלים של הרכב.

הייתי בטוח שנפצע בתאונה.

בדקתי איתו היום, והסתבר שמכר את הרכב לפני שבועיים.

איחולי החלמה לפצועים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics/

אתר עם תאונות של מכוניות אקזוטיות, יש כל סוגי הרכבים, שאפילו לא חשבתם עליהם שהספיקו לעשות תאונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים ולנסות לנתח מה היה ומי היה.

אבל דבר מהתמונות כמעט ברור באופן וודאי:

ההתנגשות הייתה חזיתית במהירות גבוהה מאוד!! מספיק שנהג הפורשה היה על 100 וה-6 על 60, (נניח, בגדר היגיון) מדובר על 160 קמ"ש שמומרים לאנרגיות שונות (אני מהמר שהמהירות הכוללת הייתה גבוהה יותר).

המאזדה 6 עמדה נהדר בתאונה!!

אפילו שמסתכלים על צד הנוסע ב-6 שספג מכה רצינית, זה באמת בטל לאור המצב של צד הנהג וחלקו הקדמי של תא הנוסעים.

זה לפני שדיברנו על תא המנוע שספג את מירב העוצמה וקרס כראוי!

(תסתכלו על תמונה 7 ב-hnn)

אני לא הייתי נשאר אופטימי אם היו אומרים מספרים לי על פורשה טורבו בטיסה נמוכה פוגשת רכב מקבוצת המשפחתיות הגדולות.

פורסם
אני יודע שפרארי אנזו בנויה בצורה מיוחדת שמנתקת קפסולה של תא נוסעים מהשלדה ומנוע.

לכן היא מאוד בטיחותית במקרה של התרסקות. כך גם כנראה למבורגיני היקרות ושאר מכוניות על.

יש שם טכנולוגיות שאנחנו כנראה לא מכירים

הבעיה שמכה די קלה שולחת את האוטו לטוטל לוס. אין פחחות וצבע.

אין כנף תחליפית מטיוואן.

אכן רוב מכוניות העל פשוט "נחצות ל-2" בתאונות רציניות,אבל אני לא בטוח שזה בגלל תכנון מיוחד לשעת תאונה,זה כנראה פשוט בגלל המבנה שילדה של המכונית.

השילדות של פרארי,למבורגיני ושות' בנויה בעצם מ-2 חלקים,החלק הראשון הוא הפרונט כולל תא הנוסעים שזו מעין שילדה אחת והחלק השני הוא תת שילדה נפרדת שמאכלסת ברובה את המנוע והסרן האחורי,זו אומנם שילדה מאוד מסיבית ומתקדמת,אבל זו תת שילדה נפרדת מהשלדה המרכזית של הרכב ובעצם סביב התת שילדה הזאת נבנה כל החלק האחורי שמתחיל מגב תא הנוסעים ועד הפגוש האחורי.

דבר נוסף שצריך לזכור,הרכבים האלה בנויים (חלקים ניכרים מהם) מקארבון פייבר,שזה חלק מאוד מאוד עמיד וחזק עד לנקודה מסויימת שבה הוא פשוט נשבר ולכן כל ה"התנהגות" של הרכבים האלה בזמן תאונה שונה ממכוניות רגילות.

אי אפשר לשפוט על פי תאונה אחת את העמידות של הפורשה,אף אחד מאיתנו לא היה נוכח בשעת התאונה ולא יודע בדיוק איך התרחשה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אמונה זה חשוב.

כמה לקוחות פורשה אתה מכיר?

כמה אתה?

אני לא רואה סיבה לקבוע בכזו נחרצות שלבעלי פורשה לא אכפת ממבחני ריסוק.

גם ברכבים משפחתיים יש כאלה שלא אכפת להם, ויש כאלה שכן.

בכל אופן - מה שמפריד בינינו לבין הפורשה זה לא מבחני הריסוק :-D

אני לא הייתי מתנגד לקיימןS או 911טורבו.

פורסם

אני מכיר לא מעט בעלי פורשה ומכוניות אקזוטיות הרבה יותר,את אף אחד מהם לא מעניינת הבטיחות,מה שמעניין אותם זה מה המכונית משדרת ושתיהיה להם יכולת לתת בגז מדי פעם,זה הכל.

תחשוב על זה בצורה ריאלית,יש מכוניות הרבה יותר נוחות ומפנקות מכל רכבי העל,יש גם כאלה שהן גם מפנקות וגם חזקות מאוד (AMG,M ושות'),אבל אין למכוניות האלה את השם או העיצוב הסקסי שיש לאיטלקיות החמות,והאיטלקיות האלה (או פורשה לצורך העניין) משדרות אימג' של "לוקח סיכונים" וכו', אנשים שיש להם כסף מתים על זה....

פורסם

מה שאידיוטי בכל הסיפור הזה, הן התגובות של המטקבקים.

השמחה לאיד וכל ההתעסקות בסוג הרכב זה מה שרקוב אצלינו.

הכביש הנ"ל, מ-ס-ו-כ-ן ובזה יש למקד את האנרגיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מכיר לא מעט בעלי פורשה ומכוניות אקזוטיות הרבה יותר,את אף אחד מהם לא מעניינת הבטיחות,מה שמעניין אותם זה מה המכונית משדרת ושתיהיה להם יכולת לתת בגז מדי פעם,זה הכל.

תחשוב על זה בצורה ריאלית,יש מכוניות הרבה יותר נוחות ומפנקות מכל רכבי העל,יש גם כאלה שהן גם מפנקות וגם חזקות מאוד (AMG,M ושות'),אבל אין למכוניות האלה את השם או העיצוב הסקסי שיש לאיטלקיות החמות,והאיטלקיות האלה (או פורשה לצורך העניין) משדרות אימג' של "לוקח סיכונים" וכו', אנשים שיש להם כסף מתים על זה....

כמו שציינתי, אישית אם היה לי הכסף לא הייתי מתעניין במבחני ריסוק.

פורסם

מה שלא הבנתי זה איך מכוניות עם גג נפתח מספקות הגנה לנוסעים במקרה של התהפכות , הרי לפעמים החלון והמסגרת שלו זה הדבר היחיד שמשקל הרכב יונח עליו וסביר שהם יקרסו ואז הנוסעים יהיו חשופים מחוץ לרכב לפגיעה מהקרקע.

בנוסף , חגורות הבטיחות באמת מונעות מהנוסע ליפול למטה במקרה של רכב הפוך?

פורסם

במכוניות המודרניות וגם בחלק מה"מבוגרות" יחסית קיימות קשתות התהפכות אקטיביות,כלומר כל עוד הרכב על 4 גלגלים הקשתות נסתרות או שבולטות בצורה לא משמעותית,חיישן דואג לכך שמעבר לזווית מסויימת בה נמצא הרכב הקשתות פשוט קופצות החוצה מעבר לגובה הראש.

מעבר לכך כמו שנאמר,"שלדת" השמשה הקדמית מאוד מחוזקת על מנת למנוע קריסתה (שים לב שבתאונה של הפורשה השמשה לא קרסה לחלוטין למרות הנזק הרב לשאר הרכב).

עריכה:

דוגמא למערכת קשתות אקטיביות:

ועוד דוגמא של כמה רכבים:

פורסם

הכל נכון + קורות התהפכות קבועות או נשלפות, חגורות בטיחות וכריות אויר בשפע האמורות להשלים את חבילת ההגנה לנוסעים.

אבל

הדגם האמור יצא לשוק בשנת 97, שנות אור במונחי בטיחות פסיבית. את התוצאה רואים הן על הפורשה והן על המאזדה - שללא ספק שרדה את התאונה הזו בצורה הרבה יותר טובה.

ישנם הרבה ספוקלציות בעינין הגורמים לתאונה והאשמים. דבר אחד בטוח (לפחות בטוח לטעמי) - נהיגה מתקדמת שווה חיים לכולם ועל אחת כמה וכמה לאותם נהגים שקונים מכונית מהירה בשביל "הפוזה".

פורסם
כמה אתה?

אני לא רואה סיבה לקבוע בכזו נחרצות שלבעלי פורשה לא אכפת ממבחני ריסוק.

גם ברכבים משפחתיים יש כאלה שלא אכפת להם, ויש כאלה שכן.

בכל אופן - מה שמפריד בינינו לבין הפורשה זה לא מבחני הריסוק :-D

אני לא הייתי מתנגד לקיימןS או 911טורבו.

אני מכיר חמישה אישית, בערך, כולל שניים שעפו מכביש בגלל שיקוע ב-180.

והיכן אתה ראית שקבעתי למי איכפת ממה?

אני לא קבעתי שום עובדה, פשוט תמוהה היתה בעיני ההצהרה והביטחון בו נכתבו הדברים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חבר הוא הגרריסט שלקח את הרכב או מה שנשאר ממנו.

הסביר לו אחד מהחברה' בפורשה שרכב עשה תאונה כאשר הספוילר היה במצב פתוח.

ושהספוילר נפתח רק ב 150...

אפשר להסיק מזה כמה דברים. חבל. נקווה שכולם יהיו בסדר. אללה ייתן ויגדשו. או שלא.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מבלי לפגוע באף אחד, משעשע אותי כמה יש לנו ארץ קטנה (או פורום גדול :wink: ) ואיך אנחנו משלימים אחד מהשני מידע.

אחד מכיר את הבעלים הקודם של הרכב, אחד מכיר את החובש שניגש ראשון לתאונה, אחד מכיר את הגרריסט שלקח את הרכב, אחד צילם את הרכב בעבר או השיג תמונות שלו (כשהיה עוד שלם...), אחד ראה את הבחור משוויץ באוטו לפני כמה ימים, אחד סתם מכיר כל מיני בעלי פורשה :wink: ואחד קפץ לראות את המקום וחושב שהוא יודע איך זה קרה (טוב, זה היה אני :-D ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...