Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה לפתוח בדבר קטן. אני יודע שיש אנשים שיגידו שזה עוד מקרה אחד, ושהם שמעו כבר על הרבה. אז מי שרוצה להשקיע 2 דקות מזמנו ולקרוא - מוזמן, כי זה קצת ארוך.

אז ככה, זה קרה אתמול בלילה בערך בשעה בין 4-6 לפנות בוקר בערך, באיזור רצועת החוף של נתניה.

חזרתי לרכבי כדיי ללכת לשתות, פתחתי את דלת הנהג, כשלפתע אני רואה את התא כפפות פתוח. מה שהיה לי מוזר מאוד , כי אני אף פעם לא משאיר אותו פתוח. ( בשלב זה עדיין לא שמתי לב לשמשה שנופצה)

כאשר רציתי לגשת לתיק שלי שנמצא בספסל האחורי, פתאום התגלתה הזוועה לעיניי- זכוכיות פזורות על כל הספסל , התיק שלי בכלל נעלם עם כל תכולתו, אבל התיקים של חבריי נשארו ברכב, אבל מן הסתם עברו חיפוש זריז ונגנב כל הציוד האישי והיקר.

התיק האישי שלי נגנב כי הוא היה הכי כבד, הגנבים הכלב*ם פשוט חשבו שיש שם שלל גדול, ולא רצו יותר מדיי להתעסק אם התיק בתוך הרכב, ולכן לקחו את כולו.

למזלי כל הדברים האישיים שלי היו עליי ( פלאפון, ומשקפיים של 600 שקל ), וכל הכרטיסים בוטלו מיידית.

אבל המזל הכי גדול שלי היה הפאנל של המערכת. לפניי שיצאתי מהרכב פשוט הוצאתי אותו , ושמתי אותו מתחת למושב של הרכב.

כשהגנבים נכנסו , הם ראו שיש חור ריק בשביל הכנסת הפאנל, ולכן באופן אוטומטי חיפשו בתא כפפות, אך כמובן, לא מצאו.

עכשיו העניין הוא שפשוט אי אפשר לתאר את התסכול המטורף כאשר עמדתי מול רכבי, כאשר הוא נפרץ בין לילה ע"י בניי בליעל, וגנבו את רכושי. פשוט חוסר אונים, ושום דבר מיוחד שאפשר לעשות, חוץ מלפנות למשטרה בשביל לקבל את הטופס ולהעבירו לחברת הביטוח.

פשוט תחושת כעס מטורפת, על איך אנשים יכולים להיות כל כך תאווי בצע, לנפץ שמשה בלי בושה, ולעשות חיפוש ברכב ולגנוב דברים.

יש פשוט אנשים שלא יודעים חינוך מהו. פשוט התמונה מתחילה להיות יותר ויותר קשה מיום ליום , שבכל מקום אורבת סכנה אחרת, ותמיד יהיה איזשהו חשש קטן בלב שיקרה משהו , ולא רק לרכב.

בקיצר חבר'ה הטעות הגדולה שלי הייתה, שהשארתי את כל התיקים מאחורה, וכל אחד שעבר יכל לראות שיש תיקים בספסל האחורי, ופשוט לעשות כסף מהיר ב- 5 דקות של פחד.

מקווה שלפחות גרמתי לעוד מישהו לעצור שנייה אחת ולחשוב לפניי שהוא יוצא מרכבו, ולשאול את עצמו מה הוא יכול לעשות כדיי למנוע משיכת עין של עוברי אורח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מתסכל..אין מה להגיד, לפחות נשארת עם הפאנל של המערכת..

ד"א, איפה בדיוק ברצועת החוף? ליד נעורים איפה שחונים בצד ימין שמה? כי שמעתי על מלא מקרים שדווקא שמה פורצים.

פורסם

משתתף בצערך ומאחל לגנבים שייתפסו, אבל אני חייב להעיר פה, שמי שמשאיר את הרכב שלו ברצועת החוף בנתניה ביום שישי בלילה עם תיקים במושב האחורי ואחרי זה "מופתע" לגלות שניפצו לו את השמשה ופרצו לו לרכב הוא, איך לומר, קצת נאיבי.

פורסם

אצלי זה חוק,לא נשאר שום דבר שיכול למשוך תשומת לב לא רצויה כשהוא גלוי לעין.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נאיבי? אולי הבחור לא מכיר את האיזור?

אבל כמו כולם, לא משנה באיזה איזורים של הארץ (גם ברמת אביב :wink: למרות שאני אף פעם לא שם :-D) אני תמיד מחביא הכל (לא משנה מה, גם אם זה חתיכת פלסטיק), ומנסה להשאיר את הרכב "עירום" כמה שיותר.

מצטער לשמוע על המקרה המגעיל הזה שלך, אבל אני מאמין שכמעט לכל אחד מאיתנו קרה משהו דומה (אצלי נניח גניבת רכב). העיקר שאתה בריא? זה הכי חשוב. הכל עובר בחיים :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני זוכר שלפני כעשור נסעתי עם הרכב של אבא לחוף ארבע עונות בנתניה וחניתי בחניון המוסדר שנמצא למעלה.

זה היה בצהרי יום שישי, ובתמימותי לא טרחתי לפרק את הפאנל. כשחזרתי לרכב כעבור כשלוש שעות, מצאתי אותו עם חלון שבור, ללא רדיו, תא כפפות פתוח ובעיקר הרבה תוהו ובוהו.

אני זוכר שזאת היתה הרגשה מגעילה ביותר. עזבו לרגע את הנזק הכספי - הידיעה שכולירע מנוול עשה ברכושי הפרטי כבשלו הטריפה אותי לגמרי.

ללא ספק, השיא היה בכך שעוברים ושבים שהיו במקום אמרו לי שראו את הפורץ נמלט מהמקום דקות ספורות לפני שאני הגעתי.

אני מזכיר לכל מי ששכח: כל הסיפור התרחש ביום שישי בצהרים, שעה שהחוף והטיילת מלאים באנשים!

מאז למדתי את הלקח שלי: אם הרכב אינו חונה בטווח עין, הפאנל נשאר אצלי בכיס. לא בתא הכפפות, לא מתחת למושב ולא בכל מקום יצירתי אחר. אתם יודעים מה, אולי בתיק, שכמובן נמצא עלי.

משמש, אנחנו עכשיו לפני יום כיפור. שהנזק שנגרם לך ילך לך לכפרת עוונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כאחד שמכיר את ההרגשה שגנבו לך, נכנסו לך לפרטיות(2 רכבים כבר נגנבו) אין דבר יותר מרגיז מזה. מאז אני תמיד חונה את הרכב לידי, תמיר בקשר עין איתו ואם זה במסיבות או שאני נכנס למקום מעדיף לחנות אותו במקום רחוק ושקט ומצדי ללכת קצת ברגל. וגם אם חוזר מקניות או שיש ציוד ברכב שם אותו בתא מטען ככה שלא יהיה משהו שימשוך את העין.

ומה לעשות, במדינה שלנו זה היה, זה קיים וזה ימשיך כל הגניבות/פריצות וכו'.

פורסם

לא. את השמשה השמאלית האחורית.

אלעד- אני גם הרגשתי את תחושת הגועל הזאת , שאנשים פשוט חיטטו לי ברכב והפכו לי אותו, ועוד גנבו את כל התיק בלי למצמץ בכלל!!

הם גנבו את התיק בגלל שהתיק שלי היה הכי כבד, אבל למזלי היו בתיק כמה בקבוקי מים וכל מיני שטויות .

אנשים פשוט מגעילים בלי מצפון, פשוט גונבים מאנשים שעמלים ועובדים קשה בשביל הדברים שלהם, ופשוט ברגע אחד לוקחים את הכל .

פשוט חלאות. מוות בייסורים , זה מה שמגיע.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
תגידו, אם קורה דבר כזה, אי אפשר פשוט לבקש מהמשטרה לבדוק טביעות אצבעות על המכונית?

אפשרי, אבל אין תקציב (אתה יודע, זה עולה כסף). ואם לכל פריצה שכזו יצטרכו טביעות אצבע, אתה תשלם למדינה כל שנה פי 3 יותר כסף ממה שאתה משלם עכשיו. בכל מקרה, רק לאירועים חמורים מבצעים פעולה כזו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה להשאיר חפצים באופן כה גלוי לעין על המושב, כשאפשר בכמה שניות להעביר הכל לתא המטען?

פורסם

כדי לא לחיות בפחד כל הזמן. זה למה. והוא צודק, אבל מה לעשות שאתה מקבל סטירות על ימין ושמאל במדינה שלנו (לא אומר שהכל רע, ברור שלא).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...