Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

שוב אנו מתראים והפעם , תאונה קטנה עם רכבי השני , השרייד .

בצהרי היום , יצאתי לכיון תחנת הדלק , תידלקתי את הרכב , שטפתי את השרייד המאובקת וכמובן - מילאתי אוויר בצמיגים .

עד פה הכול כשורה , לכאורה .

ליד המכונה למילוי אוויר , עמד לידי גי'פ משמאלי ומשמאל לגי'פ - רכב מסחרי לבן וגדול , שחסם לי את כל שדה הראייה .

מה שמאלץ אותי בעצם - לעשות רוורס באיטיות , תוך בלימה במקביל , על מנת להוציא את הישבן טיפה החוצה ולראות מה קורה מאחוריי .

ובכן , עשיתי זאת - רוורס איטי מאוד , לא יותר מ 2-3 קמ"ש ואז .. בום !

ברלינגו שטסה במהירות האור בתוך תחנת הדלק , הנהג שלה עם פלאפון באוזן מדבר להנאתו .

כשיצאתי מהרכב לבחון מה בדיוק קרה שם , הוא המשיך טיפה קדימה בתקווה שהוילון יסתיר את ראשו וויצא מהרכב עם הפלאפון ביד , לאחר שדאג לנתקו .

כשפניתי אליו בטענה שהוא שוחח בטלפון ולכן לא שם לב אליי ממרחק רב - הוא סירב להודות , טען שזו אשמתי ולאחר מכן החלפנו פרטים , הוא נתן את שלו ואני את שלי .

ושאלותיי הן -

1. במידה ואני אכן אשם , מה אני יכול לעשות עם העובדה ששדה ראייתי היה חסום ושנאלצתי לבצע רוורס איטי על מנת לראות משהו ?

2. מה החוק אומר בנוגע לנהג שנסע עם פלאפון באוזנו ?

אני ב 100 אחוז בטוח , שהתחלתי לצאת מהחנייה כשלא הייתה שם שום ברלינגו , כנראה שהוא נכנס לתחנה (מילוי האוויר נמצא בסמוך לכניסה לתחנה) תוך כדי דיבור בטלפון הנייד ולא שם לב שחצי מהישבן שלי כבר בדרך החוצה .

בכל מקרה , ברור לי מה החוק אומר בנוגע ליציאה ברוורס - אבל מה החוק אומר בנוגע ליציאה ברוורס בהיעדר שדה ראייה תקין?

ושוב , מה החוק אומר בנוגע לנהג של הרכב השני , שדיבר בטלפון והמשיך לדבר בו , גם לאחר שכבר התאונה קרתה .

אבקש תשובות הגיוניות , מאנשים עם ניסיון , כי אני ממש לא מעוניין לקבל על הראש כי ידוע לי מה החוק אומר בנושא , אך לא במקרה הנ"ל .

תמונות מהמקום יועלו בהקדם .

תודה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני לא מאמין שבמשפט תוכל להוכיח שנהג הברלינגו דיבר בסלולרי בזמן נהיגה, ובכל מקרה ברוורס אתה אשם. יתכן שתוכל להדביק לנהג הברלינגו אשמה תורמת בעניין. העלה תמונות של מיקום הארוע לפורום כדי שנוכל לראות יותר טוב במה מדובר.

בהצלחה.

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם

אוקיי ,

בעיקרון אני חזרתי במיוחד לתחנה כדי לצלם את התמונות , לאחר שעזבתי אותה .

חשתי צורך חזק לצלם .

הרכב שנפגע לא צולם וכך גם לא רכבי , הבנאדם מאוד מיהר ולכן לקח את הפרטים ויצא לדרכו .

לי עצמי לא נגרם שום נזק משמעותי - טיפה שיפשוף בטמבון לא משהו רציני בכלל (מהירות אפסית כבר אמרתי ?) .

בכל מקרה , לצורך העניין - איפה שהמצובישי האפורה - שם עמדתי , אפילו לא הוצאתי את הישבן החוצה מבעד לגי'פ (השרייד קצרה יותר) , פשוט המעבר שם מאוד צר והוא נסע מאוד מהר , אבל כנראה שגם את זה אי אפשר להוכיח במשפט.

עריכה : מצלמות האבטחה בתחנת הדלק לא יוכלו להראות שהוא נסע במהירות + דיבר בטלפון ?

16092009199.jpg

16092009200.jpg

16092009201.jpg

16092009202.jpg

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...