Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש ועשיתי ביטוח ואני אמור לקבל טופס של ביטוח החובה שעשיתי, אבל הטופס הוא לא הטופס המקורי אלה העתק.

הבנתי שלוקח זמן מסוים עד ששולחים את הטופס המקורי.

ממה ששמעתי מחבר הוא פעם נסע ועצר אותו שוטר והיה לו באוטו רק העתק של הביטוח חובה ולא הטופס המקורי, זה הסתיים בקנס כספי לא נעים.

מישהו יודע מה החוקים בעניין?

האם אני יכול לסוע עם ההעתק או שאני חייב מקורי?

פורסם

סליחה על ההתעלקות באשכול, אבל יש לי שאלה ממש דומה:

נניח ואני נהג חדש + צעיר. בפוליסת הביטוח של דוד שלי מצויין כי "כל נהג רשאי לנהוג ברכב בפקודת בעל הפוליסה", האם אני מכוסה בביטוח חובה?

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

לתעודת ביטוח החובה יש שני חלקים - עותק למבוטח ועותק למבטח. מבחינה חוקית אתה צריך את העותק למבוטח ולא צילום שלו.

רוב סוכני הביטוח יכולים להוציא פוליסת ביטוח חובה באופן מיידי ולרוב לא לוקח יותר מיומיים לשלוח אותה בדואר. אם אתה לא יכול להמתין את פרק הזמן הזה, אתה יכול לגשת לסוכן ולאסוף ממנו את הטופס המקורי.

אביחי - עקרונית כן. תשובה מלאה תמצא בשרשור הדביק שבראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קסיו,

אם ההעתק שאתה מדבר עליו הוא צילום במכונת צילום או מדפסת, אכן הוא מזכה בקנס ונחשב כאילו לא היו לך מסמכים להצגה.

אם ההעתק הונפק ע"י חברת הביטוח במקום המקור שאבד, והאגרה על ההעתק שולמה (עשרות שקלים) אזי ההעתק הוא מקור לכל דבר וענין

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קנס על אי הצגת מסמכים הוא 100 ש"ח ללא נקודות וללא סנקציות נוספות.

להערכתי אם הביטוח הוא מלפני כמה ימים ויש לך צילום, כל שוטר סביר (בהנחה שלא עיצבנת אותו נורא) לא יתן לך שום קנס.

אני אישית לא הייתי נמנע מנסיעה ברכב רק בגלל שהמסמכים עדיין לא הגיעו, הסיכוי להיעצר לביקורת קטן וגם אם כן אז הסיכוי לקבל קנס קטן.

(כמובן אני מדבר על מצב שהרשיונות בתוקף ויש ביטוח, פשוט המסמכים עוד לא הגיעו!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...