רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 752 צפיות
מהם הסיכונים וההשלכות של רכב בעל מנוע קטן, 800 סמ"ק?
הודעה אחרונה מאת Az, -
-
האודי R8 הגיעה לארצנו הקטנטונת בקרוב היא גם תוצג . ביינתים היא שוכנת בתוך קונטיינר. זהו יותר מזה כבר בעייתי לחשוף (טוב היא בצבע תכלת בהיר מטלי) אבל זהו .
הודעה אחרונה מאת Golan Barashi, -
- 1 תגובות
- 673 צפיות
ידוע שביטוח חובה מכסה רק על נזקי גוף,במקרה ויש לי רק ביטוח חובה ואני לא אשם בתאונה הביטוח של הצד השני במידה ויש לו ביטוח צד ג או מקיף מכסה על נזקי הרכב שלי?
הודעה אחרונה מאת ordohan, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, נתפסתי אתמול בסביבות 8 בבוקר על ציר ז'בוטינסקי בר"ג ליד הבורסה ע"י ממל"ז. אני נהג צעיר, בן 19 וחצי, שנתיים ושבוע רישיון, בלי עבירות קודמות. את הרישיון חידשתי לפני שבוע. נתפסתי במהירות של 89 קמ"ש (אחרי הורדה של 5) כשמותר לנסוע 50. קיבלתי שלילה ל30 יום והזמנה למשפט בינואר 2010. מה צפוי להיות העונש?. נ.ב - לשוטר שעצר אותי נתתי את הרישיון הזמני (הדף שמשלמים איתו בדואר עד שיגיע הרישיון הקבוע), למרות שהרישיון הקבוע החדש נמצא אצלי בבית. לא שאני מתכוון לנהוג בזמן השלילה, אבל עדיין, זה בסדר או שאני אמור לגשת ולהפקיד את הרישיון הקבוע? (לא אמרו לי כלום).
הודעה אחרונה מאת gluk, -
כמה STI יש בארץ?
מאת Gidi- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר ויכוח עם חבר,חשבתי שאולי אמצא את התשובה בפורום. כמה STI עלו לכביש בארץ? מאז 2002 ועד היום,ומאלו שעלו כמה נשארו לאחר כל ההשבתות?
הודעה אחרונה מאת fish, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
בוגאטי הציגו היום את מה שכנראה תהיה המכונית הבאה שהם ייצרו, כאשר ייצור הויירון הפתוחה יסתיים. לדגם התצוגה קוראים GALIBIER, יש לו את אותו מנוע של הויירון - רק מקדימה במקום מאחור. כ"קריצה" לחתום הירוק יש למנוע את האופצייה לעבוד על אתנול. לרכב כאמור 4 דלתות ו4 מושבים - מעין סדאן קופה. המתחרה היוקרתית (והיקרה) באמת למרצדס CLS, פורשה פאנאמרה ואסטון-מרטין RAPID. לצערינו (אלו הנוסעים לתערוכת פרנקפורט), היא לא אמורה להיות מוצגת בתערוכה. מידע נוסף ותמונות: http://www.worldcarfans.com/109091421726/bugatti-16-c-galibier-concept-revealed
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 1 תגובות
- 562 צפיות
הלו אנשים, לפני חצי שנה רכשתי רכב יד שניה, הלכתי לדואר כמו כולם ועשינו העברת בעלות... קיבלתי את השטר העברת בעלות והצמדתי אותו לרשיון רכב, מתי אני אמור לקבל רשיון רכב על שמי? רק כשהוא צריך להתחדש? או שהייתי אמור לקבל כבר אחרי זמן קצר? תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם! בתקווה שאוכל לקנות רכב בימים הקרובים הייתי רוצה לקבל את המלצתכם בקשר למכון בדיקה בפ"ת.יצא לי כבר לקרוא הרבה כאן בפורום והתחיל לכאוב לי הראש והעיניים...אני בסך הכל רוצה לדעת מהם המכונים האמינים ביותר באזור המדובר?כמו כן אם יש ברשותכם גם מידע על מחיר הבדיקה,על שעות הפעילות שלהם (כנראה היום היחיד שאוכל לנסוע הוא יום שישי),כל נתון יכול לעזור..אגב צריך להביא משהו לבדיקה חוץ מהכסף מצד הקונה?על מה חובה לשים לב בתוצאות הבדיקה ועל ניתן לוותר? תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת dima482032, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בוגאטי מפציצה עם סדאן-קונספט: גַליבּיֶה! 14.09.09 טל שביט 16 צילינדרים, 8.0 ל' – אבל עכשיו עם 4 דלתות. קבלו את הסדאן החזקה ביותר בעולם לפני קצת פחות מחודשיים סיפרנו לכם שבוגאטי מכינה לימוזינת-על לתערוכת פרנקפורט, בדיוק בזמן לחגוג את הקמת בוגאטי המקורית בספטמבר 2009. ובכן בוגאטי הקדימה קצת וחשפה את המכונית בסוף השבוע במפעלה במולסהיים, באותו מקום בו הניח אטורה בוגאטי את אבן הפינה לפני כל אותן שנים. אוקיי, עוד לא צריך לרוץ לגהץ את כרטיס-הפלטינה: סדאן-העל החדשה של בוגאטי, 16C Galibier (מבוטא "גַליבּיֶה"), היא בשלב זה קונספט בלבד – אחד ממספר קונספטים …
הודעה אחרונה מאת S^M, -
- 2 תגובות
- 631 צפיות
האם ניתן להעביר בעלות לרכב משנת 1994 שהרשיונות שלו מוקפאים, לאוטו היה טסט עוד חצי שנה. מדובר בפיג'ו XSI. 106. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
צריך להגיד גם מילה טובה לפעמים. פורד מונדאו 00-07 1 אור מתחת למראות צד. פשוט נהנה מזה כל פעם. 2 לאחר שמפעלים את מגבים,יש את ה3 ניגובים רגילים (כמו לכולם) ולאחר כמה שניות ניגוב נוסף. 3 לחיצה חלשה על מוט איתות,מפעילה אותו לשלושה איתותים בלבד. שימושי לעקיפות.
הודעה אחרונה מאת LevAizik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 92 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
יצא לי לקרוא בעיתון ידיעות היום,תמורת סכום של 1.93 מיליון שקלים הצליחה יבואנית פורשה למכור מכונית מדגם 997 טורבו MK2 מתוחת הפנים. הרכב ימסר לבעליו בנובמבר. הרכב קפץ ממחיר של 1.5 מיליון (997 MK1) למחיר של 1.9 מיליון,אני לא מוצא סיבה לקפיצת המחיר מלבד מתיחת פנים קלה בפנסים וכמה שידרוגים מכאנים. נשמע לא הגיוני מחיר כזה. כ-300 אלף שקל יותר מהR8 V10,במיוחד לא הגיוני שהרכב ממתיחת פנים קלה המחיר קפץ בכמעט חצי מיליון יותר.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
אני יודע שזה נשמע ילדותי אבל אפשרי לחבר מחשב נייד לרכב ולקרוא נתונים בזמן אמת לדוגמה רכב עם טורבו לקרוא לחץ גדישה או כמות הזרקת הדלק תודה רבה חזי
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 14 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
כמה זמן אסור לי לנהוג אחרי ששתיתי 2 בקבוקים קטנים של בירה (333 מ"ל כל אחד)?
הודעה אחרונה מאת מליץ יושר, -
- 1 תגובות
- 922 צפיות
השבוע (באיחור של חודש) התקנו על האוטו החדש "חיישן חנייה" קדמי. במקום שבו התקנו נאמר ע"י אחד הבעלים (בן אדם די אמין שיש לנו נסיון רב איתו) כי יש מכשיר חדש, בגודל של קופסאת סיגריות שמחברים על האוטו (בד"כ יושב על המראה) והוא עלול להפריע לעבודת הדבורה. הדבר נראה לי קצת תמוהה היות וזכרתי שבשום מקום לא קראתי שקיים מכשיר שכזה, ואף זכור לי שנאמר שלא קיים מכשיר כזה והדבר גם לא בדיוק פשוט לביצוע מבחינה טכנולוגית. האם מישהו שמע על דבר שכזה? יש נסיון עם מכשיר שכזה? אשמח לשמוע פרטים.
הודעה אחרונה מאת TheHunter88, -
- 1 תגובות
- 640 צפיות
אהלן, לאחר הרבה תמונות מאתרים שונים באינטרנט, טויוטה חושפת את התמונות הרישמיות של הלאנד קרוזר פראדו החדש. כמו כן, יש גם סרטון לינק לכתבה - http://www.motocar.co.il/article/11358.aspx
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
- 2 תגובות
- 958 צפיות
שלום היום הצלחנו לצלם כמה רכבים חדשים שהגיעו לנסיעת מבחן בנורבורינג DS3 חנו ממש לידנו וקצת דיברנו איתם הם היו בדרך לתערוכה בפרנקפורט אלפא מילנו ברגע שראתה אותנו התחילה לברוח לנו X1 ראינו בכניסה למוסך של BMW בנורבורינג וצעקו אלינו הספק לא רע כל התמונות זכיות הצילום ליאיר שגיא איתור רכבים ניב קנדי
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 3 תגובות
- 712 צפיות
שלום חברים אני נהג חדש והיום קניתי רנו מגאן קופה 2.0 RSI ואני מחפש חברת ביטוח טובה וזולה לעשות ביטוח חובה+צד ג' אני אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
צריכת דלק, מהי?
מאת gozal- 1 תגובות
- 605 צפיות
היי חבר'ה! לאחרונה התחלתי עבודה חדשה באזור רעננה, כך שאני צריך לנסוע באופן יום יומי ירושלים - רעננה. רציתי לדעת באילו דרכים אפשר לחסוך בהוצאות הדלק? את כל הנושא של לחץ אוויר בצמיגים, חלונות סגורים (בכביש מהיר), משקל, כבר עברתי ואני מכיר את הנושא. השאלה האמיתית היא איך אני יכול לגרום לצריכת דלק לרדת בכל מיני שיטות נהיגה שונות? אם יש למישהו שיטת נהיגה כלשהי אני אשמח לשמוע, או עוד כל מיני טיפים, זה יהיה טוב. תודה!
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 973 צפיות
במילים אחרות, אם אתם "נדבקים" לרכב אחר שטס 150 קמ"ש, או שאתם נוסעים 120 ועוקפים אתכם ב140 ,או כל סיטואציה אחרת שיש רכב נוסף ברדיוס 50 מטר העקיצה לא תופסת. אני בכל מקרה ממליץ לנסוע לפי החוק מצ"ב הלינק לפסיקה התקדימית הערב בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000498176&fid=829
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות מנעול איכותי לרכב שלי. איפה אוכל למצוא מנעול כזה באיזור ת''א? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SniCkeR, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עוד חודש וחצי פג תוקף רשיון הנהיגה שלי, התקשרתי למשרד התחבורה כי לא קיבלתי רשיון חדש בדואר והתברר לי שיש לי קנס מלפני יותר משנה וחצי ואני צריך לשלם אותו. יש לי ותק רשיון של 10 שנים ועבר נקי ללא עבירות, העבירה המדוברת היא נסיעה של 132 קמ"ש בכביש 6 (עבירת מהירות עד 25 קמ"ש מעל המותר), לא קיבלתי שום הודעה על הקנס או על הדו"ח מעולם. בעיקרון הייתי רוצה להמיר את הדו"ח לאזהרה, הבעיה היא שאני מתאר לעצמי שמדובר בתהליך ארוך שלא יסתיים תוך חודש ואז אני אמצא את עצמי עם רשיון פג תוקף. למישהו יש נסיון עם התהליך הזה? האם שווה לי להתעסק עם הבירוקרטיה על מנת להמיר את הדו"ח? אמרו משהו על זה שאני זכאי להוציא פעם אחת בחיי רשיון זמני לחצי שנה ואז יהיה לי זמן לכל התהליך, מישהו שמע על זה מ…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 1 תגובות
- 629 צפיות
כמה עולה החלקת צידי הרכב אני מתכוון להעלים את הפסים השחורים שיש בצדדים נגיד כמו פה אם זה תלוי איזה אוטו אז 328 e36 קופה http://image.turbomagazine.com/f/9321595/0612_turp_01z+1995_bmw_m3_e36+left_front_view.jpg באמת שזה דחוף תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 11 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום. חבר שלי שאל אותי שאלה ולא היה לי מושג. הוא שאל אותי האם יש דרך לעשות רשיון בחו"ל על אופנוע ואז לחזור לארץ ולהעביר אותו שהרשיון יהיה תקף פה. האם יש אפשרות כזאת?יש מצב כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 2 תגובות
- 963 צפיות
שלום,וערב טוב. קיבלתי לפני יום טופס שאומר לי שיש לי 60 יום לגשת לאחד המוסדות של משרד הרשוי כדי לעבור רענון ,למרות שיש לי כבר רשיון נהיגה כבר 6 שנים הם נזכרו רק עכשיו. בכול מקרה שאלתי היא כזאת: אני כרגע באמצע תהליך למידה על משאית,זאת אומרת שאני עובר שוב תאוריה ושיעורים, האם זאת עילה מספקת לביטול הרענון? או שבכול זאת אני אצטרך לעבור 12 שעות של רענון במשרד הרישוי? תודה לכול העונים.
הודעה אחרונה מאת ibiza89, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תהליך העברת הבעלות, ביטוח, העברת טסט וכו'. בנוסף מהו סדר הפעולות. תודה
הודעה אחרונה מאת shlomi22, -
-
- 11 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
אתמול חניתי לי לתומי ברחוב נורדאו בת"א בשעה 20:40 בערך שהגעתי לאוטו ראיתי דו"ח חניתי בכחול לבן ושמתי תו חנייה שהיה תקף ובדו"ח כתוב שקיבלתי דו"ח כי חניתי במקום אסור שמותר רק לתו חנייה אזורי לחנות שם... אז איפה כן אני יכול חנות, כי הכול שם כחול לבן?
- 9 תגובות
- 893 צפיות
כך אמרו בוחני רכב במכון טסטים. כתבה מ-ynet .
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, קיבלתי זימון למשפט על "נהיגה בחוסר זהירות" בעקבות תאונת דרכים שהייתי מעורב בה לפני כשנה, אני הייתי הפצוע היחיד בתאונה, בזימון נרשם "נגרמה לך חבלה חמורה" יש לי רשיון משנת 2002, היו לי כמה דוחות ומשפט על אי ציות להוראות שוטר, מעולם לא קיבלתי שלילה, משנת 2005 היה לי 2 דוחות, שתיהם על חגורת בטיחות. מה צפוי להיות העונש במקרה כזה ועד כמה כדי לקחת עו"ד.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
החברה היי, יש לי וולבו מדגם S60 T 3200 סמ"ק שנת 2001 צבע שחור ריפורדי עור בצע שמנת, ותוספות כמו גג, גנטים, וכו.. הרכב במצב מכני מעולה!!! וגם חיצונית ופנימית פשוט כמו חדשה [נשיקה] מת על האוטו הזה !!! האם אני יכול לפנות לחברה כמו AVIS או חברות אחרות שמתעסקות גם בהשכרת רכב ולהציע להם את הרכב שלי כדי שהם ישכירו אותו ללקוחות שלהם? מה ייצא לי מזה מבחינת כסף, ועד כמה זה באמת ריאלי? כאילו אנשים עושים את זה?? אני טס לשוויץ לחודש ומעדיף להשכיר את הרכב בזמן הזה גם להרוויח קצת כסף לא יזיק.. אשמח לשמוע חוות דעת, וכן הסברים לגבי התהליך וכו. תודה! יונתן
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 650 אורחים (הצג רשימה מלאה)