Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני מספר חודשים שכן ברחוב קנה סקודה פאביה חדשה. ניסיתי להבין איזה דגם של הפאביה הוא רכש אך מכיוון והוא כבר אדם מבוגר הוא התקשה לומר לי.

לכן אני פונה אליכם. כל שאוכל להגיד לכם זה:

1) הרכב ידני

2) מאחורה יש תווית שעליה כתוב 16V

3) החישוקים של המכונית נראים כך:

skoda-fabia.jpg

תודה לכל העוזרים!

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אתה בטוח? אם כן, על פי מה?

ודבר נוסף, ראיתי שבקטלוג "הגה" אין נתוני ביצוע של הגרסא המסויימת הזו, יש לך מושג מה הם הנתונים הנ"ל?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

1.6 16 שסת', 105 כ"ס/5800 סל"ד ו-15.6 קג"מ מומנט/3800 סל"ד.

ידנית:

0 ל-100 ב-10 שניות.

מהירות מירבית - 194 קמ"ש.

אוט':

0 ל-100 ב-11.5 שניות.

מהירות מירבית - 185 קמ"ש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא רואה את התמונה שצירפת, אבל ל"ספורט" / "אלגנס" יש חישוקים ול"אמביאנט" ג'נטים רגילים עם טאסות.

אין אלגנס ידניות ולפיכך ברירת המחדל היא "ספורט".

ההבדל הוא שב"ספורט" יש הגה בעל שלושה חישורים, כסאות בעיצוב ספורטיבי וחישוקים מיוחדים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

העיניין הוא, שהוא אמר שהוא קנה את הרכב מהתצוגה כי הציעו לו את הרכב במחיר מוזל ועם תוספות.

אז אני לא בטוח מה מגיע עם הדגם ומה הוא קיבל בתור תוספת. אני יודע שאת הגג בצבע לבן הוא קיבל בתוספת.

פורסם

טוב אני מקווה שאתה צודק. תודה בכל אופן. ד"א מאיפה הידע הנרחב?

פורסם

ואם תבקש יפה, או שתקנה באחד מעשרות אירועי המכירות שצ'מפיון דואגת לערוך - תקבל הנחה על ה500 ש"ח הללו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוראל, בסוכנות בחיפה אצל יובל ומיקי מקבלים עדיין פביות עם גג לבן ללא תוספת תשלום.

אגב, זה צבע אמיתי או ויניל בהדבקה?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תגידו (בעלי הפאביות), אתם מרוצים מהרכב? איך צריכת הדלק?

ואיזו גירסה יש לכם?

פורסם

נחמד מאוד. אני מבין שהגרסא שלך יש זהה לגרסא שלשכן שלי, כן?

דבר נוסף, אני יודע שהרבה פעמים מוספים SPORT בלי משמעות, האם לגרסת הספורט יש יכולות גבוהות מלגרסאות אחרות?

• תוכן חדש...