Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב (יחסית),

אשמח לעצתכם בהקדם האפשרי -

כפי שציינתי בכותרת, האוטו (מאזדה 3 של אבי) עומד על אבן וצמיגים ישנים וללא 3 ג'אנטים מקוריים של מאזדה (מידה 16).

(אגב, תהיה - אצלי בגולף יש מעין מפתח - אחד מהברגים נפתח ע"י בוקסה מיוחד. הייתי בטוח שזה הסטנדרט בג'אנטים אשר נקנים מהיבואן! כמה מפתיע לגלות שלא.)

הדילמה פשוטה - הפעלת ביטוח - (1000 ש"ח השתתפות עצמית + 500 על העובדה שמופעל ביטוח + הוצאות) לראשונה מזה הרבה מאוד שנים (טפו טפו טפו) אנחנו מגיעים למשהו כמו 2000.

האם יש דרך למצוא 3 ג'אנטים מקוריים או 4 תחליפיים ושני צמיגים (יש אחד מורכב ואחד במחסן, במצב חדש) בפחות מזה. האם כדאי?

רעיונות ועצות יתקבלו בברכה, רק אם אפשר בהקדם!

תמונות יועלו בהמשך היום.

יום טוב (יותר) לכולם!

מיכאל.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
(1000 ש"ח השתתפות עצמית + 500 על העובדה שמופעל ביטוח + הוצאות

תפעיל ביטוח בגובה השתתפות העצמית במוסך הסדר, מה הבעיה? יותר זול מזה לא תצא. כל ההוצאות הן על חשבון חברת הביטוח. חייב העתק תלונה במשטרה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר לפני יותר משנה. בהחלט לא נעים. תגיד תודה שהאוטו הושאר על בלוקים ולא נגרם נזק לתחתיתו.

אני העדפתי לרכוש ג'נטים וצמיגים חדשים ולא להפעיל ביטוח. שים לב שהפוליסה שלך תהיה יקרה יותר למשך 3 שנים כך שהסך הכל הוא יותר מה-1500 ש"ח של ההשתתפות וכולי.

וכמובן - קנה נועלי ברגים איכותיים (לא הזבל שנמכר באוטודיפו. אני קניתי בפיטסטופ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם רוני.

הפעלת פוליסה עולה פעמיים, השתתפות עצמית עולה 1000 ש"ח אבל בביטוח הבא תשלם עוד על העובדה שאין לך העדר תביעות, שנה אחרי זה תשלם כי יש לך העדר תביעות רק שנה אחורה וגם שנה לאחר מכן תשלם תשלום נוסף. העלות הכללית אמורה להיות מעל 1000 ש"ח נוספים. שלא לדברצ שאם הרכב הינו קשה לביטוח - יכול להיות שתשלם עוד יותר יקר...

סך כל העלות תהיה בסביבת 3500 שקלים (ה 2000 שציינת ועוד 1500).

מהצד השני אתה יכול למצוא סטים חליפיים חדשים לגמרי בסביבות 2000 ש"ח, ולקנות סט צמיגים חדש ואייכותי - ועדיין תצא מזה במחיר זול יותר מאשר עלויות הביטוח.

או לרכוש רבעייה משומשת + צמיגים במחיר נמוך עוד יותר.

שלא תדע צער...

פורסם

המהדרין שמים שני סטים של ברגי נעילה, כדי להקשות את החיים עוד יותר.

בדרך כלל לגנבים יש את רוב סוגי הבוקסות, כך שאם אתה מסבך אותם עם 2 סטים שונים זה מבזבז להם "זמן יקר".

אגב, כשמקבלים ג'נטים חדשים מהביטוח לאחר גניבה, האם ניתנת אפשרות לבחור את סוג הצמיג או שהם שמים זבל סיני וצריך לריב איתם. (ברור לי שהאופציה השניה היא הנכונה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הביטוח יתן לו גם צמיג רביעי? הרי הוא לא יחליף 3 צמיגים וישאיר אחד ישן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הפעלת פוליסה עולה פעמיים.

אבל הוא יקבל חישוקים חדשים לא משופשפים ולא דפוקים, גם צמיגים.

משומש הוא יצטרך לבדוק היטב כל חישוק עד שימצא ישרים, ובצמיגים המורכבים עליהם סביר להניח שלא יוכל להשתמש.

שמים זבל סיני וצריך לריב איתם

"מקורי", אבל גם תלוי כמה השמאי יאשר. לפי דעתי ניתן להתפשר על עלות הצמיגים למוסך ו"לחתוך" גם במחיר השתתפות העצמיתץ

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לדעתי הפעלת הביטוח מיותרת.

ניתן להשיג מקוריים משומשים או חדשים באיזה צורה שתבחר בפחות ממה שיצא לך דרך הביטוח.

יש יד-2 !

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במזדות הגלגל החמישי גם הוא חישוק מסגסוגת מה שאומר שאפשר למצא 4 מזדות בפרוקיה ולקחת את החישוק החמישי מהתא מטען שיהיה חדש וללא שיפשופים ובעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אהלן אנשים!

תודה רבה על האמפטיה,העצות והתגובות.

אחרי ימים של התעסקות, כאב ראש, כאב לב והמון (המון כעס) קבלו עדכון קטן ומעט עצות:

לאחר לבטים רבים החלטתי להפעיל ביטוח. האוטו שכב על הדיסקים הקדמיים (ולא יכולתי להעריך את מידת הנזק), הג'ק של הגנבים שרט עמוקות את החלק התחתון של הרכב (דבר אשר דרש פחחות), לא היה זמן להתעסק בזה ורציתי לפתור את הבעיה במהירות. ייתכן והייתי מצליח לחסוך כמה שקלים בחיפוש עצמי של גלגלים מיד 2, תיקונים ועניינים - אבל, ואני בטוח שיש כאן אנשים שיסכימו איתי - לעזאזל איתם.

לגבי חלק מההערות שלכם -

רוני - בהחלט נגרם נזק לתחתית הרכב. לא שמתי לב לזה תחילה... עוד גורם אשר הניע אותי להפעיל ביטוח.

לגבי עלויות - 1000 ש"ח השתתפות עצמית ועוד 1000 שקל נלקחו בחשבון לעליית הפרמיה לאורך 3 שנים.

אייל - הצחקת אותי. היה לך ספק? את המאבק לקבל ג'אנטים מקוריים זנחתי. פשוט לא ראיתי סיכוי. האוטו מעל שנתיים והם לא מחויבים לספק חלקים מקוריים. לגבי צמיגים - סאדה שנמשכה כשבוע, כשבסופה 3 צמיגים מעולים. לא היה קל, אבל מסתבר שאפשרי.

תומר - במאזדה 6 של אחי - אכן זה המצב. במאזדה 3 המדוברת - גלגל רזרבי דק, לנסיעת חירום.

התקבל האוטו עם פחחות מסודרת בתחתיתו, לאחר כיוון פרונט ועם 4 ג'נטים חדשים (תחליפיים של מאזדה. האמת? לא רואים הבדל). את הצמיג ה 4 השאירו את הישן. כך גם את הג'אנט הישן שלי - במקרה יש לי צמיג נוסף במצב מעולה אז אמכור את הסט, בשאיפה למזער מעט נזקים.

מה אגיד ומה אומר - שימו בוקסות. אייל - טיפ נהדר. השבוע הרכבתי על הגולף שלי סט נוסף של בוקסות, לכל צרה שלא תבוא. תודה.

סעו בזהירות ומי יתן והם ירוויחו מזה הרבה כסף, אשר כולו ילך לתרופות.

שבוע טוב,

מיכאל.

נ.ב. 1 - שימו לב לתמונה בה מופיע פלייר של חנות שמוכרת ג'אנטים מתחת לוישר. טאץ' של הומור או צירוף מקרים?

נ.ב 2 - הרי מוסך בארץ לא יכול לספק עבודה טובה, נכון? ביום שישי בצהריים האוטו התקבל כאשר כל ארבעת הצמיגים הפוכים! כמה קשה להרכיב צמיג לפי החץ הענק שמופיע על הצד. או לפי הציור!!! את כל ארבעתם!

DSC_1030.jpg

DSC_1042.jpg

DSC_1034.jpg

DSC_1040.jpg

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
חשבת על האפשרות שמי שגנב לך את הגלגלים הוא הבעלים של החנות הזאת?

למען האמת, ברגע שראיתי את התמונות כשהוא הוסיף אותן, אמרתי לעצמי יש מצב שיש קשר בין הגניבה למוסך...

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• תוכן חדש...