Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה היי,

יש לי וולבו מדגם S60 T 3200 סמ"ק

שנת 2001 צבע שחור ריפורדי עור בצע שמנת, ותוספות כמו גג, גנטים, וכו..

הרכב במצב מכני מעולה!!! וגם חיצונית ופנימית פשוט כמו חדשה [נשיקה] מת על האוטו הזה !!!

האם אני יכול לפנות לחברה כמו AVIS או חברות אחרות שמתעסקות גם בהשכרת רכב ולהציע להם את הרכב שלי כדי שהם ישכירו אותו ללקוחות שלהם?

מה ייצא לי מזה מבחינת כסף, ועד כמה זה באמת ריאלי? כאילו אנשים עושים את זה??

אני טס לשוויץ לחודש ומעדיף להשכיר את הרכב בזמן הזה 8) גם להרוויח קצת כסף לא יזיק..

אשמח לשמוע חוות דעת, וכן הסברים לגבי התהליך וכו.

תודה!

יונתן

פורסם

לא שמעתי על מקרה שכזה, וגם לא נראה לי שיש אינטרס לחברת השכרה לשכור רכב כדי להשכיר אותו. וגם אם תציע אותו חינם לחברה, לא עושה רושם שהם יתלהבו.

מה גם שהרכב, למרות שהוא חביב בהחלט, ישן מדי לצרכי השכרה, ולא מספיק ישן כדי להיות קלאסיקה להשכרה (רכבי השכרה הם לרוב בני 3-4 שנים מקסימום)

טכנית אתה יכול להשכיר אותו בעצמך, אבל גם זה בעייתי ולא לגמרי חוקי. נניח שיש תקלה ברכב בזמן שאתה בחו"ל - מתפקיד המשכיר לטפל בבעיה, אבל אתה תהיה בשווייץ (שם כידוע אין בעיות :))

אם תמצא מישהו שאתה קרוב אליו וירצה לשכור ממך זה סיפור אחר, אבל מצד שני, אם הוא קרוב כל כך לא נעים לקחת כסף...

פורסם

נשים רגע בצד את השאלה הקצת מוזרה, ולא ריאלית על גבול המגוחכת, אבל - אם אתה כל כך אוהב את הרכב, למה שתרצה שכל מיני אנשים אחרים ינהגו בו ויעשו בו כרצונם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתם מתייחסים ברצינות למישהו שכותב על דגם רכב שכלל לא קיים?

S60 T5 בא עם מנוע 2300 לא 3200. S60 לא T5 בא עם מנוע 2000 או 2400.

לא חבל על הזמן שהשקעתם בלענות??

ובמחשבה שניה, גם על הזמן שלי חבל.....

פורסם

אתה רציני? אם אני הייתי משאיר את הרכב שלי לבד לחודש הייתי דואג להשאיר אותו בבית, בחניה, ושמישהו יניע אותו כל כמה ימים. אני לא רוצה אפילו לחשוב את המחשבה שכל מי שירצה יעלה לי לאוטו הפרטי שלי ויעשה בו מה שהוא רוצה.

פורסם

שמתם לב שג'וני (פותח השירשור) נרשם רק היום ?

אולי הוא נרשם כדי לחפש שוכרים פוטנציאלים מבין קוראי הפורום ?

אולי חו"ל ואויס זה רק סיפור שממש לא רלוונטי - העיקר שימצאו שוכרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה עוד דברים (או בכלל) אתה משאיר בארץ בזמן שתהיה בחו"ל, ומחפש להם משתמשים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה רעיון הזוי.

אבל אם כבר רעיונות הזויים, גם אני רוצה לעשות קצת כסף:

על הגרוטאה הבאה שאני קונה לשטח (כנראה השבוע) אני הולך לשים מדבקה בנוסח הבא:

"א.פ לימוזין. הסעות VIP לכל חלקי הארץ" :shock:

שמעתי שנהגי לימוזינה מרוויחים יפה כל ערב. גם אני רוצה :lol:

בקיצור, אם אתם מתחתנים ורוצים להגיע ברכב מקורי לחתונה - פנו בה"פ. :shock:

פורסם

בקיצור ממש לא רלוונטי...

אין לך שום אפשרות חוקית להשכיר את הרכב לצורכי רווח, אין לך ביטוח שמוגדר כרכב השכרה וגם הרכב לא רשום כך במשרד הרישוי.

אם אתה באמת דואג לו למה שתרצה להשכיר הרווח שתקבל זה מה שתוציא אחר כך על נזקים, אתה יודע אף אחד לא שומר על רכב משכרה, וגם מי יתן שרות ל"שוכר" ממך במקרה של תקלה ו/או תאונה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בשבוע הבא חשבתי להכניס את הרכב למוסך ליומיים, מה שאומר שאהיה בלי רכב, יש מצב להצעת מחיר? ואם כן נא לפרט השתתפות עצמית (אם יש) והגבלת ק"מ + מה התעריף לכל ק"מ מעל הסטנדרט ומאיפה אפשר לקחת/להחזיר את הרכב.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...