רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה לי משפט על מהירות. אני לא הייתי במשפט (לא הייתי בארץ). המשפט היה לפני שנה ולא קבלתי שום דבר בנושא. לא פסק דין לא קנס לא הזמנה חוזרת לא מליון דולר פשוט כלום והרשיון שלי בתוקף (נבדק לפני שבוע מול המסוף המשטרתי בבדיקה שגרתית) מה? שלושת הקופים או שיש משהו לעשות (לא שאני רוצה לעשות משהו)
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! איך אני יכול לדעת אם הרכב שלי בצבע מטאלי? מצד שני הוא כחול שמבריק בשמש[מאזדה 323 שנת 97] ומצד שני ברשיון רכב כתוב : צבע הרכב: כחול הבנתי שאם זה מטאלי רשום ברשיון הרכב שזה מטאלי,השאלה אם תמיד רשום או יש מקרים שלא? כי הצבע שלי מטאלי אני כמעט בטוח והיום ראיתי ברישיון רכב שלא. כרגע אין לי תמונה,אני יעלה ביום ראשון.
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום! יש נושא שדי מעניין אותי,מה זה נהג טוב בעיני נהגים אחרים. מה זה נהג טוב בעיניכם? מי שנוסע מהר? מי שיודע להתמודד במצבי לחץ? מי שסבלני על הכביש?
- 31 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום חברי הפורום היקרים אני מפרסם הודעה זו בפורום זו משום שלא מצאתי פורום מתאים יותר ברשימת הפורומים. לפני כחודש וחצי חניתי את רכבי במגרש חניה מעפר עם הפנים לתוך החניה. כשבאתי לצאת מהחניה ברוורס הסתכלתי כמנהגי אחורה עם הראש ונסעתי ברוורס לאט ובזהירות. לפתע חשתי בהתנגשות. מסתבר שרכב שחיכה לחניה שלי עמד מאחורי, בצמוד אלי ובזווית חדה ביני לבינו כך שלא יכולתי לראותו מאחר והוא היה מוסתר מאחורי הקורה האחורית (השמאלית) של רכבי. כתוצאה מהפגיעה נפגע החלק השמאלי של המגן האחורי שלי והחלק הימני של המגן הקדמי שלו (כך שלפי הראיות ברור שהוא עמד בזווית שהיה בלתי אפשרי מבחינתי לראותו, אלא אם הייתי יוצא מהרכב). שתי אורות הרוורס שברכבי פועלים. מצורף תרשים להבנה ברורה יותר …
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ידוע שאחת הסיבות העיקריות בזכותן מנועי דיזל מאריכים חיים היא שהם עובדים על סל"ד נמוך ביחס למנועי בנזין. כלומר, אם גולף TDI וגולף FSI יוצאות בצוותא למסלול מסוים - המנוע של הדיזלית יסתובב בדרך פחות פעמים. נגיד שמנוע בנוי להסתובב מיליארד פעם במהלך חייו (כמובן שזה לא מדויק) - המיליארד הללו יתחלקו לאורך קילומטרז' ארוך יותר במנוע דיזל. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - רוב מכוניות הספורט, וגם חלק מהמכוניות ה"נורמליות", מתוכננות מסיבות שונות לעבוד על טורים גבוהים. כלומר, אם אל שתי הגולפיות ממקודם תצטרף למסלול גם מיאטה (בכוונה לא דוגמא קיצונית) - סביר להניח שהבוכנות שלה יעבדו יותר פעמים במהלך הדרך. כמובן שבשיוט רגוע על 90 קמ"ש היא תעבוד על סל"ד כמעט כמו של הגולף בנזין, אבל בפועל זה…
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת rctguy, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אין מה לעשות. ישנן מכוניות שהתמונות פשוט עושות להן עוול. כשראיתי את מגוון התמונות הרשמיות של לגאסי (B4) החדשה, הדבר הראשון שראיתי לנגד עיני היה סוזוקי SX4 סדאן מנופחת, עם כנפיים בנוסח אקורד/מאזדה 6 חדשות. בלשון המעטה, לא אהבתי. היום ראיתי אותה למולי בצבע אפור. עדיין לא דוגמנית, אך הפתעה גדולה לטובה. היא נראית פחות ספורטיבית מהדור היוצא, אך מכובדת יותר - ועם סרח עודף קדמי מקוצר. הפרונט בסדר - ובפרט הגריל, הפרופיל נאה והאחוריים מרשימים, מזכירים במשהו לקסוס GS, על אף שהפנסים עצמם דומים לב.מ.וו 3 קופה. אפילו גלגלי ה-''16 בדגם הבסיסי לא נראים נורא כל כך, אם כי ה-''18 של דגם הספורט ימלאו את בתי הגלגלים המוגזמים יפה יותר. מאידך, פוטנציאל נוחות הנסיעה של צמיגי 205/…
הודעה אחרונה מאת YaronMi, -
תפתחו יומנים, כי ב 3.9.09 בשעה 21:00 זה סוף סוף קורה!!! מועדון VAG CLUB ISRAEL מתכנס באולם התצוגה החדיש והמושקע של סיאט בהרצליה פיתוח, למפגש מיוחד!!! בעלי רכבי VAG מוזמנים לאירוע שבו תינתן לכם הזדמנות מיוחדת להצטרף כחברים למועדון מספר 1, ובו תוצג גם תוכנית פעילויות המועדון לשנה הקרובה. בנוסף, ולמפגש זה בלבד, מפגש פתוח לכל סוגי הרכבים, בואו להכיר את משפחת VAG צפו להפתעות... לפרטים נוספים: עידו - 0547678768 שלומי אליה - 0545333313 שלומי שביב - 0525323333 גבי - 0574432210 עידן - 0524879896 שחר - 0526676868 אייבי - 0505718586 בני - 0543277466 מפת הגעה: __________________
הודעה אחרונה מאת י.ל, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש ליד בית הספר שלי (כן אני עדיין לומד - י"ג ) חניה שמצויר עליה ציור של נכה אבל מה שמוזר הוא: - החנייה היא במפרץ של 4 מכוניות - והזאתי של הנכה היא לא הכי בצד ולא רחבה, שזה מוזר - החניה לא קרובה לפתח של שום מקום. בדרך כלל שמים את החנית נכים ממש ליד הפתח של מקום.. - אין בכלל שלט, רק על הכביש מצוייר. ככה שאם אתה עומד שמה עם האוטו אף אחד לא רואה בכלל שזה לנכים. - הציור בכביש מצוייר בצורה קצת שונה מהרגיל - הקווים דקים יותר ואם אני זוכר נכון, גם לא ממש מצויירים בצורה מדוייקת. תמיד כל החניות ברחוב הזה תפוסות חוץ מ2 חניות נכים אמיתיות שיש ליד הבית ספר והחניה הזאת שמחזיקה מעמד עוד כמה שעות עד שמישהו מקבל אומץ ונכנס אליה. היום חניתי בחנייה הזאת ולא קיבלתי שו…
- 3 תגובות
- 870 צפיות
לפני מס' ימים אביה של חברתי בכיכר והתחיל לפנות לכיוון העבודה שלו( אלתא באשדוד מי שמכיר). הפנייה התבצעה מהכיכר לכיוון כביש שנמשך כמה מטרים עד למחסום סגור עם שומרים. בעת ביצוע הפנייה נכנס באביה בחור צעיר. לאחר שנכנס בו, חיכה אביה שהבחור יסע קצת אחורה על מנת שיוכלו לפנות את הכביש, לעצור בצד ולהחליף פרטים. עבר זמן די ארוך והבחור לא זז. מלית ברירה, אביה ניסה להזיז את הרכב, לעצור במקום שיותר קרוב למחסום(שזה מטר-שניים ממקום התאונה) ולצאת מהרכב על מנת לראות מה עושים הלאה. כשעשה זאת, האוטו התחכך ברכב הפוגע ונוצרו עוד מס' שריטות בשני הרכבים. הוא עצר את הרכב ויצא ובאותו הזמן הבחור הצעיר נסע מהמקום. עברו יומיים ואביו של הבחור הצעיר שפגע באביה של חברתי מתקשר וטוען שאביה של …
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד חודשיים יש לי משפט על נהיגה בשכרות. תפסו אותי לפני 3 שבועות נוהג ליד צומת בדגן עם ינשוף בתוצאה של 410 הרישיון נפסל לחודש וגם האוטו הוחרם לחודש. אני חייל בלי יותר מדי כסף... מה כדאי לפי דעתכם לעשות? לקחת עורך דין בכל מצב או שאפשר לצאת מזה איכשהו? בעיקרון עד שנה שלילה לא מפריע לי כי היציאות שלי בצבא גם ככה לא משהו... יותר משנה צריך טסט ותיאוריה מחדש וזה גם הרבה כסף...
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לחלוק איתכם חוויה קטנה שעברתי. בדיוק היום סיימתי קורס על טרקטור וטרקטורון בבית הספר "במבי" שנמצא במושב קדרון צמוד לגדרה. מאוד נהנתי מכל החוויה שם. החברה המדריכים, מוטי ואדם, פשוט חברה מהרמה הגבוהה ביותר והיחס בין הטובים שאפשר לקבל. עברנו קורס עיוני והמון שעות נהיגה על הטרקטורון במסלול המכשולים ועל הטרקטור וגם אני והקבוצה נהננו בצורה מטורפת. בסוף גם עשינו על האש כדי לציין את סיום הקורס. מומלץ מאוד! נ.ב מספר הטלפון של אדם למעוניינים. 0544311709
הודעה אחרונה מאת krytek, -
שלום לאחרונה רכשתי רכב גולף חדש 1.4 TSI אוטומט. מאחר ומועד קבלת הרכב לא התאים לי עקב יציאה לחו"ל (לטענת החברה האוניה הגיע לארץ בתחילת אוגוסט) בקשתי לקבל את הרכב יום לאחר החזרה לארץ משמע ב31.8 . אתמול 31. לפני כ8 שעות) כאשר קיבלתי את הרכב הייתי מוטרד בעיקר ממכות, "נגיעות" ופגעים בצבע וכו' בעיקר בעקבות הסיפור/כתבה על הארובה בנמל אשדוד מלפני כחודש. לאחר נסיעה של חצי שעה הגעתי אל מכרים לפגישה, כאשר אילו טוענים כי שי לי רעש מהמנוע, ואכן יצאתי מהרכב והתברר שברמה מסויימת של טורים אכן ישנו רעש אשר יתכן ונוצר מרכיב אשר אינו מחובר היטב למנוע. לאחר כמה משחקים של D(דרייב) וN (ניוטרל) כאשר בלם היד מורם כבה המנוע. יצרתי קשר עם הסוכן וסוכם שאגיע יום למחרת לבדיקה. ידידה שהגיע כ…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
אני גר על ציר אנגליה ישראל,כך שאני אישית מקבל את התרפייה המוטורית שלי לפחות 9-8 חודשים בשנה קוראים לה ברטה (944 s2) והיא נהנת להתפתל בכבישים כפריים ביום מעונן כמו כן נעים לי גם לשטוף את העיניים ביום שבת בערב במרכז לונדון (פרארי,למבורגיני,בנטלי ואסטון מרטין ולפעמים גם איזו זונדה או בוגטי) ,או סתם ימי ראשון של קוברה,לוטוס או סתם מרצדס עתיקה משנות ה40 , ואם אני ממש משתעמם אני פשוט משלם 100 פאונד ואני בפרארי לכמה הקפות. כן זה עולם ש4 אלף לירות קונות לך 300 כוחות סוס והנעה אחורית ו15 אלף פאונד כבר קונים לך מכוניות ספורט במשקל כבד,(לוטוס אספריט,מזארטי 3200,אסטון מרטין די בי 7,פורשה 911 ואפילו פרארי מונדיאל)אתם יכולים רק לתאר כבר מה קורה אם מצפינים קצת יותר במחיר. כל העוב…
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 2 תגובות
- 923 צפיות
שלום, אני עומד להזמין פנסי ערפל מאיי בי, השאלה אם יכולים לעשות לי בעיות עם זה, לא יעבירו טסט, דברים כאלה.. אלו פנסי ערפל שמיועדים להונדה ומתאימים לדגם והכל. תודה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! אני גר בקרית אונו ולאחרונה תופעת החנייה מחמירה עקב אנשים שחונים אצלנו בחנייה(לא רוצים לחנות בחנייה התת קרקעית בקניון).החניה של הבניין ציבורית,ולכן אין למי לפנות.מה שהעירייה כן עשתה, זה לסמן בצמוד לבניינים הגבוהים(דירתנו שם)בכחול לבן וכמו כן שמו שלט שעד השעה 16:00 מותר לחנות שם למי שיש תו חניה עירוני.אבי חוזר כל יום בסביבות 15:00 מהעבודה ולכן נאלץ לחנות בסוף החניה.לפני פתיחת הקניון לכל דיירי הבניין הייתה חנייה באיזורים שמסומנים כיום בכחול,אך כיום נדחפנו החוצה.שער לא יהיה אפשרי מכיוון שהחנייה סגורה לתנועה בסופה.כמובן שלדיירי הבלוקים שבקצוות זה לא מפריע כי להם תמיד יש חניה בקצות החנייה,אנשים חונים רק במרכז החנייה,מכיוון שמעבר החציה והכניסה לקניון היא ממול הבניינים הגבו…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מעתיק לכאן מכתב שכתבתי לאור ירוק באמצעות האתר שלהם, לאחר שעיינתי במצגת שהם מגישים באתר שתוכנו כללי בטיחות לתלמידי בי"ס יסודי. מה דעתכם? קישור למצגת: http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/betihut_yesodi.pdf שלום רב, עיינתי במצגת בטיחות לתלמידי בי"ס יסודי באתרכם (אני אב לילדים בני 4 ו 8 והייתי המום לגמרי לראות שבסדרת השקפים "איפה כדאי לחצות את הכביש", ישנה המלצה לתלמידי יסודי לחצות את הכביש שלא במעבר חציה, סמוך לצומת או שלא סמוך לצומת. אני משער שכל איש מקצוע שעובד עם אור ירוק יודע לספר לכם שצמתים הם המקומות ההכי מסוכנים בכביש. היכולת של תלמידי יסודי לקלוט את כל המידע על מה שקורה בצומת ממוצעת, לעבד את זה בצורה נכונה, ולתרגם את זה להחלטה בטוחה א…
הודעה אחרונה מאת ohadohad2, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מגיני רוח לרכב מסוג סוזוקי גרנד ויטרה (3 דלתות) שנת ייצור 2001 לא מצליח למצוא בשום מקום אודה לכם אם תוכלו לומר לי היכן אפשר להשיג. תודה רבה יורם אסולין [email protected]
הודעה אחרונה מאת יורם אסולין, -
מזדה 3 החדשה הגיעה לליסינג 1 2 3
מאת טלר-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 6 אלף צפיות
מסתבר שה 3 החדשה הגיעה לליסנג מוקדם מהצפוי (דיברו על סוף השנה, לא?) אתמול נצפו 3 רכבים באחת מחברות ההי טק בפ"ת. ההבדלים הנראים לעין מול גרסה פרטית (שתיהן 1.6): - אין שליטה על הרדיו מגלגל ההגה - ג'אנטים רגילים (במקום מגנזיום) - צמיגים צרים יותר (bridgestone יחסית ל toyo בפרטיות) - אין בקרת אקלים אלא מזגן פשוט - ריפודים פשוטים יותר ה ESP נשאר. כמות כריות האוויר לא נספרה. שלוש המכוניות הינן דרך חב' sixt. טל. נ.ב. מי שממש מעניין אותו איזה חברה כבר קיבלה - ה"פ.
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מקום אמין לרכישת ספוילר איכותי לסובארו B4 שנת 2009 . אגב מישהו שמע על מרכז הספוילר בבני ברק ויכול להגיד איך המקום ואם הוא אמין? תודה יניב
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב אז בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=272168 הסאלין חוזרת שוב! במקרה חבר שלי מכיר את הבעלים ונסע במכוניות פעם אחת (ולא סיפר לי על המכוניות קודם) סיפר לי שהדבר היחיד שעבר לו בראש זה הסאונד של המנוע, שהוא מטורף!! אז בלי יותר מידי הנה התמונות, והוספתי עוד משו קטן שראיתי שעתיים אחרי המוסטנג נ.ב. מצטער על האיכות כל מה שהיה עלי זה פאלפון
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם שמי אלון מושבניק מעמק חפר בן 40 רוצה להזמין אותכם למוזיאון האופניים הראשון בישראל. במוזיאון כמה מחלקות של אופניים של פעם בעיקר : 1.אופני עיר .תוצרת הארץ:דהר ,icm,חרש אופן,סנונית ועוד. תוצרת חו"ל:ראלי פזו,ברנבור(בני 100 שנה),דימנט,שווין ,פייבוריט ,הוך ועוד,אופניים שלל מסוריה, אופניים מאירן,סין,רוסיה,צכיה,הודו(ללא שרשרת עם דרישאפט בשילדה) ועוד ועוד. 2.אופני כביש:קולנגו,ברטין,אדי מרקס,מוטוביקן,קנונדייל ,דאוס ועוד. 3.אופני שטח: מארין ספשלייזד. 4. אופני עבודה:מהארץ וחו"ל.אופני טנדם. 5.אופני ילדים. 6. אופני קסטום,כולל אופני פורשה נדירות,אופני מרצדס היברידיות עם מנוע. בקיצור כולכם מוזמנים שעות ביקור חמישישישי שבת אחר הצהריים ושאר השבוע בכל מקרה דרו…
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מה קורה חברים, עלו לי כמה שאלות בראש שרציתי לשאול. הראשונות הןבנוגע לגיר אוטומטי. נגיד שאני נוהג בכביש בירידה ומעביר מ-D ל-N האם: 1) האם הדבר פוגע בתיבת ההילוכים? 2) האם הדבר חוסך דלק? (בצורה קטנה מאד?) השאלה השנייה היא לגבי הפיג'ו 206RC. לדעתי זאת אחת מהמכוניות היותר מלהיבות שיצאו בזמן האחרון בתחום מכוניות ספורטיביות קטנות. האם זאת המחליפה הרשמית ל-206GTI ?. מתי אם בכלל מתחילים לשווק אותה בארץ?, המחיר שלה צפוי להיות יקר מזה של ה-GTI העכשווית?. תודה, אדם.
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למישהו יש מושג איזה כבישים יהיו סגורים בגלל ההופעה? אני מועניין להגיע לתל אביב ולא ברצון שלי לעמוד בפקקים בגלל הופעה שאני לא הולך
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
כך מקלקלים לג'יוג'יארו את העיצוב בששים שניות! http://www.netcarshow.com/fiat/2010-punto_evo/ אם אחת הסיבות המעטות לקניית פונטו חדשה בארץ היתה העיצוב המבריק, הרי שגם היא נעלמה. לפחות עיצוב הפנים שודרג במשהו.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/09/01/drip-drip-drip-more-2010-hyundai-sonata-images-find-their-wa/ הונדה מכוערת חדשה http://www.autoblog.com/2009/09/01/officially-official-this-is-your-2010-honda-accord-crosstour/ פולקסווגן חושבים לבטל את פורשה קיון ופנרמה http://www.autoblog.com/2009/09/01/rumormill-vw-to-axe-porsche-cayenne-and-panamera-after-merger/
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז השאלה שלי היא כזו- מהו הבלאי ( אם יש כזה , אני כמעט בטוח שיש , רק שלא יודע איזה ) שנגרם לרכב המונע מספר שעות כמעט בכל יום ללא כל תנועה , זאת אומרת נמצא בפארקינג ? בלאי לטווח ארוך? קצר? תודה.
הודעה אחרונה מאת amiger, -
היום התחלתי לברר בנוגע לקורסים של נהיגה מתקדמת (ספורטיביים-אישיים, לא בקבוצה). התקשרתי לדרייב ארט, וקורס של 5 שעות, ברכב שלי, אמור לעלות 1280 ש"ח, כל הוצאות הנסיעה כמובן עלי. משמע, למדריך אין הוצאות כספיות כלל, והוא מקבל רווח נקי של 256 שקלים לשעת הדרכה. שני ההורים שלי מורים (של הסטוריה ומתמטיקה, לא נהיגה מתקדמת) ולשיעור פרטי הם מקבלים בין 90 ל100 ש"ח, מדוע מדריך נהיגה מתקדמת אמור לקבל 150% יותר מהם? אני מבין כמה חשוב לבצע קורס כזה, אבל רוב האנשים לא מסוגלים לעמוד בכאלה סכומים.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
כמה זמן אחרי שרכב עובר טסט (היה בלי טסט חודש) ניתן להעביר בעלות. במשרד הרישוי אמרו שזה לוקח יום יומיים, בדואר אותו הדבר, בפועל עבר שבוע, וכרגע חזרתי שוב מהדואר ונאמר שזה לוקח שבועיים אבל היא לא בטוחה.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, לפני כשבוע החלטתי להפסיק להשקיע בדייהו סופר רייסר שברשותי ולא להעבירה טסט - ובמקום, לחפש רכב חדש. אחרי המון קריאה באינטרנט ובעיקר בפורום זה התבייתתי על פיאט פונטו ספייס. אחרי חיפוש מייגע, טיולים בחצי מדינה וטלפונים עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים - שפר עליי מזלי (מצב נדיר בהחלט) ומצאתי לי פונטו 2001 עם קילומטראז' נמוך יחסית, מטופלת ושמורה. ולאחר הסאגה...לשאלות: אני רוצה למכור את הדייהו לפירוקיה - הי עדיין נוסעת, נתקעת לעתים רחוקות יחסית, גיר שעושה בעיות. למי פונים? אשמח להמלצות. כמה בד"כ משלמים על כזה רכב? מה עושים מבחינת הרשיון - מעבירים למפרק? משביתים במשרד הרישוי? בנוסף - כמובן שהסמל של FIAT בפונטו שלי נגנב ואשמח להחליפו בתחליפי - הייתי בכמה…
הודעה אחרונה מאת IdobI,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,228 אורחים (הצג רשימה מלאה)