Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב נתקע לאישתי באמצע כביש מהיר והמשטרה גררה את הרכב לשולי הכביש אך כנראה לא הורידו אמברקס ועקב כך שני הצמיגים הקידמיים (אשר היו חדשים לגמרי) הושחתו , כל "הבשר" של הצמיג נעקר ממקומו. האם ניתן לדרוש החזר כספי עבור הנזק של המשטרה? פשוט כואב הלב הצמיגים הוחלפו לפני חודשיים.

בברכה,

רן

פורסם

אני לא מבין את הסנריו.

היא נתקעה , ועזבה את הרכב באמצע כביש מהיר? (לא משנה משולש או לא...)

למה מראש לא לדחוף את הרכב לשוליים? היא היתה נוכחת כשהזיזו את הרכב?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בניסיוני רב השנים עם צמיגים - לא ראיתי צמיג אשר כל הבשר נקרע ממנו בשל גרירה של כמה מטרים עם בלם יד משוך.

נשמח לקבל תמונות ורצוי פרטים על הצמיג.

באופן כללי - לפי דעתי יש בעיה לקבל פיצוי מהמשטרה כיוון שהיא ביצעה "הזזת מפגע מהכביש: כלומר הרכב של אישתך הפריע לתנועה והיא הזיזה אותו.

אם תוכל להוכיח רשלנות באי הורדת בלם היד וכן נזק מוכח כתוצאה מהגרירה - אולי תוכל לקבל משהו.

בכל אופן הדיון הזה חסר ערך ללא תמונות ומידע נוסף...

פורסם
כנראה לא הורידו אמברקס ועקב כך שני הצמיגים הקידמיים הושחתו

:roll: אלא אם כן אנחנו מדברים על סובארו dl או משהו כזה...

פורסם

לא שמעתי על כך שאמברקס נועל גלגלים קדמיים.

C5, קסנטיה, BX, אלפא סוד ועוד...כולם עם בלם עזר(חניה) קדמי.

תודה.

במקרה והרכב הוא אוטומטי אני ממליץ לבצע גם בדיקת תקינות הגיר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היא נתקעה במנהרה בכפר שמריהו והיא בהריון חודש 9 לכן היא "נטשה" את המכונית פתוחה וחיכתה בצומת למעלה (אני מעדיף להחליף צמיגים מחס וחלילה להחליף אישה ... ) . המשטרה שהיתה איתה בקשר לא ביקשה ממנה מפתח או כל דבר אחר.

מדובר בפורד פוקוס ובצמיגי קונטיננטל. נראה שהגיר מתפקד כרגיל , מה כדאי לבדוק בו?

נראה לי שכאשר אני מרים את ידית האמברקס היא נמצאת יותר למעלה מהמצב הרגיל.

אני יעלה תמונות בהמשך.

פורסם

היא יצאה מהרכב והלכה ברגל בתוך המנהרה הזו, שכידוע אין בה שוליים בכלל?

זה נשמע כמו דרך פעולה הגיונית?

לא עדיף להמתין ברכב חגורים עד שהמשטרה/גרר יגיעו? (בהנחה שיש סלולרי ואפשר להזעיק אותם בלי לצאת מהרכב)

בלי קשר - ממש מזל רע. זה המקום הכי גרוע בארץ להיתקע עם הרכב לדעתי (מבחינת סכנה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמובן שאתה יכול לבקש מהמשטרה לשלם על הנזק.

זה לא ממש מהמשטרה, כיוון למשטרה אין גרר אלא קבלנים חיצוניים שמבוטחים למקרים כאלו.

אופציה נוספת היא שמתנדב עם ג'יפ פרטי הגיע והזיז את הרכב.

אני ממליץ לך פשוט לחייג ל-100 לדבר עם המוקדנית ולספר לה את פרטי המקרה והיא תפנה אותך למי שצריך.

כאשר המשטרה גוררת לך רכב יש יומן גרירה, יש טופסי גרירה ועוד, הכל מתועד באופן מאוד ברור ורציני.

כמובן שהוכחת הנזק חלה עלייך. אבל בשלב הראשון תנסה ליצור עימם קשר על מנת לקבל את הכתובת מולה יש לעבוד.

• תוכן חדש...