Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה - האם אני אשם או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אשם.

האחריות היא על היוצא/נכנס מ/לחניה.

מה לא ברור?

אולי יש לו טיפ טיפה אשמה תורמת, וגם זה בספק גדול מאוד, אבל האחריות בגדול היא שלך.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי

לכל מי שהגיב לגבי הסתכלות במראות - זה היה חסר טעם במקרה זה משום שבמראה השמאלית, איפה שהוא היה אמור להראות מבחינת קו הראיה, הוא היה מוסתר ע"י הרכב החונה שלשמאלי (ראו תרשים שצירפתי בפתיחת השרשור), ואילו במראה האמצעית והימנית של הרכב הוא לא הופיע. בקיצור - הוא היה מוסתר מפני מחד ע"י הרכב שחנה לשמאלי ומאידך ע"י הקורה האחורית של רכבי - כך שלא סריקה לאחור ולא הסתכלות במראות יכלו לעזור.

אני מתקשה להחליט אם הבעיה אצלך היא בכיוון המראות או בטכניקת השימוש בהן. אני נוטה להאמין שזה שילוב של שנייהם.

הסבר:

בכדי לפגוע ברכב אחר, עליך להיצור מגע פיזי. במראת צד שמאל אתה יכול לראות את דופן הרכב השמאלית שלך (ע"י הסטה של הראש שמאלה), כך שתמיד תוכל לראות אם אתה פוגע במשהו.

אם טענתך היא שלא היה לך שדה ראיה גדול בגלל הסתרה, אשר לפיו תוכל לדעת מראש כמה מרחק נשאר לך אל הרכב האחר, זה לגיטימי. אבל לא לראות בכלל רגע לפני הפגיעה - בשום אופן !

אנשים, תבינו - כל הדברים הללו ניתנים להוכחה פיזית בשטח, ומאד בקלות. זה לא השערה, לא המצאה, וגם לא חלום. זו המציאות למי שמוכן לפתוח את הראש קצת ולהקשיב. מי שבוחר לא להקשיב ולדבוק בשיטותיו, זכותו. אבל זה לא הופך אותן לעובדה מציאותית.

דני G.

• תוכן חדש...