Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, עדיף לא לחיות בפחד, אבל להיות בין תסכול אחד לשני כשפורצים לך את האוטו (ולהנות מלכתוב על זה אחרי זה בפורום). אם אתה רוצה לחיות בעולם ורוד, אתה אפילו יכול להמנע מלנעול את דלתות הרכב. אם אתה מודע שאתה חי בעולם שלא צבוע בצבע הזה, אתה צריך לקחת הכל בחשבון ולהערך בהתאם.

פריצות, גניבות וכו' לא קורות רק במדינה שלנו. "מה לעשות שאתה מקבל סטירות על ימין ושמאל במדינה שלנו" זה משפט של הישראלי המסכן שמרגיש שכל העולם נגדו ורק הוא נדפק.

ועכשיו בוא ונראה. אתה תמיד משאיר דברים בצורה גלויה באוטו, כולל פאנל רדיו דיסק או אולי משקפיים או מצלמה או תיק?

פורסם

אני משאיר טלויזיה,מחשב,כספת,מפתחות מהאוטו בצורה גלויה בבית :roll: ,זה מתחיל מהאוטו ומגיע לגניבה מהבית ,מכירת סמים וכו .

פורסם

מר גולף היקר, אני נראה לך כאחד שבוכה על מר גורלו במדינה שלנו? אם אני רוצה (לא כרגע, כי אני חייל) תוך ימים מספר אני עף מפה למשפחה בחו"ל. אמרתי שאותם אנשים לא רוצים לחיות בפחד הזה, אבל הם מקבלים את הסטירה בסופו של דבר. אני גם לא חיי בפחד הזה, אבל את המינימום אני עושה (לא להשאיר דברי ערך בולטים לעין). יגנבו? אז יגנבו. אלה החיים, מה לעשות. מפה ועד ללהגיד שאני אחד שבוכה על כך, זה ממש רחוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקשיבו חבר'ה , אני אחד שוודקא בקטע הזה דואג לדברים שלו בפדנטיות.

אני מודע כל הזמן איפה החפצים שלי נמצאים, בין אם זה חפצים שנמצאים עליי, שתמיד אני בודק אם הם נמצאים עליי, ולא פתאום נשדדו , ובין אם אלו תיקים שאני שם לידי או ברכב.

הטעות הגדולה שלי היא שהשארתי את כל התיקים מאחורה בצורה גלוייה לעין שכל אחד יכל לראות.

פשוט לשים את כל החפצים בתא המטען היה פותר את כל הכאב ראש והתסכול הזה.

נכון, איפשהו זאת גם הייתה טעות שלי. הקטע הקצת מצחיק הוא שעל הרדיו דיסק באופן אוטומטי ישר חשבתי לשים, אבל על התיקים לא.

לא יודע להסביר את זה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני בטוח שהרבה הקדימו ואמרו את זה- אבא שלי תמיד חינך אותי ששום דבר בעל ערך (או שנראה בעל ערך!) לא נשאר ברכב.

אפילו המגן שמש שאני מכסה איתו את הדש בורד נמצא בשקית שקופה וזרוק על המושך האחורי, ולא מבצבץ מתוך תא הכפפות (ברכב שלי יש חור בתא הכפפות, ככה שאפשר לראות משם משהו מבצבץ)

פורסם

מי היה מאמין, לי שברו את החלון בשביל לגנוב MP3 פצפון שהשארתי בין המושבים. בחניון בטיילת ת"א בקרבת הדולפינריום.

• תוכן חדש...