Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילו מאוחר. בדרום מתחילים הרבה יותר מוקדם. הלו נרדמתם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה חמה: רשת מלונות ibis - מלונות נהדרים במחירים נמוכים

סתם לדוגמא חיפשתי עכשיו באתר שלהם ומצאתי חדרים פנויים בימים האחרונים של התערוכה ב-60 יורו ללילה.

הקאטץ': לא ניתן להזיז או לבטל, אבל אם בטוח טסים אין סיבה שלא ללכת על זה. בכל מקרה גם התעריף של חדרים עם אופציה להזזה/ביטול לא רע (כ-120 יורו ללילה)

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
טוב אז עכשיו אני צריך להצטער על זה שלא עברתי טסט מוקדם יותר? יש לי רק 4-5 חודשים וותק.

שים לב למה שמצויין באתר של SIXT - אם אתה בן 18 אין שום דרישה לוותק של רשיון נהיגה (וותק של יום אחד...).

ככה שמכוניות סטנדרטיות כמו VW גולף תוכל להשכיר בלי בעיה מיוחדת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב עשיתי בדיקה , אם אני טועה פה במשהו תתקנו אותי בבקשה

נגיד ואני טס בין התאריכים 18.9-22.9

העלות של הטיסה עכשיו היא 450$ (סביל)

לינה באחד ממלונות IBIS להפתעתי - 375$ (ועוד אפשר לבטל =\ - ממש מופתע)

סמארט FORTWO תעלה לי לתקופה הזאת סביבות ה 1000 שקל.

אני מתאר לעצמי שדלק אני לא אצתרך יותר מדי , אולי איזה תדלוק אחד או שניים (אולי באחד מן הימים אני אסע לאיזה עיר בגרמניה כדי לראות איזה אוניברסיטה) לא אמור להיות יותר מ 400 שקל נראה לי

אוכל יקר שמה? ומה עם שתיה? כמה כסף בערך מוציאים על זה? (אני מתאר לעצמי שגם כן אלף אמור להספיק)

אז תכלס ב 6 אלף אני חי חופשי שמה?

אני חייב להיות אבל בטוח לגבי ההשכרת ליסינג. גם אני לא רואה שום הגבלת גיל באתר של SIXT וגם לא בתקנון שלהם. שלחתי להם אימייל , נעדכן כשהם יענו.

שמתם לב שמהאתר של שלמה SIXT מחייבים אותך להיות בן 24? אבל מהאתר הרגיל שלהם (SIXT.COM) לא רשום כלום לגבי הגיל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא צריך מלונות מחוץ לעיר.

יש את ETAP ו פורמולה1 F1 שמשכירים ב35-55 יורו ללילה, ואם תסגור עכשיו, תשלם את המחיר הזה.

כבר שבועיים לפני התערוכה אין מקומות במלונות אלו.

F1 בא עם שרותים משותפים

ETAP כולל שרותים בפנים.

לגבי הרכב, הולידאי אין ממוקם בהחלט קרוב, אך לא מרחק הליכה ויש צורך בתחבורה ציבורית.

אם יש לך רכב מושכר אתה מרוויח, אם לא תמצא מקום לישון, תוכל לישון באוטו לילה אחד. במחיר שתשלם על מלון מחוץ לעיר (50 יורו אבל שתדעו שבימי התערוכה אפילו בשטוטגרט אין מקום פנוי) אתה תחזיר את מחיר האוטו.

אני כנראה אהיה שם, עם הבעל, וניקח רכב, כמו בכל פעם שאנחנו בארופה. ככה אפשר לנסוע לשטוטגרט למוזיאון מרצדס, פורשה, במו ורבים אחרים.

אל מול התערוכה יש בניין ענק של חניה, עלה שנה שעברה אולי 9 יורו לכל היום בתערוכה.

במלונות ETAP יש לרוב חניון חינם.

לא לשכוח שהשנה לא מדובר על אוטו מכניקה, אלא על IAA, שזו תערוכה אחרת לגמריי. אוטומכניקה זה פעם בשנתיים.

מעבר לזה, בסוף נובמבר/תחילת דצמבר יש את ESSEN שזו בעצם תערוכה מקבילה ל SEMA, היא כמובן תהיה ב ESSEN

לתערוכת כאלו מגיעים כחצי מליון איש, ולכן כל המלונות באזור תפוסים.

אני ממליצה דווקא על ESSEN השנה ולא על פרנקפורט.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, תזכירי לי מתי ביקרת בתערוכת פרנקפורט (IAA) שאת פוסלת אותה בנחרצות שכזאת?

פרנקפורט היא תערוכה ענקית ומוצגות בה מכוניות סופר חשובות לשוק האירופאי/עולמי ויש בה אפילו תצוגה של רכבים "משופרים".

אסן היא תערוכה צנועה יותר ומוצגות בה אך ורק מכוניות "משופרות".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סמארט FORTWO תעלה לי לתקופה הזאת סביבות ה 1000 שקל.

הפרזה מטורפת.

אם אין לך בעיה להסתפק ברכב כמו הסמארט FORTWO, תוכל להשכיר אחת בhttp://www.sixti.com במשהו כמו 250-300 שקל לכל ה4 ימים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב רשום להם שהדרישה למיני והמיקרו ה 18 ורישיון בתוקף , הרישיון החדש הוא בינלאומי לא ככה שלא אמורה להיות בעיה נכון?

בקיצור יאללה , עוד מישהו בא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

היי חבר'ה

אפשר פרטים על התערוכה?

קישור לאתר?

ומיקום מדוייק?

אשמח לכל מידע מפני שאני אולי טס לעבוד שם .

פורסם

הורידו מחירי לינה במלון Inter City - שווה בדיקה לכל הרוצים לבקר בתערוכה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

לאחר לבטים ותכנונים רבים, השבוע הוזמנו כרטיסי טיסה (אל-על, מחיר: שחיטה- כנראה בגלל ההזמנה המאוחרת, יחסית) ואוטו שכור (SIXT, משהו בסדר גודל של הפוקוס סטיישן). ננחת בפרנקפורט ב-21.9 ונחזור ארצה ב-26.9.

אודה לכל מי שיכול להמליץ על מלון במחיר סביר בפרנקפורט והסביבה הקרובה.

דרישותינו צנועות מאוד: חדר מרווח- אני טס עם אבי ואחי (אח אמיתי, ז"א). רצוי ארוחת בוקר מזינה (כלולה במחיר, עדיף) וחניה חינם לאוטו השכור, מיטה סבירה וסביבה שקטה. מזגן יתקבל בברכה גם-כן, אבל לא חובה (מסתבר שמזגן במלון אירופאי ממוצע הוא לא אלמנטרי כמו בארץ). התכנית היא להשכים קום כל בוקר ולנסוע לטייל (המוזיאונים של מרצדס-בנץ, פורשה ו-ב.מ.וו נמצאים בתוכנית). כפי שניתן להבין, בגלל שיש אוטו שכור ניתן להתפשר על מלון במרחק מסויים מהעיר עצמה.

ההיצע והמגוון באתרים הגדולים (פה, פה, וגם פה) פשוט מבלבל מדיי.

אני מודע לעובדה שכיום, פחות מחודש לפני הטיסה, קשה למצוא מלונות במחירי מציאה (ביחוד בימי התערוכה) ולכן אני שולח את לחמי על פני המים פה, בפורום (שלא מאכזב).

הארות, הערות, טיפים, לינקים והמלצות נוספות יתקבלו בברכה.

שוב, המון תודה מראש,

סופ"ש נעים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...