Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר הוא הגרריסט שלקח את הרכב או מה שנשאר ממנו.

הסביר לו אחד מהחברה' בפורשה שרכב עשה תאונה כאשר הספוילר היה במצב פתוח.

ושהספוילר נפתח רק ב 150...

אפשר להסיק מזה כמה דברים. חבל. נקווה שכולם יהיו בסדר. אללה ייתן ויגדשו. או שלא.

אי אפשר להסתמך על זה מכמה סיבות:

1. למיטב ידיעתי אפשר לשנות את מהירות הפתיחה והסגירה. (אבל גם על זה אי אפשר להסתמך)

2. מהירות הסגירה הרבה יותר נמוכה ממהירות הפתיחה.

3. השבוע ראיתי קררה קבריו חונה עם ספוילר פתוח, ולפני כמה חודשים ראיתי קררה נוסעת באיילון בערך במהירות שלי 100+\- עם ספויילר פתוח.

פורסם

או שלוחצים על כפתור "שופני ספולייר"...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם בפורשה יש כפתור ל'שופוני'?

חשבתי רק בלמבורגיני.

מה שמזכיר לי שברגע זה אני מפסיק לחשוב. הוראה מהרופאה. זה לא בריא לי לחשוב. תופעות לוואי של חום (התחממות עקב מאמץ יתר) וכאבי ראש.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

צריך להיות

"אלוהים נותן אגוזים למי שעוד אין לו שיניים."

תן לי רכב כזה היום, עם הנסיון שלי, ואני אפחד ממנו, אז למישהו בן 21 ?!

באמת מרשים השלמת הפרטים פה אחד מהשני כמו שרוני כתב.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חבר של דוד שלי הוא בעל השדה הפתוח שבו התהפכה הפורשה.

לדעתו פי צורת העשבים שהשתתחו על הרצפה, נהג הפורשה נסע במהירות של 200 קמ"ש עם מוזיקה מזרחית ומשקפיים של ריי-בן.

:-D

פורסם
אני מאמין שגם הפקטור של המהירות של הפורשה שסביר להניח נסעה במהירות גבוהה בהרבה מזו של המאזדה גרמו לנזק החמור יותר לנוסעי הפורשה.

אתה רציני? זה לא משנה אם הפורשה נסעדה 200 והמאזדה עמדה או שהמאזדה נסעה 200 והפורשה עמדה. פיסיקה בסיסית.

emotion of motion

פורסם

למי מכם שזוכר, לפני משהו כמו שנתיים-שלוש הובאה לארץ מייבאך במסגרת אירוע הדגמה. אותה מייבאך אומללה הוטסה מכאן במהירות, לאחר שאחד הנהגים שלקחו אותה לנסיעת מבחן ביצע תאונה חזיתית עם רנו קליאו שלא שפר עליה מזלה שבאה ממול.

הכביש הוא אותו כביש, רק הקטע שונה (בערך ק"מ וקצת דרומה בתאונת הפורשה, אם לשפוט לפי התמונות).

הכביש הזה, למרות שיש בו נפחי תנועה לא מבוטלים, צר מאוד ונהג לא מרוכז יכול בקלות למצוא את עצמו לפתע במסלול הנגדי. בנוסף, ברובו גם אין ממש אפשרות להימלט מנהג שכזה.

מה שכן, יש בו כמה עיקולים נחמדים, אבל הם בהחלט לא שווים את הסיכון של הכביש הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכביש הזה לכשלעצמו לא נועד או תוכנן לשאת את כמות הרכבים האלו שנוסעים עליו,

זה פשוט נוצר ע"י הנהגים שרוצים לחסוך דקה או 2 בעקיפת הפקקים בכביש החוף.

האנשים הרלוונטיים הקשורים לעניין חייבים לקבל החלטות בנוגע לכביש הזה!

פורסם

נפתח הרבה לפני. אני לא סגור על המהירות הספציפית אבל כשנסעתי 120 קמ"ש - הוא כבר היה פתוח.

גם בפורשה יש כפתור ל'שופוני'?

חשבתי רק בלמבורגיני.

בדיוק הפוך; בפורשה יש, בלמבו אין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה נראה אפקטיבי מבחינת הקירור בנוסף.

תאונה מצערת וחבל וכואב - תרתי משמע על הפצועים.

ודבר נוסף - רכב בתנועה - פורש או nsu מודל תרפפו יכולים להיות מעורבים בתאונה - מה הגליק הגדול בזה?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
חבר של דוד שלי הוא בעל השדה הפתוח שבו התהפכה הפורשה.

לדעתו פי צורת העשבים שהשתתחו על הרצפה, נהג הפורשה נסע במהירות של 200 קמ"ש עם מוזיקה מזרחית ומשקפיים של ריי-בן.

:-D

אח של גיסתה של אשתי הוא חוקר חרקים, ואחרי התאונה הוא אסף כמה פגרי חרקים שנמרחו על חזית הפורשה ועפו ממנו בזמן התאונה.

לפי דעתו על פי מאפייני המעיכה של החרקים, נהג הפורשה נסע במהירות 194 קמ"ש, אז כנראה שניתוח העשבים לא כל כך מדויק...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...