Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'רמי,

אני מסכים ב-100% עם מה שאתה כותב (עכשיו ובכלל, לרוב), אבל אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם שנהג הפורשה לא היה משלם אפילו שקל אחד תמורת יום שלם על מסלול המירוצים.

גם בארץ וגם באירופה (המערבית, לדקדקנים) ניתן למצוא מקרים של כאלו שמודעים לנהיגתם וליתרונותיו של יום מסלול כזה- וכאלו שלא. נהג הפורשה שייך לקבוצה השניה.

שבוע טוב,

יגאל.

סלח לי, אבל אתה יומרני וקופץ מעל לפופיק. אני אישית מכיר את נהג הפורשה שנים ובעצמי לא יודע אם הייתי "מתערב על כל סכום שבעולם". ואם אני צריך לנחש, אז כן, הוא היה הולך, מכיוון שהוא אוהב לנהוג וכסף זה בטח שלא הבעיה שלו.

אם אתה חושב שאתה יכול לעשות לו אנליזה פסיכולוגית על סמך דיווח יבש של תאונת דרכים אז אתה מעט שחצן.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שהוא היה הולך.

להגיד שזה בוודאות היה מונע את נסיעת הפוזה הספציפית הזו שבסופה התרחשה התאונה?

זה אף אחד לא יודע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ג'רמי,

אני מסכים ב-100% עם מה שאתה כותב (עכשיו ובכלל, לרוב), אבל אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם שנהג הפורשה לא היה משלם אפילו שקל אחד תמורת יום שלם על מסלול המירוצים.

גם בארץ וגם באירופה (המערבית, לדקדקנים) ניתן למצוא מקרים של כאלו שמודעים לנהיגתם וליתרונותיו של יום מסלול כזה- וכאלו שלא. נהג הפורשה שייך לקבוצה השניה.

שבוע טוב,

יגאל.

אתה בכלל מכיר את נהג הפורשה שאתה קובע כך בהחלטיות ?

אתה קצת חוצפן הייתי אומר,לדבר ככה על בחור שמאושפז כרגע בבית חולים ואתה יושב מאחורי מקלדת ומתייג אותו איך שבא לך לפי ראות (או חוסר ראות) עינייך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

:My 2 cents

מדובר, למיטב הבנתי, בכביש הסלול במקביל לכביש החוף, והמתחיל ביציאה מרשפון, עובר מול שפיים ומסתיים בתחנת הדלק ביקום. בתקופה שגרתי בנתניה נסעתי שם הרבה, וגם כיום כשאני מבקר שם אני בד"כ משתדל לנסוע עליו. כשיש פקקים, זה יכול בכיף לחסוך 10-15 דקות. כשאין, זה פשוט מוסיף קצת רגש לדרך מאד משעממת מת"א לנתניה.

היות ומדובר בסה"כ בכביש שרות לחקלאי המקום, לא פלא שהוא לא מפותח במיוחד. מצד שני, גם במהירות 60 קמ"ש עם המגאן הנסיעה בו הייתה כיפית למדי, אולי לא כמו עם קליאו V6 אבל בכ"ז. לא ברור לי מה עשתה שם הפורשה, אבל נראה לי שהפוטנציאל שלה גדול בכמה מידות על כביש כה קטן ופרימיטיבי. באופן אישי, יצא לי להגיע שם למצבים מסוכנים אפילו עם המיניוואן היפני של אמא שלי, במהירויות מגוחכות. החול והחצץ שמפוזרים שם לעיתים פוגעים באחיזה וזאת סיבה נוספת שבגינה יש להקפיד על ריכוז גבוה ומבט רחוק כשנוסעים שם.

כפי שציין אלעד, לפני כמה שנים הייתה שם התאונה המתוקשרת של המייבאך, ולמיטב זכרוני, בשלב מסויים גם תאונה נוספת של SL פתוחה שהסתיימה בנזק משמעותי. לא חסרות שם תאונות, וזה בעיקר משום שהמקום פרוץ לאלפי כלי רכב ולא מיועד לעומס כזה, בדומה לגשר המכביה למי שזוכר.

בשורה התחתונה, לדעתי אין צורך לסגור את הכביש, אבל בהחלט לא היה מזיק להגביל גישה ולהתקין אמצעי האטה נוספים. עם זאת, מי שנכנס לכביש כזה ולא מתנהג בהתאם - דמו בראשו, בין אם הוא נוהג ברנו 5 או 911 טורבו. אני לא אכנס לרכילות או ספקולציות על מה שהלך שם, אבל די ברור שתאונה כזאת לא קרתה כששני הנהגים נסעו במהירות המותרת שם של 50-60 קמ"ש.

בלי קשר, יש לי הרגשה שמי שמתגורר בנתניה ונותן "מתנות" כאלה לילד שלו, מן הראוי שרשות המסים תציץ בספריו. לפעמים זה יכול למנוע לא רק תאונות דרכים, אלא גם ארועים נוספים, כאלה שבהם מישהו "נופל" על סכין או "קופץ" על אקדח במועדון לילה.

פורסם
ג'רמי,

שבוע טוב,

יגאל.

אנשים פה פשוט חוצפנים, אתה מדבר כאילו אתה מינימום החבר הכי טוב שלו או משהו כזה.

אתה לא מכיר את הבחור, את האופי שלו, את הרקורד שלו ואתה פשוט קובע עובדות על סמך הידע האפסי שלך. (והגישה המטומטמת שלך)

:My 2 cents

בלי קשר, יש לי הרגשה שמי שמתגורר בנתניה ונותן "מתנות" כאלה לילד שלו, מן הראוי שרשות המסים תציץ בספריו. לפעמים זה יכול למנוע לא רק תאונות דרכים, אלא גם ארועים נוספים, כאלה שבהם מישהו "נופל" על סכין או "קופץ" על אקדח במועדון לילה.

הלו?!? תתעוררו!

יש לי הרגשה שאתה חי בסרט, נתחיל מזה שהוא לא גר בנתניה, אלא באחד המושבים באזור, ולא חסר מושבים יוקרתיים באזור כידוע.

הנושא התחיל מתאונה קשה ואיכשהו כל אחד רושם את השטויות שלו, כנראה צרי העין חוגגים פה בפורום.

אתה חושב חסר פורשים בנתניה? מרצדסים? במוו? יגואר? לקסוס? כנראה כולם פושעים אה? אז הכי פשוט שרשות המיסים תקים מחסום בכניסה לנתניה וזהו לא? ככה אפשר למנוע לא רק תאונות דרכים, אלא גם "ארועים נוספים".

צא מהסרט שמי שיש לו כסף, במיוחד בנתניה, פושע. שלא "תיפול" או "תקפוץ" בטעות אה.

ואגב לא, אני לא מנתניה, דווקא מאזור בין היוקרתיים בארץ, ואין לי "הרגשות" כמו שלך.

פשוט ביזיון רוב התגובות פה, במקום לרשום משהו מועיל, כמו מה באמת הלך שם (אם מישהו פה בכלל יודע), החלמה מהירה לפצועים ודברים קצת יותר טובים. רושמים פה שטויות.

פורסם

חלאס. דיי לחפור.

תאונות יכולות לקרות גם לנהג הכי טוב וגם אם הוא בן 24 עם פורש- מה שסביר להניח שלא המקרה, אבל עדיין.

אז מספיק עם הספקולציות המפגרות.

נראה לי שמיצינו את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...