Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל מזה שמתקין של חברת צ'מפיון לא מוריד את הניילונים אלא מוסר הרכב ללקוח (באם המסירה מתבצעת בסניף הראשי בב"ב,

רעש מהמנוע (כפי הנראה מדובר על התיקתוקים הקטנים שיש) מגיע מהגיר DSG וזה יהיה רק בהתחלה ולאחר מכן יעלם .

שאלה לקונה ,

האם הרכב נקנה בסניף המרכזי ונמסר שם או שבסניף אחר ואם כן אז היכן.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קיבלתי את הרכב עם בערך 30 ק"מ ובלי ניילונים.

המקרה שלך נשמע לי בסדר גמור. אני עדיין לא מבין מה בדיוק מטריד אותך.

אלא אם יש בעיה מכנית, או תיקוני צבע.

פורסם
רק לי זה מזכיר שרשור מלפני כמה חודשים באותו נושא של מישהו אחר?

אין כרגע את כפתור החיפוש כי עמוס בהתאוששות, אבל כשיהיה, כדאי לחפש ולראות למי זה קרה ואיך זה נפתר.

בגוגל תגדיר חיפוש בתוך קארספורום בלבד, וחפש בדיוק כמו שחיפשת פה במנוע החיפוש של עמוס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום לכולם ראשית הופתעתי מכמות המגיבים והתגובות. תודה על כל העצות והטיפים הכניס אותי קצת לפרופורציה, כמו שאמרו כמה וכמה לאחר השקעה כספית לא קטנה קל "ליפול" בדברים שכאלה מה עוד שחבר שלי נפל לפני כמה שנים באמת עם רכב אשר נפגע ולא דווח לו בזמן קבלת הרכב מה שעוד יותר הקצין את המצב הפעם לאחר העצות שלו. בכל אופן, בנוגע לרעש מהמנוע, הבעיה המרכזית אשר הטרידה אותי, כפי שהוסבר פה ע"י כמה מגיבים וכן הוסבר לי ואף הודגם לי בסוכנות על רכבי גולף נוספים, קיים רעש מתכתי אשר נוצר בטורים נמוכים ע"י הגיר הרובוטי. לאחר הסבר וכן הדגמה על שני רכבי גולף שוכנעתי כי זו לא בעיה אלה תכונה של הרכב הנ"ל. בנוגע לכיסוי המושבים, גם כאן וגם בסוכנות הוסבר כי הם מסירים בד"כ את הכיסוי בייחוד כאשר קיימות כריות אויר במושבים. לאחר שתי הנקודות המרכזיות הללו והתגובות פה בפורום האמת היא שממש נרגעתי. שאר הדברים מתגמדים ונראים הרבה יותר "נורמאלים". כמו כן יש לציין לטובה את סוכנת המכירות של החברה ואת בעל הסוכנות אשר דאגו הן בשיכנוע והן בהסברים כי אין בעיה לרכב, נמסר לי בנוסף דו"ח של תיאור הבעיה אשר הוכנס למחשב במידה וחלילה תהיה בעיה בעתיד כך שבסופו של יום יצאתי מאוד מרוצה. בכל מקרה הכל בסדר ושוב הרבה תודה לכל החברה עם הנסיון והטיפים פה, מאוד עזר בכיוון לפרופורציה הנכונה אופיר

פורסם

בנוגע לניילונים - לפעמים כשמתקינים בארץ חלק מהרכיבים (אזעקה, דיבורית וכד') העובדים חייבים להוריד את הניילונים ולשים כיסויים משל עצמם כי פשוט מחליקים עליהם, ככה שזה לא מפליא שיש הבדלים גם בין דגמים זהים בשוק.

בנוגע לגיר - מדובר בגיר ה-DSG, נכון? מאחל לך שלא תסבול ממנו כפי שרץ בפורומים בחו"ל אצל חלק מהאנשים (בעיקר בתחילת נסיעה).

לרוב, אבל, הוא לא בעייתי, ככה שאתה יכול להשאר (בינתיים) רגוע.

רק באם והוא כן מתחיל לעשות צרות רציניות - אל תוותר לצ'מפיון מוטורוס.

פורסם
נכון. אבל 13 זה נורמלי לחלוטין.

עובדים בצ'מפ לא רואים כל יום רכב כמו שלך. כנראה שתפסו טרמפ על העניין ורצו לראות על מה המהומה :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רק לידיעה קלה אז :

א-אנשי נסיעות המבחן ממש ,אבל ממש לא עושים נסיעות "מבחן" על רכבי לקוחות וזאת כי יש להם את כל הדגמים זמינים להדגמות .

ב-ניילונים מורדים רק כאשר הרכב נכנס לתא המסירה (כן כן יש תא לכל רכב שהוא מקורה וממוזג שבו מתקבל הסבר מפורט על הרכב וגם ניתן לבדוק "פאקים" לרכב בסביבה נעימה יותר) .

ג-מספר הק"מ הנמוך נובע מכך שהרכב נוסע אל בטן האונייה ,ירידה ממנה,בונדד,העמסה לצורך העברת הרכב למרכז המסירה,בדיקה איכות ,שטיפה,והתקנה באם יש כך ש...

ד-לגבי הDSG שהבחור כתב אז הרעידות שיש שאנשים נלחצים מהם נובעת מחיבור הקלאצ לגיר בתחילת נסיעה ותו לא.

לבחור שקנה ,

מאיזה סניף נקנה הרכב ומהיכן נמסר ????

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ד-לגבי הDSG שהבחור כתב אז הרעידות שיש שאנשים נלחצים מהם נובעת מחיבור הקלאצ לגיר בתחילת נסיעה ותו לא.

גם בגולף FSI (מנוע 1600 כמו שלי לצורך העניין) ישנו גיר DSG? או גיר "רגיל" 6הילוכים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
גם בגולף FSI (מנוע 1600 כמו שלי לצורך העניין) ישנו גיר DSG? או גיר "רגיל" 6הילוכים?

טיפטרוניק 6 הילוכים. DSG יש רק ב-1.4 אם אינני טועה ( בדגמים של MK5 )

פורסם
רק לידיעה קלה אז :

א-אנשי נסיעות המבחן ממש ,אבל ממש לא עושים נסיעות "מבחן" על רכבי לקוחות וזאת כי יש להם את כל הדגמים זמינים להדגמות .

הכוונה לנסיעת מבחן על הרכב הספציפי על מנת לוודא שהוא תקין.

emotion of motion

• תוכן חדש...