Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט על נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודשיים יש לי משפט על נהיגה בשכרות. תפסו אותי לפני 3 שבועות נוהג ליד צומת בדגן עם ינשוף בתוצאה של 410

הרישיון נפסל לחודש וגם האוטו הוחרם לחודש.

אני חייל בלי יותר מדי כסף... מה כדאי לפי דעתכם לעשות? לקחת עורך דין בכל מצב או שאפשר לצאת מזה איכשהו?

בעיקרון עד שנה שלילה לא מפריע לי כי היציאות שלי בצבא גם ככה לא משהו... יותר משנה צריך טסט ותיאוריה מחדש וזה גם הרבה כסף...

פורסם

הדבר הראשון והכי משתלם שכדאי לך לעשות הוא ללמוד מהטעות שלך לפעמים הבאות.

דבר שני- כדי לקבל שנה ומטה אתה חייב עורך דין.

בהצלחה

פורסם

מה עבר לך בראש? גם לסוע שיכור וגם ליד מטה מתנ"א?

בלי עו"ד שנתיים שלילה מינימום, ועוד איזה שהוא קנס.

עם, אולי קצת פחות. אבל יעלה לך כמה אלפים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ואני מאחל לך שלילה ל-3 שנים טקנס כמה שיותר גבוה!

תקח אחריות זה יכל להגמר גרוע יותר.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפתלי לדעתי הגישה שלך מחורבנת, קרה מה שקרה, לזרות מלח על הפצעים בטוח לא יעזור לבחור.

נראה אותך בסיטואציה דומה ומישהו יבוא אליך מול הפרצוף ויגיד מגיע לך!

לא לעניין.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

רק שהוא צודק.

זה משהו שרק פותח השרשור הכניס את עצמו לתוכו, מבחירה ובידיעה מלאה שלו. אתה לא "בטעות" נוסע שיכור. אתה בוחר לסוע שיכור.

גם אני אשמח שהוא לא יחזור לכביש להרבה זמן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
כן. מינימום 2000 ש"ח.

הערכה גסה לעו"ד - 6-8 אלף ש"ח.

הערכה גסה 12 אלף ש"ח {הצעת מחיר שקיבלתי מעורך דין בטלפון בנוגע למישהו שנתפס על 350מ"ג}.

בסופו של דבר הוא לקח עורך דין שהוא גם קרוב משפחה שלי, עלה לו 6K אבל הוא יצא מזה בשלושה חודשי שלילה בניקוי החודש מינהלי כלומר חודשיים שלילה.

מעורך דין ב-2Kש"ח אל תצפה ליותר מדי, עורך דין טוב יעלה בסביבות 6-8K.

בכל מקרה מקווה למדת לקח, אם לא אז יהיה לך מספיק זמן לחשוב על מה שיכל לקרות מהקלות דעת שלך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מה הרחמנות הזאת פה??? בכביש קורים המון תאונות בגלל כאלה דברים ובגלל שהבן אדם מתבכיין פה אז לרחם? לא מבין!!! כזה אדם צריך וחייבים להוריד מהכביש. נקודה!

ואגב, אני מוכן לחתום לך התערבות על מליון דולר אם תופשים אותי נוהג בשכרות! כשאני יודע שהתור שלי לנהוג אני לא נוגע בטיפה אחת!!! אז בכזאת סיטואציה לא תפגוש אותי!!!

זוהי דעתי וזכותכם לחלוק עלי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אם אתה מתכוון להודות באשמה ובעובדות, עו"ד מיותר.. כבר היו דיונים רבים וגם מנסיון הם לא קוסמים. ברגע שהודת נסגר הסיפור.

פורסם
נפתלי לדעתי הגישה שלך מחורבנת, קרה מה שקרה, לזרות מלח על הפצעים בטוח לא יעזור לבחור.

נראה אותך בסיטואציה דומה ומישהו יבוא אליך מול הפרצוף ויגיד מגיע לך!

לא לעניין.

לא מקבל את הגישה הסלחנית הזאת.

נהיגה בשכרות היא לא משהו ש"קורה" אלא תוצאה של חוסר אחריות, טיפשות וזלזול בחיי אנשים אחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...