Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לשתף אותנו במחירי הטיסה?

הטיסה שלי ב 17.9 וחזרה ב 27.9 כאשר בתוכנית שהיה בפרנקפורט עד ה23 ואז נודדים למינכין לראות את ה Oktoberfest.

למי שכבר ביקר בשנים הקודמות בתערוכה, כמה ימים צריך בשביל התעורוכה? והאם כדאי ללכת יומיים רצופים או לקחת הפסקה?

המלצות וטיפים למקומות/ערים/מוזיאונים/אתרים/וכו' לבקר בהם יתקבלו בברכה. (בינתיים בתוכנית: פרנקפורט,שטוטגרט ומינכין)

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר ראיתי את השרשור ושקלתי את זה, אבל לצערי לא אוכל להצטרף משתי סיבות: הראשונה בגלל שלא כל הנוסעים איתי חובבי מוטוריקה ואני גם ככה סוחב אותם יומיים לתערוכה ויום לביקור במפעלי היצרניות הגרמניות בשטוטגרט ובמינכין, מה שגם ב 23 אני עוזב למינכין ברכבת ואני לא יכול להרשות לעצמי לעשות עצירה בדרך (מבחינת הזמנים בלו"ז).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני וחבר הזמנו כרטיסי טיסה ומלון והשכרנו רכב...

כדאי להזמין כרטיסים לתערוכה מראש?

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

אודה לכל מי שיכול להמליץ על מלון במחיר סביר בפרנקפורט והסביבה הקרובה.

תעלה לאמצע השרשור ותראה מה ישה כתב שם. אחרי שנה וחצי של טיסות ונסיעות ברחבי אירופה, לא הייתי יכול לנסח זאת טוב יותר.

באד הומברג היא רק דוגמא אחת מיני רבות, כל ישוב קטן ברדיוס של 100 ק"מ יעשה את העבודה. מומלץ לחפש מקום עם תחנת רכבת, כדי שלא תצטרכו לקחת את האוטו לפרנקפורט בזמן התערוכה (סתם סרבול מיותר).

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

ברשותכם, שאלה נוספת, הפעם לאלו מכם שביקרו במוזיאונים החדשים של ב-מ-וו, מרצדס-בנץ ופורשה; כמה זמן רצוי להקדיש לביקור ממצה במוזיאונים הללו? האם ביקור של חצי יום בכל אחד מהם מספיק בכדי לעבור, ביסודיות, על כל המוצגים (הם פותחים מאוחר בבוקר, יחסית)?

תודה מראש,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אוראל יש סיכוי

שאני מגיע גם.

אני יוצא ביום חמישי למינכן

יום ראשון אני יהיה בנורבורג

ואז עוד יום / יומיים בתערוכה

מתי אתם בשטוטגרד ?

הכל עוד פתוח אבל זה הכיוון

אכן החיים בזבל !

פורסם
אוראל יש סיכוי

שאני מגיע גם.

אני יוצא ביום חמישי למינכן

יום ראשון אני יהיה בנורבורג

ואז עוד יום / יומיים בתערוכה

מתי אתם בשטוטגרד ?

הכל עוד פתוח אבל זה הכיוון

19.9 - נוחת בפרנקפורט.

20.9 - ברינג'.

21 ו-22 - שטוטגרט.

23 עד 27 - פרנקפורט (תערוכה, שופינג וכו').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל,

בהמשך לשאלתי האחרונה בשרשור, האם השהייה בת היומיים בשטוטגארט היא לצורך ביקור בצמד המוזיאונים? האם ניתן לבקר בשניהם ביום אחד?

2 שאלות לשגרירי הפורום בשומאכר-לנד:

1. שאלה ראשונה, מתוך סקרנות גרידא- האם יש בגרמניה מקבילה מקומית לאוטו-דיפו 'שלנו'? אני מניח שיש-אשמח לקבל את שמן של הרשתות וקישורים רלוונטיים.
  2. בהמשך לשאלתו של אוראל פה, האם ישנן חנויות דגמים מומלצות נוספות בפרנקפורט\ שטוטגארט?

תודה מראש,

שבוע טוב ושקט,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...