Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בולשיט.

אם טורבו היה מקבל שימון מהנשם מנוע הוא היה מאבד ציר מהר מאוד.

נשם מנוע נוהג לשמן את המצערת. טורבו מקבל הזנת שמן מכובדת מאוד ולא אדים.

חביבי..

אם הנשם שלך מקבל שימון מכובד מאוד, אני ממליץ לך ללכת לבדוק את זה

פורסם

הטורבו מקבל שימון מכובד. ולא מהנשם, אלא ממשאבת השמן במנוע דרך איזשהו צינור מוביל. זה מה ש-mayrun ניסה לומר..

מה שכן, בסרק לחץ השמן נמוך יותר אז יכול להיות שהבלאי מוגבר.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שנתיים עם מונדיאו ממשלתית שנת 2006 שעשתה הרבה מאוד ק''מ בטורים גבוהיים ומהירויות גבוהות לצד עבודה של כמה שעות בסרק עם מזגן בערך 5 שעות ביום ,4 פעמים בשבוע.

הציגה אמינות יפה מאוד,המצבר לא כשל.

אינני יודע מה קרה איתה הלאה ייתכן וכשלה בעת החזרתה.

פורסם

ככל שהאלטרנטור מסתובב יותר כך עולה הטעינה (עד גבול מסוים). בסרק האלטרנטור מסתובב לאט יותר ולכן יש פחות טעינה.

גם איכות שימון המנוע ירודה יותר בסיבובי מנוע נמוכים כך שרכב שעובד בסרק הרבה זמן יקבל שימון באיכות נמוכה יותר ולכן בלאי גבוה יותר.

לעניין המונדאו הממשלתית, ברגע שהרכב גם עומד וגם נוסע אז אין בעית טעינה שכן המצבר יטען טוב בפרקי הזמן שהרכב נוסע.

• תוכן חדש...