Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שנשפכה כמות רצינית של נוזל שמן מנוע בבאגז' מג'ריקן של 5 ליטר ששכב שם , כאשר ניקיתי שמתי לב שחלקו נספג במושב האחורי (מדובר בבפיז'ו 307 )

עכשיו כל נסיונותיי לנקות את המושב שכאשר יושבים עליו נספג שמן בבגדים לא צלחו.

יש איזשהו פתרון איך להוציא את השמן מהספוג שבמושבים? האם ניתן לפרק רק צד אחד של המושבים? ולנסות לנקות ניקוי יסודי יותר?

או לקנות מושב חדש מפירוקיה?

פורסם

קרה לי מקרה דומה.

אחרי שגמרתי לשפשף נזכרתי בשעורי כימיה/פיסיקה.

שמן צף על פני מים:idea:

הסרתי את המושב ואת שטיחי תא המטען, טבלתי אותם למספר ימים באמבט מלא מים עם אבקת כביסה, כל השמן צף למעלה ובא לציון גואל.

אני ממש לא בטוח שאבקת הכביסה היתה נחוצה בכלל.

פורסם

האבקת כביסה דווקא חשובה כי היא עוזרת "לנתק" את השמן מהסיבים, ואז הוא באמת צף למעלה.

רק צריך לדאוג שהמושב יהיה שקוע במים לגמרי, אחרת מה שצף ידבק אליו חזרה. לאסוף את השמן שצף על פני המים על ידי הספגה בנייר מגבת, למשל, ואז להוציא את המושב מהמים ולייבש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה לעונים , חשבתי על חלק ממה שהאנשים כתבו פה , אבל לא ידעתי אם אפשר ואיך לפרק את המושבים האחוריים , אני אנסה להתייעץ עם מישהו שמבין בזה וכנראה שאציף אותו במים.

שוב תודה.

• תוכן חדש...