Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים.

הגלגלים שלי תמיד מופנים לשמש, ולאחרונה נראה שהם התחילו לקבל צבע מוזר, ואני פוחד שהם ייתייבשו מהר בחום הזה.

האם תכשירי הטיפוח לצמיגים יגנו עליהם במידה מסויימת?

-ולא, אני לא הולך למרוח על החלק שבא במגע עם הכביש שום דבר, דההה...

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממה שהבנתי, יגרום להברקת הצמיגים. מכיר אנשים שמרססים ספריי מסוג זה לפני טסט על מנת

להשוות לצמיגים מראה חדש ולא שחוק. מבחינת התוצאה, החומרים האלו כדאי מאוד לברר קודם מה מכילים

כי שילוב שלהם ושל השמש יכול רק לגרום ליותר נזק לצמיגים.

פורסם

יש חומר של STP נקרא SUN OF GUN, מחזיר צבע שחור לצמיגים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ממש מעניין אותי הצבע, מצידי שיהיו וורודים עם נקודות שחורות ופיאה בלונדינית.

האם זה יגן עליהם מהשמש- זו השאלה.

פורסם

שום דבר לא יגן על הצמיגים מפני השמש ,בלאי זה בלאי ואין מה לעשות,אין נוסחת קסמים שתגן עליהם,אתה יכול לכסות את הרכב ,זה הדבר היחיד שיעזור לך,כל החומרים האלה זה רק למראה,מעבר לזה זה רק נזק לטווח רחוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הגומי נפגע בעיקר מחשיפה לקרינה UV ולאוזון. אם אתה יכול להמנע מחשיפה ישירה וממושכת לשמש, התהליך יהיה איטי יותר.

רק חומרי הברקה שיש בהם סיליקון או פורמלדהייד גורמים נזק לתוספי ההגנה שיצרני הצמיגים מוסיפים לגומי - בדוק את הרכיבים במוצר בו אתה רוצה להשתמש. הקצף של sun of a gun מכיל סיליקון.

פורסם

כמו שחשבתי.

תודה.

פורסם

על חומר של STP בשאני משתמש בו רשום שהוא מגן על הצמיגים מסדקים. אחרי שימוש בו הצבע המקורי חוזר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בסוף קניתי וניסיתי.

הצמיג נראה שחור כמו חדש כבר אחרי כמעט שבוע, ולא ניכר בו שהחשיפה לשמש פוגעת בו עוד.

פורסם

אני לא הייתי שם שום חומר כמו סיליקון על הצמיגים ברכב, זה לא יכול לגרום לצמיגים להחליק?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה יכול,אבל אתה לא מורח/מרסס על הסוליה של הצמיג אלא רק על הדופן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אני לא הייתי שם שום חומר כמו סיליקון על הצמיגים ברכב, זה לא יכול לגרום לצמיגים להחליק?

זה לא רק יכול, זה בהחלט עושה את זה. אופנוען מצא כך את מותו בארה"ב (מקרה אחד ספציפי שאני זוכר).

זה יכול,אבל אתה לא מורח/מרסס על הסוליה של הצמיג אלא רק על הדופן.

אני לא יכול להדגיש את מה שאמרת מספיק. צודק לחלוטין.

• תוכן חדש...