רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא ראיתי פירוט על כך, אז חשבתי לתרום מנסיוני היום למען הכלל. קצת חששתי בגלל סיפורי העבר (שנות ה80? שנות ה90?) והתברר שהשד לא כ"כ נורא. ניגשתי היום לעמדה מספר 1 במפרץ חיפה למען הסדרת אישור הגג הנפתח ברשיונות. זמן הגעה 05:30, למי שלא יודע - יש להגיע ולהחנות את הרכב ליד השער האחורי ולא הראשי! הראשי זה השער שקרוב למוסכים והאחורי נמצא בכביש שמקיף את משרד הרישוי. אני הייתי שלישי..וגם זה רק בגלל שב05:45 הגיע הקב"ט והסביר לי שאני לא עומד בשער הנכון , אחרת הייתי ראשון. ב07:00 פתחו את השער האחורי. ב07:30 הבוחנים התחילו לעבוד. הבוחן נתן חצי מבט על הג נפתח, אמר לי לצאת מאיזור הבחינות, להחנות את האוטו ולהגיע ישר לחדר בוחנים. עוד דקה של מילוי פרטים מצידו (לאח…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 4 תגובות
- 746 צפיות
שלום לפני כחודש מכונית נכנסה באוטו שלי מאחורה וכתוצאה מזה האוטו שלי הלך... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על עורך דין טוב שמתעסק בדברים האלו??
הודעה אחרונה מאת shai5554, -
- 3 תגובות
- 883 צפיות
תמונות של טרקטרוני כביש : http://www.alibaba.com/product-gs/51244755/250cc_racing_atv_with_eec_2/showimage.html?pn=1&pt=10&newId=51244755&cids=50053250,50035994,200292173,50016148,50018781,200010817,50133431,50035574,50016629,50006174,50001130,50009135,50009794,50034667,50036287,50068488,200011227,50014777,50005506,50016462,50137108,10012085,200021395,200220258,50015230,200016134,50033962,200217594,50034112,200517286,50040088,50134301,50136806,50146720,#breadcrumbs http://www.alibaba.com/product-gs/229850921/Atv_Quad_Racing_atv_EEC_Atv/showimage.html?pn=2&pt=10&newId=254820410&cids=200190466,50019727,50043870,50039327,50005210,50016148,20…
הודעה אחרונה מאת תמיר.א., -
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי בעיה פסיכולוגית שהופיע עוד בתקופת לימוד נהיגה וממשיכה עד עצם היום (כמעט שנה על הכביש). כל פעם שאני נכנס לרכב אני חוטף חרדת נהיגה, נלחץ, מזיע, השרירים ברגליים מתכווצים, שרירי הגב כואבים. החרדה מונעת ממני לנהוג רגוע, בצורה זורמת ומהנה. נהיגה מבחינתי זה משהו לחוץ, אגרסיבי. שלא תבינו לא נכון למדתי על ידני, עברתי טסט ראשון, אני נוהג במקומות לא קלים לנהיגה וטפו טפו טפו אף פעם לא עשיתי תאונה או שפשפתי רכב אחר, אבל עדיין זה פשוט מעצבן ואני מרגיש שאני תקוע ברמה של נהג חדש מבוהל. בדר"כ החרדה עוברת אחרי חצי שעה על הכביש, לפעמים יותר. מופיע עוד הפעם במצבים מורכבים. החרדה מאד מתישה אותי. אחרי עשרים דקות אני מרגיש כאילו נהגתי מקריית שמונה לאילת. מישהו מזדהה או שזו דפיקה פרט…
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
- 1 תגובות
- 798 צפיות
יש סיכוי? אני בא להניע,שומע מוזיקה ואחרי 3 דק' בום הרדיו דיסק הפסיק לפעול,ניסיתי להדליק שוב והצליח ושוב זה קרה. חשוב לציין שלהתניע יכולתי,מזגן וכדו'.
הודעה אחרונה מאת adi_n, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נשאר רק להגיד אני רוצה אחת. עוד תמונות מצאתי כאן (כנראה לא סגרו את החלק הזה באתר)
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 95 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
ניגשתי לבדוק את הסיטרואן C5 החדשה עבור אבי, העיצוב נעים והרכב אמור להיות מוצלח. ואכן עיצוב מרשים מאוד, המעצב של סיטרואן יכול ללמד את הסינים איך מעתיקים ישבן של BMW. מנוע 2 ליטר 140 כ"ס, נאה. גיר עם 4 הילוכים. מה ?!? מכונית בסגמנט הזה, שנת 2009 עם 4 הילוכים ? אם מישהו חיפש איפה סיטרואן חסכו עליו הפעם - אפשר להפסיק לחפש. מבחינתי הרכב ירד מהפרק. אין טעם אפילו לבזבז זמן על נסיעת מבחן. מנוע סטנדרטי עם גיר סאב-סטנדרטי, לא הייתי חותם על סעיף הביצועים. המצחיק הוא שיש גם גרסת 3 ליטר עם גיר 6 הילוכים. נראה לי אם כבר שהמצב היה אמור להיות הפוך. כנראה שהמנוע הקטן זקוק יותר לעוד 2 הילוכים מאשר מנוע 3 ליטר עב-מומנט...
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 884 צפיות
מצ"ב קישור לכתבה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3774823,00.html משתתף באבל הכבד של משפחת הנרצח. כמה איום. בדיוק מה שתואר כאן בשרשור קודם. מחר ההרוג הוא אתם או מישהו מיקיריכם. גנבי רכב יש להרוג. (אני כמובן מביע את דעתי הפרטית, ולא מצפה מאיש לנקוט פעולה אקטיבית כלשהי כלפי אדם זה או אחר בין אם הוא חשוד בגניבת רכב ובין אם לא. אדגיש כי דעתי תקפה לכל גנבי הרכב מכל העדות והתפוצות - יהודים, ערבים, בדווים, פלשתינאים.)
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
-
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש למישהו גרסה סרוקה?
הודעה אחרונה מאת ale4ko212, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 923 צפיות
אתם כבר יכולים לנחש איזה משרד עשה את הטעות נכון? לכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773652,00.html
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
לא ראיתי פורום מתאים ומקווה שפה זה בסדר... השפת דיבור של ה GPS תלויה במפה או ב GPS עצמו?
הודעה אחרונה מאת Roni123, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברחת משוטר? קבל ארבע שנים בכלא נהג מכונית ללא רישיון החליט לברוח מהמשטרה, ולא להיענות לקריאות השוטרים לעצור. בבית המשפט המתין לו עונש כבד במיוחד - ארבע שנות מאסר בפועל, ועוד שתיים על תנאי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773715,00.html סוף כל סוף שופט עם ביצים שבאמת חיי בתוך עמו! בתור אחד שחיי קילומטר וחצי מהאיזור של אותו עבריין, אני אומר לשופט תודה רבה. ולמשטרה - אחד הלך, תמשיכו לחפש את העוד 100 כמוהו בכפרים האלה. אתם תמצאו.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
יש באינטרנט הרבה מידע איך להתנהל במקרה של תאונה (לבדוק נפגעים, לקיחת פרטים, עדים למקרה וכו) אך לא מצאתי אזכור לזכויות, חובות ודרכי התנהלות מול ביטוח לאחר תאונה. להלן חוויה קטנה, כמה טיפים משלי ומספר שאלות בעקבות מספר מקרים שחוויתי אני מעוניין לבקש מידע על הנושא ככה שכולנו נשכיל ונדע יותר. אחד מהמקרים שחוויתי הוא תביעת ביטוח על נזק של 2000 ש"ח בלבד, וכתוצאה מהתערבות הביטוח בנושא הייתי צריך לשלם 1900 ש"ח השתתפות עצמית + 500 לעו"ד + תוספת של 30 אחוז לביטוח למשך 3 שנים (בערך 6 אלף ש"ח) סה"כ נזק רציני, ובמידה ואנצח או יפסיד במשפט היה לי עדיף לתקן לבד. בדיעבד הייתי יכול לתקן במוסך שלי ב 500 ש"ח בלבד ולמנוע המון כאבי ראש! (אחד מהם הוא עו"ד גרוע ביותר!) קצת…
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום נסעתי בכביש החוף מהיציאה מחיפה עד מחלף עתלית, פתאום אני רואה טמבון אחורי שלם זרוק באמצע הנתיב שלי רק במזל הצלחתי לברוח ממנו. בכל מקרה איך יכול להיות שטמבון אחורי שלם נשאר ככה באמצע הכביש? חוץ מזה יש עוד דברים שאני נתקל בהם בכבישים שהם פשוט סכנה! חלקי צמיגים של משאיות ופגרים של חיות. אני בטוח שיש איזה גוף שאחראי על התחזוקה של הכבישים, מי הם ומה בכלל הם עושים?
הודעה אחרונה מאת alomm, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4 אלף צפיות
מקווה שזה הפורום המתאים. הגלגלים שלי תמיד מופנים לשמש, ולאחרונה נראה שהם התחילו לקבל צבע מוזר, ואני פוחד שהם ייתייבשו מהר בחום הזה. האם תכשירי הטיפוח לצמיגים יגנו עליהם במידה מסויימת? -ולא, אני לא הולך למרוח על החלק שבא במגע עם הכביש שום דבר, דההה... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קוראים לי יוסי ואני לומד להנדסאי מכונות בתחום הרכב, במסגרת עתודה קדם צבאית. את הפרויקט סיום שלי אני צריך לעשות בנושא המיתלים ובמיוחד על מתלים אקטיביים. אני אשמח לכל פיסת מידה או מאמרים בנושא כולל הסברים. אני אשמח לכל עזרה ומידע, בתודה יוסי.
הודעה אחרונה מאת arale, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
אחרי יום ספא לרכב.... יצאנו לתת כמה תמונות [/url
הודעה אחרונה מאת volvo s90, -
- 3 תגובות
- 847 צפיות
http://dee-troy.livejournal.com/353222.html תהנו...
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אנו מחפשים ביטוח חובה+מקיף לרכב חדש מסוג פורד פיאסטה אשר מותקנת בו מערכת קוברה9 ומערכת AWACS. הנהגת העיקרית היא אימי בת ה58, וככל הנראה אני ארשם גם כנהג (24+, 6+ שנים רשיון) מאחר שקראתי את ההגדרה ל"נוהגים באופן קבוע" ואפילו שיש לי רכב על שמי אני לא רוצה להקלע למצב לא נעים במקרה שאני אנהג פעם בחודש באוטו של אימי. אני כרגע מנסה לבצע סקר שוק מקיף לגבי החברה הכי טובה והכי משתלמת והייתי רוצה להוועץ בכם לגבי כמה נקודות חשובות. 1) האדם שירשם כבעל הרכב הוא אבי, והנהגת העיקרית היא אימי. את הפרטים של מי להכניס בעת הרשמה לביטוח? (ביטוח ישיר הנחו אותי שהביטוח צריך להרשם על הנהג העיקרי, ומנורה דורשים שפוליסת הביטוח תרשם על שם בעל הרכב..). 2) האם יש יתרון…
הודעה אחרונה מאת kobic9, -
הרכב נזרק - למה? 1 2
מאת acm- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום נסעתי עם הרכב בעיר, רגוע. הגעתי לכיכר במהירות של כ15 קמ"ש והרכב פתאום נזרק לי לצד ימין. המשכתי ללחוץ על הברקס והשארתי את ההגה באותו מצב כי לא ידעתי מה יהיו התוצאות אם אני ישנה מצב. השאלה שלי היא למה זה קורה ומה אני צריך לעשות בפעם הבאה שזה קורה.
הודעה אחרונה מאת babayaga, -
במסגרת רפורמת המיסוי הירוק - רשות המיסים תעלה מחודש אוקטובר את אגרת הרישוי לכלי רכב שהוסבו לגפ"מ ל-3,000 שקל. הסיבה לטענת האוצר: רמת הזיהום שלהם אינה שונה מהותית מזו של רכב מונע בבנזין המשך - ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3758137,00.html צפוי. המדינה לא תרשה לעצמה להפסיד כסף על הרווח שלה מדלק. גם לא ע"ח זיהום אויר... משתתף בצערם על הכיס הכואב לכל מי שהסב את הרב להיות מונע גז. ומרביץ שיעול מלוכלך, מלא ערפיח שחור...
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 1 תגובות
- 800 צפיות
שלום, מאז שקיבלתי את הרכב (לפני חודשיים), לא ניקיתי אותו מבפנים, מפני שלא ידעתי איך לעשות זאת בצורה טובה. הכוונה היא לפאנל הקידמי- כל החלק שמורכבת עליו המערכת, הדשבורד, הדלתות הפנימיות- כל אלה חלקים שיש עליהם המון אבק \ טביעות אצבעת שאני ממש רוצה לנקות ולהחזיר למצב כמו חדש. אשמח לשמוע הצעות כיצד לעשות זאת לבד בדרך הכי יסודית.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 1 תגובות
- 716 צפיות
שלום! אני רוצה לקנות וילון רשת (חצי שקוף) למאחורה של הרכב (306 5 דלתות). איפה אפשר למצוא כזה והאם זה משהו אוניברסלי או לפי מידות? האם ההתקנה פשוטה? מה סדר גודל של המחירים? אני מכ"ס אם מישהו מכיר משהו בסביבה.. תודה
הודעה אחרונה מאת Htomer, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל מה שהיה בתוכנית היה ידוע מראש, ואפילו אמרתי שלא בא לי לראות בשביל לא להתעצבן סתם. אבל בכל זאת, כששומעים על הסיפורים האלה, מה קרה ואיך זה נגמר אפשר פשוט לשבור את המסך. ועם כל הצער בדבר, מה שהתוכנית הזאת עשתה היא פשוט מילתה משבצת ריקה בלוח השידורים ולא יותר. כי מחר בבוקר בעיתון או בחדשות נשמע על עוד תאונה. יכול להיות עם הרוגים יכול להיות בלי.
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לא מבין דבר אחד , למה הם מביאים אותה עם המנוע הישן 272 כ"ס בטענה שאיכות הדלק לא מתאימה לארץ , ולעומת זאת את ה-CLS הם כן מביאים עם המנוע החדש בעל 292 כ"ס , מה קרה פתאום איכות הדלק כן מתאימה ?
תצפיות מבודפשט 1 2
מאת TomGTR- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אתם יכולים להגיד לי באיזה שעות עובד קומפיוטסט בראשון לציון ,אני צריך לעשות טסט? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 4 תגובות
- 18.8 אלף צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת adiz19, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, הרכב נתקע לאישתי באמצע כביש מהיר והמשטרה גררה את הרכב לשולי הכביש אך כנראה לא הורידו אמברקס ועקב כך שני הצמיגים הקידמיים (אשר היו חדשים לגמרי) הושחתו , כל "הבשר" של הצמיג נעקר ממקומו. האם ניתן לדרוש החזר כספי עבור הנזק של המשטרה? פשוט כואב הלב הצמיגים הוחלפו לפני חודשיים. בברכה, רן
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 708 צפיות
אני נהג חדש ועשיתי ביטוח ואני אמור לקבל טופס של ביטוח החובה שעשיתי, אבל הטופס הוא לא הטופס המקורי אלה העתק. הבנתי שלוקח זמן מסוים עד ששולחים את הטופס המקורי. ממה ששמעתי מחבר הוא פעם נסע ועצר אותו שוטר והיה לו באוטו רק העתק של הביטוח חובה ולא הטופס המקורי, זה הסתיים בקנס כספי לא נעים. מישהו יודע מה החוקים בעניין? האם אני יכול לסוע עם ההעתק או שאני חייב מקורי?
הודעה אחרונה מאת wil,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)