Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השאלה שלי היא כזו- מהו הבלאי ( אם יש כזה , אני כמעט בטוח שיש , רק שלא יודע איזה ) שנגרם לרכב המונע מספר שעות כמעט בכל יום ללא כל תנועה , זאת אומרת נמצא בפארקינג ?

בלאי לטווח ארוך? קצר?

תודה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ברור שיש בלאי לטווח ארוך. ברגע שמנוע עובד הוא נשחק, כמו גם אויזרים שמסביב שפועלים.

למרות המאווררים, ביום חם, על סיבובי סרק שיש יחסית סירקולצייה איטית של מים והאויר חם, אני טוען שטמפרטורה שיש בתוף תא מנוע תעלה עם הזמן.

השאלה, למה להפעיל מנוע על סיבובי סרק לפרק זמן ארוך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברור שיש בלאי לטווח ארוך. ברגע שמנוע עובד הוא נשחק, כמו גם אויזרים שמסביב שפועלים.

למרות המאווררים, ביום חם, על סיבובי סרק שיש יחסית סירקולצייה איטית של מים והאויר חם, אני טוען שטמפרטורה שיש בתוף תא מנוע תעלה עם הזמן.

השאלה, למה להפעיל מנוע על סיבובי סרק לפרק זמן ארוך?

לפי דעתי האנשים שהכי עושים זאת הם נהגי המוניות לא?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

יש בלאי. 4.

כל פעם שהמנוע עובד יש בלאי. אתה רוצה שנכמת אותו לכמה זמן המנוע מסוגל לעבוד רצוף לפני שהוא כושל?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יש בלאי. 4.

כל פעם שהמנוע עובד יש בלאי. אתה רוצה שנכמת אותו לכמה זמן המנוע מסוגל לעבוד רצוף לפני שהוא כושל?

אם תוכל לשער דבר כזה , זה יהיה דווקא מעניין לדעת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שוקולד עושים בשביל שיאכלו אותו.

אוטו עושים כדי שיסעו איתו. ככה גם תכננו.

פה באים היוצאים מהכלל: מכוניות של מועדון ה-5 שכייף צפות הן, פרארי שזה תמיד כייף ולא משנה מה תעשה איתה.

רכב עומד לא יוצר שימון של חלקים נעים. אם הוא בכלל לא זז - גם הצמיג ישקע ויתבלה.

יש כלי רכב,בדרך כלל דיזל, שמתוכננים להפעלה ממושכת בעמידה: אי אילו סוגי ואנים (להפעלת חימום וקירור בפנים), אוטובוסים, משאיות וכלי רכב יעודיים.

הכי טוב למצוא חימושניק בצה"ל שיביא לך את התכנון של הימ"חים לפרקי זמן להפעלה והסעה. לפעמים זה הצליח להם, לפעמים היינו חוטפים תקלות באימונים - לאו דווקא בגלל העמידה אלא תחזוקה לא מי יודע מה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בוא נגיד כזה דבר, כל זמן שהלב שלך פועם לאט לאט הוא מתבלא, בגלל זה אנחנו מתים בגיל 80 + -

:shock: מישהו פה פספס כמה שיעורים חיוניים בביולוגיה מתחילה.

פורסם

כמות הפיח במנוע כזה תהיה גדולה מאוד

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מעבר לכל מה שאמרו אני תמיד מאמין ששאר המערכות ברכב חייבות לפעול אחת לחודש לפחות כדי שישארו תקינות.(ברקסים,הגה,גיר, בולמים, צמיגים וכו'..)

למשל -אני מניע את הוונדורה פעם בשבועים אך לא רק בחנייה אלה אני עושה איתה נסיעה של כמה ק"מ ואחרי שהמנוע חם אני מחזיר אותו לישון לעוד שבועיים.

מצבר אני הטענתי לפני כמה ימים ככה שאתם צודקים בקשר לטעינה .(מזל שיש לי מטען..)

מנוע שעובד הרבה קל לשמוע אותו ,הוא לא יציב ברעש שלו ,מי ששמע מנוע שעבר את המיליון ק"מ יודע על איזה רעש אני מדבר לעומת מנוע שעשה רבע מזה והרבה יותר שקט.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפחות במנועים בעלי מגדשי טורבו, זה דופק את הטורבו.

הטורבו מקבל שימון מאדי השמן של המנוע, מהנשם.

שהאוטו על טורים נמוכים, סרק.

אין כמעט שימון לטורבו, וזה דופק אותו.

רצוי לעלות טורים לאזור ה 2000 סל"ד אחת לחמש דקות במצב עמידה.

זה תקף רק למנועים בעלי מגדש טורבו.

פורסם

בולשיט.

אם טורבו היה מקבל שימון מהנשם מנוע הוא היה מאבד ציר מהר מאוד.

נשם מנוע נוהג לשמן את המצערת. טורבו מקבל הזנת שמן מכובדת מאוד ולא אדים.

• תוכן חדש...