רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מכשיר GPS ישן יחסית (בן 3 שנים) של מיו עם תוכנת של NAV N' GO. מאז שהחליפו לי את התוכנה לתלת מימדית אני משתגע ממנו. כל התלת מימד של הבינינים מפריע (למה צריך את זה בכלל?!) ורואים את הדרך בקטן. איזה מכשיר חדש קיים בשוק בלי כל התלת מימד ועם תצוגה גדולה וברורה של הדרך? תודה.
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
HI GUYS JUST WANT TO SHER SOME EXPERIENCES THAT I HAD FROM THE 2 DAYS AMG DRVING ACADEMY THAT I WAS APART OF 2 DAYS AGO. IT WAS AMAZING AMAZINGAMAZING.X LEARNED SO MUCH .THE ACADEMY WAS IN LIME ROCK RACE TRACK IN CONNECTICUT THE HOST WAS THE GREAT , FUNNY CHARMING TOMMY KANDELL - ONE OF THE BEST AMERICAN RACE DRIVER EVER.X I DROVE THE 2010 SL63 AMG,2010 E63 AMG ,2009 SLK 55 AMG AND THE AMAZING C63 AMG.X THIS CARS ARE NOTHING LESS THEN AMAZING IN AMY FIELD - POWER , BRAKING , HANDLING AND MUCH MORE.X A MUST FOR ANY CAR LOVER....X
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם אתם יודעים איזה סנקציות מפעילים על הנהגים של רכבי הליסינג, עליהם מתקבלת תלונה דרך הטלפון המדבקות שעל הרכב. האם התלונה הולכת לחברה בה הוא מועסק או שלחברת הליסינג? אני בדרך כלל סובלני ונמנע מהשטויות שקורות סביבי על הכביש, אבל היום פשוט איזה נהג באמת הגזים. - ההתחיל בזה שהוא גלש לנתיב שלי תוך כדיי שתייה של איזה משהו, כאשר עקפתי אותו - אח"כ העברת חוט דנטלי בשתי ידיו כמובן, בכביש עמוס בשלושה נתיבים עם רכבים שמתשלבים - פתיחת כל מיני אריזות עם שתי הידיים, תוך כדיי הנהיגה כמובן, כאשר מירב תשומת הלב מוסבת לאריזה. - ובהמשך הדרך קריאה מספר או SMS, לא יודע בנסיעה כמובן. תוך הצצות קצרות מידי פעם לנעשה סביב. - עיכוב תור הרכבים כאשר הרמזור מתח…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. לאחרונה אני עושה הרבה נסיעות בכביש 85 לכיוון כרמיאל ועכו, שמתי לב בכמה חודשים האחרונים לתופעה ממש מפחידה. כאשר ישנה משאית שנוסעת חלקית בשוליים, הרכב שרוצה לעקוף יעקוף גם במידה ויש רכב ממול, ולא משנה לו כ"כ אם הרכב ממול חייב לרדת לשוליים בגלל זה. לצערי גם אוטובוסים מנהגים כך, וגם משאיות קטנות יותר שעוקפות. חלק אפילו חוצים פס הפרדה רצוף כאשר המשאית נמצאת קצת בשוליים, מבחינתם זה לא נחשב עקיפה. האם רק אני שמתי לב לתופעה הזאת עכשיו, או שזה באמת טרנד חדש?
הודעה אחרונה מאת blackice, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. אני מקווה שהגעתי לפורום מתאים ויש פה אנשים שיוכלו לייעץ. אז ככה, יש לי רישיון כ-7 שנים. אף פעם לא אהבתי לנהוג אבל לא היתה לי בעיה מיוחדת. אני תמיד נוהג זהיר, כמעט ולא עוקף, אף פעם לא עובר את המהירות המותרת וכו'. בחצי שנה האחרונה חל שינוי קיצוני. בתקופה הזאת אני פשוט מנסע להימנע מכל נסיעה ברכב ומשתדל לנסוע בתחבורה ציבורית. שאני צריך לקחת את האוטו לנסיעה בין עירונית אני מתחיל להילחץ, הדופק עולה. ברגע שאני עולה על כביש בין עירוני הדופק עולה ומתחיל להזיע. אחרי כמה דקות אני נרגע אבל ההרגשה מאוד לא נעימה. הכי גרוע זה שאני נוסע בכביש בין עירוני שאני לא מכיר וצריך להחליט אם לצאת ימינה\שמאלה או להמשיך ישר תוך כדי נסיעה ב-90-100 קמ"ש, או שיש עיקול חד ורצים לי סרטים …
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב, לפני שבוע כשלתי בעת בדיקת אלכוהול באמצעות ינשוף, בכך שלא הצלחתי לנשוף כמו שצריך. והשוטר רשם בדוח שלו סירוב השוטר ביצע לי בדיקת פיכחות של הליכה בקו ישר, נגיעה באף אותה עברתי בהצלחה. קיבלתי פסילה מנהלתית לחודש וזימון לבית משפט וכעת אני מחפש עו"ד תעבורה "תותח על"כדי שייצג אותי. אשמח לשמוע המלצות על עו"ד וגם הפנייה לפסקי דין בתחום התעבורה, כדי לקבל הערכה מהו בדר גודל העונש שאותו אני עומד לקבל. תודה מראש, ליאור
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
אהלן,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב בכל הנושאים,חתרונות חסרונות בעיות מוכרות וכו',כל מה שעולה בראש,רוצה להכיר את הרכב מ א' עד ת' . מנוע 2000 טורבו,אוטו',עבר טיפול רציני במנוע לאחר 265,000 ק"מ. קניתי ב 22,000 מחבר.
הודעה אחרונה מאת htm_aa, -
בניסוח טוב יותר מצאתי רכב שמצא חן בעייני, אני חיפאי והרכב בחדרה עניין של חצי שעה בערך נסיעה. אחרי שאני בודק את הרכב והוא אכן נראה לי מתאים, נוסעים להעביר בעלות בסניף הדואר הקרוב אני מעביר לבנאדם את הכסף, הרכב שלי. איך אני מגיע איתו חזרה לחיפה? הרי אין לי עדיין ביטוח.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 2 תגובות
- 926 צפיות
אהלן, רציתי לשאול אותכם בנוגע למספר מוצרים של MAXOL שראיתי בחנות כאשר קניתי את הספרי ניקוי קרבורטורים שלהם. 1.ראיתי שמה ספרי לשימון ושיחרור חלקים חלודים, כמו הWD40. רק הרבה יותר זול. 15 שקל לתרסיס. מישהו מכיר/עובד עם זה? זה חזק/חלש יותר מהWD40? מה דעתכם על החומר הנ"ל. 2. היה בחנות גם ספרי סיליקון של החברה, למה זה משמש? מה עושים עם הספרי הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
- 1 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם קודם כל אני רוצה להגיד שהשתמשתי בחיפוש אך לא מצאתי תשובה מתאימה. נהג חדש נבדק על ידי ינשוף ויצא שיכור. קיבל שלילה מנהלתית של 30 יום. במהלך זמן השלילה קיבל מכתב לחידוש הרישיון (נגמר הנהג חדש, חלפו שנתיים) ללא עבירות קודמות וכו'. המשפט יהיה בדצמבר השנה. הנהג יחדש את הרישיון לפני המשפט וכבר לא יוכתר כנהג חדש. האם במשפט ישפטו אותו בתור נהג חדש ו/או רק בתור נהג צעיר? אשמח לתשובות ממנוסים ולא מכאלה שיבואו להגיד "אני שמח שתפסו אותו" או "החוק מחייב על שלילה של שנתיים" אנא, תענו רק בהתאם לשאלה - זה נורא חשוב. תודה, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3776926_184,00.html נהג רכב הפורשה, בן 23, שנפצע בשבוע שעבר באורח אנוש בתאונה עם רכב אחר ליד שפיים, מת הערב מפצעיו. הצעיר פונה לבית החולים בילינסון בפתח תקווה, והיום נקבע מותו.
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בבוקר,אבי הסיע את אחי הקטן לביה"ס ובצומת ביאליק (היציאה מקרית אתא לכיוון כללי שפרעם),נכנס ברכב ההונדה של אבי נהג בעל פיאט אונו לבנה. הוא עבר את הצומת המרומזרת באדום,משמאל לימין (משפרעם לכיוון מרכז ק.אתא כאשר מהצד אנחנו עברנו בירוק (נסענו ישר). לאחר שאבי ירד מהרכב כמעט הגיעו למצב של מכות (ד"א הנהג בן מיעוטים משפרעם) ובסופו של דבר השרץ החליט לברוח מהמקום וכמובן לא השאיר פרטים אלא סימני מזכרת לרכב ההונדה 2005 שלנו (נפגעו רדיאטור,שני פנסי חזית,טמבון קדמי) ובטח עוד כמה שטויות. כמובן שהמשטרה לא יכולה לעזור כיוון שאין את מס' הרכב המדוייק. הספרות של מס' הרישוי של הפיאט הן 445705 חסרה ספרה אחת במקום לא ידוע ומי מביניכם, שמכיר את הרכב או הבחור ויכול לעזור תבוא עליו ה…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קיבלתי שלילה ל 85 יום. בית משפט לא קבע שום דבר, קנס ושלילה ואחרי השלילה אני צריך לקבל את הרישיון חזרה. אבל במשרד הרישוי רוצים שאני יעשה תאוריה מחדש ונגיד אני עובר אותה אני מקבל את הרישיון הנייר הזמני עם מלווה או בלי ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכם , שוב אנו מתראים והפעם , תאונה קטנה עם רכבי השני , השרייד . בצהרי היום , יצאתי לכיון תחנת הדלק , תידלקתי את הרכב , שטפתי את השרייד המאובקת וכמובן - מילאתי אוויר בצמיגים . עד פה הכול כשורה , לכאורה . ליד המכונה למילוי אוויר , עמד לידי גי'פ משמאלי ומשמאל לגי'פ - רכב מסחרי לבן וגדול , שחסם לי את כל שדה הראייה . מה שמאלץ אותי בעצם - לעשות רוורס באיטיות , תוך בלימה במקביל , על מנת להוציא את הישבן טיפה החוצה ולראות מה קורה מאחוריי . ובכן , עשיתי זאת - רוורס איטי מאוד , לא יותר מ 2-3 קמ"ש ואז .. בום ! ברלינגו שטסה במהירות האור בתוך תחנת הדלק , הנהג שלה עם פלאפון באוזן מדבר להנאתו . כשיצאתי מהרכב לבחון מה בדיוק קרה שם , הוא המשיך טיפה קדימה בתקו…
הודעה אחרונה מאת SeazeR, -
מבקש המלצה לחברת ביטוח טובה לרכב.
מאת Guest- 0 תגובות
- 788 צפיות
אני כרגע מבוטח בשירביט ונגמר לי הביטוח עוד שבועיים ואני רוצה לעבור לחברה אחרת. אני אשמח לשמוע המלצות על החברות השונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://issue.imotormag.co.uk/Car-reviews-car-videos-car-news-car-pictures-c/1A4a955ca622391012.cde עמוד 18 ואילך.. תהנו!
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
היום חזרתי הביתה וכשנכנסתי לחנייה (ברוורס) פגעתי בפגוש האחורי של המכונית החדשה של השכנים (נקנתה לפני יומיים). הפגוש נשבר לחצי והשתשף בצורה לא רגילה ככה שבטוח שצריך להחליף פגוש. עכשיו השאלה שלי היא מה אני עושה? משלם על כל הנזק? רק על חלק (הם החנו שני מכניות בחנייה אחת)? מערב ביטוח?
הודעה אחרונה מאת ertgil, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב, רציתי לשאול איפה אני יכול למצאו אביזרי "קישוט" לרובר כמו: פנסים שקופים, סקלה , באדי קיט וכ'ו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Rule2k, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 229 תגובות
- 56.4 אלף צפיות
דגם הרכב: צריכת הדלק של הרכב: הרכב מבקר במוסך: הרכב אצלי: אני אוהב ברכב: אני לא מרוצה ברכב: הייתי מחליף אותו ברכב:
הודעה אחרונה מאת Night Racer, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
פגעו ברכב חברה של אמא שלי.. רציתי לדעת איך הייתם מעריכים את הנזק:
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
היי חברה! אחרי חודשים של חיפושים ובדיקות, רכשתי לבסוף סיאט איביזה 2002 1.4 מנוע כעת אני מחפש את הביטוח הכי זול וגם כדאי.. מקיך לפחות לשנה ראשונה עד שאצבור נסיון כי לא נהגתי הרבה למרות שיש לי שש שנים רשיון. קיבלתי הצעה אחת (נראה לי שירביט או משהו) כזו: 16XX עבור חובה, 19XX עבור מקיף (לא זוכר כמה בדיוק בסוף), דרך סוכן במודיעין... זה דיי בסיסי, לא כולל שמשות לדוגמא, רכב חלופי. אך כולל גרירה. הצעה שנייה זה משהו שנקרא דורון ענק הביטוח (כבר נשמע לא טוב חח), שמצעים 1650 חובה, 2200 מקיף, אך נראה לי מכיל יותר כיסויים, ושני בונוסים - אחד טיפול 10K במוסך איזשהו בחולון ב 100שח, וחיישני רוורס (בלי התקנה). עכשיו השאלה זה, האם כדאי? או לברוח מזה כמו מאש? במיוחד …
הודעה אחרונה מאת Carmageddon, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 820 צפיות
אני רוצה לבדוק את מספר המנוע בהתאם לרשיון רכב איפה אני מוצא את מספר המנוע בפיגו 206 שנת 2002
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
הסל"ד הוא חלק מאוד חשוב הרי בנהיגה, בהעברת ההילוכים... אני מפני שאני נהג די חדש על הכביש לא יודע את הדברים האלו ואשמח לדעת יותר.. בנהיגה ספורטיבית מושכים לפעמים הילוכים נכון? מה אפשר לדעת על הסל"ד איך אפשר להשתמש ברכב בצורה האפקטיבית ביותר ע"י שמיעת רעש המנוע\ראיית מד הסל"ד (לא בכל המכוניות יש תמד :S) תודה =)
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזמנתי מטען של נוקיה מDX וגיליתי שחוץ משיבוש הקליטה של הרדיו, הוא גורם למנורת הABS ברכבי להדלק! זה לא קורה באופן מיידי אך מאז שקניתי את המטען מנורת הABS נדלקת, הפסקתי להשתמש בו והנורה לא נדלקה יותר וכל פעם שאני מחבר את המטען שוב המנורה נדלקת לבסוף. ולכן אשמח לשמוע המלצה על מטען של נוקיה (החיבור הדק) לרכב שלא גורם לשום הפרעות, לא לרדיו ולא לABS
הודעה אחרונה מאת קיפר סאתרלנד, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
על מנת שלא להגיע לבדיקת מעבדה מוסמכת ?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
שלום לכולם האם ידוע למישהו על ורסיות שונות למוצר הזה בין אירופה לארצות הברית? ואם כן מה מתאים לארץ? ואולי אפילו מהיכן כדאי לקנות? תודה לחברי הפורום שמכירים את המוצר ירון
הודעה אחרונה מאת ירון גולן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל הכבוד לאסטון מרטין ששמרו על עיצוב קלאסי ומדהים גם ב4 דלתות. גם הפנים נראה טוב (אם כי פחות מיוחד מהפאנאמרה). ** תוספת הנהלה ** הגיזרה מתחממת, לאחר הפנמרה והאיתותים מכיוון בוגאטי (גליביה) גם אסטון מרטין מוציאה לעולם מכונית ספורט עם 4 דלתות. כנראה שהמיתון שפקד את העולם לא היה בתוכניות של כל היצרניותהאלה אי שם לפני כמה שנים שהחלו עם התכנון שלהם. בכל מקרה, לראפיד מנוע V12 עם 470 כ"ס ויותר מ-60 קג"מ. 0-100 ב5.3 שניות. מהירות מירבית, קצת מעל 300. המשקל ? כמעט 2 טון(1950 ק"ג).
הודעה אחרונה מאת Romek, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 792 צפיות
שלום, בעוד כ-3 חודשים אני עובר מסטטוס של נהג צעיר (לא חדש) לסטטוס של נהג ותיק. אני רוצה לבטח כעת רכב (לשנה כמובן). האם ניתן לעשות משהו כדי שאשלם את התעריף המנופח לצעירים רק לשלושת החודשים הרלוונטיים, ואת התעריף ה"בוגר" לשאר הזמן? מדובר בהפרש של די הרבה כסף. נניח, האם יש הגיון לבטל את הפוליסה אחרי 3 חודשים ולהוציא אחת חדשה, או שמא צריך לשלם קנס על הביטול? אורן
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
TED הוא מפגש שנתי שבו אנשים עולים על הבמה ומדברים על פרויקטים ועל רעיונות שישפרו את העולם. כאן שי אגסי פורש את משנתו לגבי הרכב החשמלי. נא לצפות בכל הסרטון לפני שמגיבים שטויות. http://www.youtube.com/watch?v=FcoJt2KLC9k&feature=channel_page דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 986 צפיות
אתמול קיבלתי את המכתב ההזוי הזה בדואר: מיותר לציין שמעולם לא עשיתי תאונה אז,מכבי יודעים משהו שאני לא יודע? איך בכלל קורה מצב כזה שמגיעים אליהם רישומים שעברתי תאונה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 795 אורחים (הצג רשימה מלאה)