Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היא כאן audi r8

Wonka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה אבל גם אני לא ממש מתלהב מה-R8...

הם רצו לייצר רכב שהוא למבורגיני-לייט, אז עשו V8 עם 420 סוסים. ה-V10 די מיותר... (יש גייארדו).

תנו לי S4/RS4 או S5 ועזבו אותי בשקט :-D.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בואו נגיד שהיא כבר ממזמן כאן. יש אחת בפ"ת אפורה. כנראה הV8 והיא ממש לא חדשה פה. השמועות אומרות שהיא שייכת לאחד מהלוזונים.

ראיתי תמונות של הR8 מפתח תקווה ברשת.

הR8 הזאת כבר יד 2 הייתה של בחור מחיפה,דווקא נראת די זולה,הג'אנטים די נראים פשוטים גם אין לה קרבון מאחורי הדלתות.

בכלל גם הR8 האדומה לא הזמינו אותה עם קרבון,לדעתי הR8 בארץ לא השקיעו בהם את מירב כספם של הלקוחות.

יש לי רק שאלה מה מיוחד בברקסים/קליפרים הקרמיים האלה של אאודי?

הם כל כך יקרים עד כדי כך שלא הספיק הכסף לבעלי הR8 בארץ לקנות אותם?

אם תשימו לב לR8 V10 מהתמונות של היצרן כמעט כולן עם קליפרים קרמיים,וקרבון על המראות וקרבון בצדדי הרכב.

פורסם

"קרבון" זה חומר (carbon fiber) ולא צבע. לכולם יש "קרבון". חלק צבוע בצבע אחר. האדום פשוט מזעזע ומכוער (ראיתי אותה שהגיעה בקלאס איי לפני די הרבה זמן).

לא יודע לאיזה ברקסים אתם מתכוון אבל שמדברים על ברקסים יקרים במכונית ספורט מדברים על ברקסים מ"קרבון", מסיבי פחם שמסוגלים להגיע לטמפ' מטורפות בלי לדעוך. מדובר בתוספת של מכונית קטנה אבל זה שווה.

פורסם

אין צורך בבלמים קרמיים. הלקוחות פה זה לא הלקוחות בגרמניה שלוקחים את הרכב כל חודש לרינג.

למה לשלם עוד 100,000-120,000 שקלים על דבר שאין לו שימוש!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה יודע מה התשובה!? בשביל הפוזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

Z4 3.0si תודה על ההסבר.

הכוונה לבלמים קרמיים הכוונה לזה.

בRS6 אם לא לא טועה זה בא כסטנדרט,יש גם S8 אחת בארץ שיובאה בייבוא אישי עם הקליפרים האלה.

3072920204_98b20729f1.jpg

פורסם

בכיף. כן וטלה בלמים קרמיים העשויים תרכובת סיבי פחם וחומרים נוספים. שים לב שמה שחשוב הוא הדיסק ולא הקליפר למרות שגם הרפידות קרמיות אבל רפידות קרמיות ניצןלהוסיף בקלות לכל רכב. הביג דיל הוא בדיסק עצמו.

פורסם

טעות בגירה.

מדובר בתרכובת של חומרים קרמיים וסיבי פחם. החומר הקרמי סיליקון קרבייד (silicon carbide), שנוצר בעצמו כתגובה אלקטרו כימית לפחם וחול, בשילוב סיבי פחם. הרפידות עשוית מאותו החומר.

קצת הרחבה על למה זה טוב-

במסלול, שיש לך את היכולת לבלום טוב יותר, אתה יכול לבלום מאוחר יותר. מה שאומר שתהייה במהירות גבוהה יותר מהיריב ללא בלמים קרמיים. נהג מקצוען יודע כמה מאוחר הוא יכול לבלום לפני הפניה. אם נחשוב על זה יכולת הבלימה חשובה על המסלול כמעט\כמו יכולת התאוצה כאשר המטרה היא לגרד מאיות שניה מההקפה.

עכשיו תמונה להמחשת הטמפ' של הבלמים-

הFXX המטורפת:

ferrari_fxx_full_of_win_01.jpg

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...