Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד מרוצה מהרכב - הפביה השלישית שלנו...

דגם - ה"ספורט" הידנית הראשונה :-P

כחולה כהה עם גג לבן (בדיוק כמו של רוני).

חבילת "ספורט" אינה כוללת (בארץ) שינויים מבחינת מתלים.

החבילה מציעה מושבים תומכים ונוחים משמעותית, הגה שונה (נלקח מהאוקטביה vRS), חישוקי 16' וצמיגי 205/45.

החישוקים הגדולים/הצמיגים נמוכי החתך אומנם פוגעים בנוחות הנסיעה (קשיחה יותר) אך תורמים להיגוי מחודד יותר ואחיזה טובה וגבוה הרבה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מכור משו, לא?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
אסף, את הגג הלבן מזמן לא "מקבלים" ללא תשלום...

הוא עולה 500 ש"ח.

מי שרציני בקשר לקניית סקודה , מקבל את הגג הלבן בחינם (אני חושב שעדיף לא לשים כי זה נראה ממש רע).

-

פורסם
נחמד מאוד. אני מבין שהגרסא שלך יש זהה לגרסא שלשכן שלי, כן?

דבר נוסף, אני יודע שהרבה פעמים מוספים SPORT בלי משמעות, האם לגרסת הספורט יש יכולות גבוהות מלגרסאות אחרות?

בעיניי מדובר יותר על מיתוג, ולא שחשבתי היי פעם שזה באמת רכב ספורט. אך בכל זאת הרכב יציב ומרגיש בטוח על הכביש.

או כפי שאריאל תיאר זאת:

החישוקים הגדולים/הצמיגים נמוכי החתך אומנם פוגעים בנוחות הנסיעה (קשיחה יותר) אך תורמים להיגוי מחודד יותר ואחיזה טובה וגבוה הרבה יותר.

הנסיעה אומנם מרגישה קשיחה יותר, אך זה דבר שמאוד מהר מתרגלים עליו ובמקרה שלי אף מתאהבים בו

מי שרציני בקשר לקניית סקודה , מקבל את הגג הלבן בחינם

הגיוני, סיכוי טוב מאוד שעל גג לבן או לא גג לבן, לא יישברו עסקה.

(אני חושב שעדיף לא לשים כי זה נראה ממש רע).

על זה נאמר על טעם ועל ריח, אך בכל זאת להגדיר נראה - ממש רע, קצת מוגזם.

(הערותי באדום)

דגם - ה"ספורט" הידנית הראשונה :-P

כחולה כהה עם גג לבן (בדיוק כמו של רוני).

:lol: למען הדיוק ההסטורי, יותר נכון לומר לרוני יש כחולה כהה עם גג לבן בדיוק כמו שלי.

בגלל שלאריאל יש את הרכב עוד לפני.

ייתכן שהיום לא הייתי רוכש עם גג לבן, אך לא בגלל יפה או לא.

אני חושב שכן מתאים (מאוד) לרכב גג לבן. אלה בגלל הסיבה שפחות לבלוט ולהיות יחודי.

פורסם

לי יש פאביה מדגם אלאגנס ואני מרוצה מאוד ממנה.

יש דבר אחד שקצת מפריע לי ואני לא יודע אם זה ככה גם בדגם הידני , התיבה האוטמטית קצת מרעישה אבל לא משהו מוגזם.

אין הרגשה שחסר כוח (אומנם היא לא פרארי אבל יש מספיק),חסכונית,נוחה,זריזה וניראת טוב(לדעתי)..מה צריך יותר?

נ.ב

אני לא ממש אוהב את הג'אנט של האלגאנס האם יש אפשרות לקנות משקודה ג'אנט של "ספורט" ולהרכיב על הדגם שלי?

פורסם

תראה אני שואל את כל השאלות האלה מהסיבה הפשוטה שייתכן והשכן יאלץ למכור את המכונית עקב מעבר לחו"ל לכמה חודשים עד שנה ומשהו. עכשיו אם יקרה ויווצר מצב כזה אני כנראה ארצה לרכוש ממנו אותה, אז פשוט רציתי לדעת בעליו של איזה דגם הוא וזה התפתח לשאלות נוספות.

בעיניי מדובר יותר על מיתוג, ולא שחשבתי היי פעם שזה באמת רכב ספורט.

עכשיו ברור לי שתוספת המילה "sport" היא בעיקרה מיתוג, אבל רציתי לדעת איך האוטו מרגיש בכל אופן. אני לא מחפש רכב ספורט ואני לא צריך רכב שעושה 0-100 בחמש שניות, אבל בכל זאת הייתי שמח אם הרכב היה מהנה לנהיגה (חוקית כמובן).

מקווה שהבהרתי מה הכוונות שלי ומיקדתי את נושא השאלות שלי.:wink:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

רוני, מה עובר עליך - אריאל? התבלבלת קצת...

להזמין "אלאגנס" עם 16' של "ספורט" - לא ניתן לביצוע במעמד הזמנת הרכב.

אפשרי לקנות 16' של "ספורט" מפירוק ולהרכיב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...