Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב נזרק - למה?

acm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאתה כותב "נזרק" אתה מתכוון לזנב או לפרונט ? (אובר-סטיר או אנדר-סטיר)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שלום, אתה יכול לא להגיב בכלל, ולא אני לא גר ליד רעננה אבל אני ממליץ לך להישאר בבית כי אולי אני יבוא לבקר:-)

ותודה אני יבדוק.

אני בדרך כלל לא מגיב,אבל מישהו שלא מסוגל לקחת כיכר ב15 קמש בשלג,גשם,בוץ,צמיגים מתפוצצים,רק על ג'נתים בקוטר 125,עדיף שיסע במונית....

Shift happens!:roll:

פורסם

הייתי על 15 קמש אני יודע על כמה אני נוסע.

יכול הליות שהרכב נזרק גם בגלל הסיבה שהכיכר היא בשיפוע ובאמצע הסיבוב אני כאילו יורד למטה.

ואת האמת נהניתי, זה לא שאני הולך לנסות את זה שוב אבל ככה אני- אוהב שטויות.

ונזרק הכוונה לתחת- אנדר סטיר, נראלי:lol:

פורסם

חח תראה עשיתי משו ואני רוצה לדעת מה הסיבה- יכול להיות שזה בגלל שאני רוצה לעשות אאת זה שוב או בגלל שאני לא רוצה שזה יקרה במקומות הלא נכונים

אין לי שום סיבה לשקר ואולי נסעתי על יותר - 20 בהגזמה.

פורסם

אם זה היה שיפוע משולב עם שמן וצמיגים שחוקים ומתקפה של עב"מים אז זה היה סביר ב20 קמ"ש._להורים שלי בזמנים הישנים היפים היה לנטיס 1.8 (אךךך ימים הישנים, שלא הייתי צריך לתדלק ולשלם ביטוח וטסט)_ולקחתי סיבובים בסבבה_(לא בגלל יכולת אלא בגלל מבנה של האוטו וישיבת כביש) עם שיפוע ב30+ צמיגים ממש מסוג זבל אולי?

Shift happens!:roll:

פורסם

יכול להיות- צמיגים זה לא דבר שאבא שלי משקיע בו כל כך.

הוא לא מבין כמה זה חשוב,כנל לגבי הבולמים.

פורסם
שלום,

פשוט אני מתבייש להגיב בת'רד כזה.

אני רוצה רק להבין כי אין לי יותר מדי מה להגיב

אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש? ולא היה שום מים או שמן.

אנא בקשה, אם אתה קרוב לרעננה שלח הודעה פרטית שאני אדע לא לצאת לכביש באותו רגע.

ידידי,

בין אם תרצה ובין אם לא,התגובה שלך מתנשאת ולא במקומה.

לא הבנת מה מתנשא בהודעה שלך ?

בבקשה, הדגשתי לך.

הבנת הנקרא למדנו,אולי תלמד להתבטא בצורה טובה יותר (לא נאמר במטרה לפגוע,יש באמת אנשים שההתבטאות שלהם שונה מצורת החשיבה שלהם).

אני בדרך כלל לא מגיב,אבל מישהו שלא מסוגל לקחת כיכר ב15 קמש בשלג,גשם,בוץ,צמיגים מתפוצצים,רק על ג'נתים בקוטר 125,עדיף שיסע במונית....

אם זה היה שיפוע משולב אם שמן וצמיגים שחוקים ומתקפה של אב"מים אז זה היה סביר ב20 קמ"ש.להורים שלי בזמנים הישנים היפים היה לנטיס 1.8 (אךךך ימים הישנים, שלא הייתי צריך לתדלק ולשלם ביטוח וטסט)ולקחתי סיבובים בסבבה(לא בגלל יחולט אלא בגלל מבנה של האוטו וישיבת כביש) אם שיפוע ב30+ צמיגים ממש מסוג זבל אולי?

לפי צורת הכתיבה שלך אני נוטה לשער שאתה לא יותר מבין 19 שקנה את הפיאסטה הראשונה שלו ומתלהב שסוף סוף יש לו רכב משל עצמו ומתרפק על הימים ה"ישנים" שבטח תמו לפני חודש וחצי.

אנא ממך,אל תחליט מי יסע במונית,מי ברכבת ומי באוטובוס,לא בטוח שאתה תצליח לפנות ב-15 קמ"ש בבוץ.

אגב,כולנו בפורום נשמח לדעת איזה מבנה ו"ישיבת כביש" מיוחדת יש למאזדה לאנטיס 1.8.

סלח לי מראש על ההודעה המתנשאת,אבל זה כבר ניהיה מוגזם שכל אחד בפורום שיש לו רשיון בדיוק לדקה וחצי מתחיל לתת עצות נהיגה ויותר מזה,המלצות למי צריך לנהוג ומי צריך להשתמש בתחבורה הציבורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כן,תחת זה אנדרסטיר

סליחה ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אתם לוקחים הכלל לא נכון,תמיד בפורום הזה

אתם יודעים מזה הבנת הנקרא?!?!

ציטוט מההודעה שלי

"אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש"

אתה כנראה לא יודע מה זה (לא מזה) הבנת הנקרא, כי אין שום דבר בהודעה המקורית של הבחור שאמור לגרום לך להבין שהוא מבסוט ממה שקרה.

במקרה ואין שמן או מים על הכביש ואיכות הכביש היא לא פחות מממוצע. אני באמת לא חושב שזה אפשרי שלפתע פתאום האוטו יזרק ימינה בתוך כיכר ב15 קמ"ש.

לא נראה לי שזה אפשרי לבצע תמרון כ"כ אגרסיבי של ההגה בתוך כיכר בשביל להחליק ב15 קמ"ש

אולי הרגל שלך החליטה להאיץ באגרסיביות פתאום?

אתה טועה. בהחלט יכול להיות מצב שפקודת היגוי אגרסיבית במהירות נמוכה על אספלט גרוע ובשיפוע שלילי תגרום להחלקה של החלק האחורי של הרכב. אני מכיר לא מעט מקומות בתוך הערים שבהם האספלט מספיק חלק בשביל שזה יקרה, ורבים מהם בכיכרות.

כן,תחת זה אנדרסטיר,שיפוע זה עדיין לא תרוץ :)

תחת זה אוברסטיר (היגוי יתר), אבל שיהיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום,

פשוט אני מתבייש להגיב בת'רד כזה.

אני רוצה רק להבין כי אין לי יותר מדי מה להגיב

אתה מבסוט מזה שהזנב ברח לך בלי ידיע על מה לעשות במהירות 15 קמ"ש? ולא היה שום מים או שמן.

אנא בקשה, אם אתה קרוב לרעננה שלח הודעה פרטית שאני אדע לא לצאת לכביש באותו רגע.

כן,תחת זה אנדרסטיר,שיפוע זה עדיין לא תרוץ :)

וכל זה בשרשור אחד.. :shock2:

עריכה:

אתה כנראה לא יודע מה זה (לא מזה) הבנת הנקרא, כי אין שום דבר בהודעה המקורית של הבחור שאמור לגרום לך להבין שהוא מבסוט ממה שקרה.

אתה טועה. בהחלט יכול להיות מצב שפקודת היגוי אגרסיבית במהירות נמוכה על אספלט גרוע ובשיפוע שלילי תגרום להחלקה של החלק האחורי של הרכב. אני מכיר לא מעט מקומות בתוך הערים שבהם האספלט מספיק חלק בשביל שזה יקרה, ורבים מהם בכיכרות.

תחת זה אוברסטיר (היגוי יתר), אבל שיהיה.

סופסוף מישהו הגיוני בשרשור :beerchug:

• תוכן חדש...