Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לעשות. ישנן מכוניות שהתמונות פשוט עושות להן עוול.

כשראיתי את מגוון התמונות הרשמיות של לגאסי (B4) החדשה, הדבר הראשון שראיתי לנגד עיני היה סוזוקי SX4 סדאן מנופחת, עם כנפיים בנוסח אקורד/מאזדה 6 חדשות. בלשון המעטה, לא אהבתי.

היום ראיתי אותה למולי בצבע אפור. עדיין לא דוגמנית, אך הפתעה גדולה לטובה. היא נראית פחות ספורטיבית מהדור היוצא, אך מכובדת יותר - ועם סרח עודף קדמי מקוצר. הפרונט בסדר - ובפרט הגריל, הפרופיל נאה והאחוריים מרשימים, מזכירים במשהו לקסוס GS, על אף שהפנסים עצמם דומים לב.מ.וו 3 קופה.

אפילו גלגלי ה-''16 בדגם הבסיסי לא נראים נורא כל כך, אם כי ה-''18 של דגם הספורט ימלאו את בתי הגלגלים המוגזמים יפה יותר. מאידך, פוטנציאל נוחות הנסיעה של צמיגי 205/60 על חישוקי ה-''16 חשוב יותר, בעיני לפחות.

עיצוב הפנים מרשים מאד, בשילוב חומרים שונים ועם צבעים בהירים כבר בגרסת הבסיס.

לאור נסיון חיובי מאד עם הגיר הרציף(הכנראה זהה) באוונסיס החדשה, אני מקוה שהלגאסי החדשה תמשיך ותרשים גם על הכביש, כמו הדור המוחלף. בינתיים לא נותר אלא להמתין בסבלנות לנסיעת המבחן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בתי הגלגלים מוגזמים מדי, ג'נט 16 אינץ' יקר מספיק בשביל רוב האנשים וחבל שהוא לא מספק את הסחורה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כול הכבוד לסובארו הרכב ניראה יפה מאוד ויותר מרשים מהדגם היוצא.

אני מקווה מאוד שהגיר "החדש" לא יסרס את הרכב כמו הקודם (4 הילוכים)

מישהו יודע עוד פרטים כגון מהירות מרבית 0-100 ?

גם עם מישהו נסע על הרכב שישתף אותנו

שבת שלום.

פורסם

תשמע, לדעתי לא צריך לעניין יותר מידי 0-100 ומהירות מירבית ברכב מסוג זה, בשביל מה?

לפי התמונות הרכב נראה בכלל לא משהו, לא ראיתי עדיין במציאות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אני לא טועה יש שתי גרסאות כרגע בארץ 2.0 ו 2.5 הראשונה מאיצה בסביבות ה11 שניות למאה והשניה 10 בערך.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
כול הכבוד לסובארו הרכב ניראה יפה מאוד ויותר מרשים מהדגם היוצא.

אני מקווה מאוד שהגיר "החדש" לא יסרס את הרכב כמו הקודם (4 הילוכים)

מישהו יודע עוד פרטים כגון מהירות מרבית 0-100 ?

גם עם מישהו נסע על הרכב שישתף אותנו

שבת שלום.

אני חושב שאתה מפספס במקצת את המהות ואת עקב אכילס של הB4.

זהו רכב מנהלים אשר המהירות המרבית והתאוצה שלו ל100 רחוקים מלהיות הנתונים החשובים, ולמי שזה כן חשוב כל כך אז אפשרי לקנות את הדגם 3 ליטר או אם אתה ממש אמביציוני אז להביא את גרסאת הSTI.

ברכב הזה נוחות ואיכות הנסיעה חשובות במיוחד וגיר רציף עוזר לספק נוחות שכזאת וגם זמינות כוח גדולה יותר.

בנוסף עקב אכילס של הרכב הינו צריכת הדלק מכיוון שזהו רכב כבד למדי בעל הנעה כפולה קבועה ולכן גיר רציף אשר מאפשר למנוע לפעול בסל"ד אופטימלי יעזור לשפר את הצריכה.

פורסם

אולי זה בגלל התמונות הלא מחמיאות כמו שציינת, אבל אני ממש לא אהבתי את המראה שלה, עדיין לא ראיתי אותה במציאות אבל כרגע הB4 הפייבוריטית שלי היא שנת 2007, עם הפנסים האחוריים הקטנים שעושים לה רק טוב, יפיפיה אמיתית

• תוכן חדש...