Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי זימון למשפט על "נהיגה בחוסר זהירות" בעקבות תאונת דרכים שהייתי מעורב בה לפני כשנה, אני הייתי הפצוע היחיד בתאונה, בזימון נרשם "נגרמה לך חבלה חמורה"

יש לי רשיון משנת 2002, היו לי כמה דוחות ומשפט על אי ציות להוראות שוטר, מעולם לא קיבלתי שלילה, משנת 2005 היה לי 2 דוחות, שתיהם על חגורת בטיחות.

מה צפוי להיות העונש במקרה כזה ועד כמה כדי לקחת עו"ד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי, אור

האם זאת התאונה שנכנסו בך ?

איך יש לך משפט על נהיגה בחוסר זהירות, האם אתה אשם שהנהגת לא צייתה לרמזור אדום ונכנסה בך?

פורסם

היי רוני, במשפט המדובר אני מואשם בחוסר זהירות על תאונה אחרת.

על התאונה השניה שאתה מדבר עליה, יהיה לי זימון למשפט בגלל שנסעתי בלי ביטוח, בנוסף לכך הנהגת האשמה במקרה משקרת וטוענת כי היא נכנסה לצומת באור ירוק בעוד שאני ביצעתי פרסה באדום, הקטע הוא שהיא הייתה לבד ברכב ואני לבד על הקטנוע, אבל אוראל ואלעד חיכו לי באיצטדיון, משמע לא באתי לבצע פרסה.

כרגע זה לא חשוב אשם לא אשם, שורה תחתונה יש משפט, ועוד כמה בדרך :)

פורסם

אני מחכה למשפט על תאונה בגלל אי ציות לתן זכות קדימה. הנהגת סובלת מתסמונת אבו גוש:x.

אשמח גם לקבל הערכה על גובה העונש הצפויי.

יש למישהו מושג גם על סנגוריה ציבורית? שווה ללכת אליהם או לייצג את עצמי?

פורסם
יש לו רשיון משנת 2002 ותראו כמה בעיות! בושה לנו שיש כאלה נהגים על הכביש!

אם אין לך משהו לתרום לשרשור אולי תעבור לאחד אחר, אה?

פורסם

"כרגע זה לא חשוב אשם לא אשם, שורה תחתונה יש משפט, ועוד כמה בדרך :smile:" (ציטוט מדבריך)

לעניות דעתי - חשוב מאוד אם אתה אשם או לא, כאשר אתה עומד למשפט...

תראה, לדעתי הטיעון הכי טוב בשבילך, למקרה הזה, שתאמר שנענשת בעצם הפציעה/חבלה שלך בתאונה.

alfa 156 2.5.

פורסם

השופט לא יקנה את הטיעון הזה,

חשוב עו"ד בעל ניסיון במשפטים מסוג זה, בד"כ התביעה דורשת שלילה בפועל+קנס במקרה של חבלה חמורה, אני עברתי לפני 3 שנים תאונה והייתי אשם בה. מכיוון שהפצועים הוגדרו כקל-מאוד, אז התביעה דרשה פסילה על תנאי וזה מה שקיבלתי.

מיותר ללכת ללא עו"ד, כבר עדיף לא להגיע למשפט, בכל מקרה בשתי הצורות האלו מודים באשמה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

היי, לכל המלעיזים:

סהכ אין לי הרבה עבירות ואינני עבריין, כן יש לי בעיה עם חגורות בטיחות, אם זה לא נאה למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אסביר לו בנעימים איך פותרים את הבעיה :)

לגבי התאונה: אני לא אשם, הגעתי לכיון הבית שלי בכביש דו סטרי חסר שדה ראיה בתוך סיבוב כאשר מולי הגיע רכב שהיה בתוך הנתיב שלי (כביש צר אז יש נטיה לגהץ את הסיבוב), בגלל שאני הייתי עם אופנוע ויש נטיה להאשים תמיד את רוכב הדו"ג, נפל עלי האשמה של נהיגה בחוסר זהירות, אני הולך להתנגח על זה חזק במשפט, עצם הפציעה שלי היה חבלה (שבר) ברגל ימין, לא מדובר פה על פציעה קשה חו"ח.

ואני רוצה שתקום השופטת ותסתכל לי בעיניים ותגיד "אני לוקחת לך את הרשיון, תסתדר בלי", אחרי 2 רגליים שבורות ואני ממש לא יכול להסתדר בלי רכב.

פורסם

אני לא מלעיז, אבל יש לך כמה וכמה עבירות, ורשיון נהיגה רק 7 שנים (לי יש בעיה עם מהירות, לך עם החגורה :wink:).

אני באמת חושב שחשוב שתתייעץ עם עו"ד, ומאחל לך מכל הלב אם אינך אשם - שזכאותך תוכח במשפט. בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם
הגעתי לכיון הבית שלי בכביש דו סטרי חסר שדה ראיה בתוך סיבוב כאשר מולי הגיע רכב שהיה בתוך הנתיב שלי (כביש צר אז יש נטיה לגהץ את הסיבוב),

זה כביש שאתה מכיר את סכנותיו וחסרונותיו. זה כביש שטרם התאונה נסעת בו פעמים רבות מאוד.

הסכנה שבכביש היתה ידוע לך מראש ומלכתחילה ועל-כן החובה שלך היא לנקוט משנה זהירות.

גם בכביש אלמוני אתה נדרש למשנה זהירות כיוון שאינך יודע את צפונותיו, על אחת כמה וכמה כשאתה יודע את הסיכונים.

אפשר לטעון להפתעות מכביש שלא מכירים (לא שזה בסדר, אבל תירוץ עם קורטוב של "חפות"), אי אפשר לטעון זאת בכביש שאתה מכיר יום יום.

תחשוב טוב מה אתה אומר במשפט, מי שומע ומי מסיק מסקנות מדבריך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, האמן לי שנהגתי בזהירות, אחרת זה היה נגמר הרבה יותר גרוע.

מישהו יודע מה העונש המקובל בחוק לגבי מקרה כזה ? (כמו שנגיד יש 24 חודשים לנהיגה בשכרות ?)

פורסם

קח עו"ד או סגור דיל עם תחנת מוניות. אתה יכול לצאת עם פסילה ארוכה וחבל.

אותי האשימו בנהיגה בקלות דעת וגרימת חבלה של ממש בתאונה שעברתי (יצאתי בצומת T בכביש בין עירוני מהרגל של ה T במטרה לפנות שמאלה ועצרתי על שטח ההפרדה הרחב בהמתנה להשתלב שמאלה. מוני שסטתה נכנסה בי בדלת שלי ואני זה שנפצע קשה) והורשעתי. השופטת טענה שצומת צריך לעבור בלי לעצור ובזה שעצרתי אני אשם למרות שאין שום דרך אחרת לעבור צומת כזה. אני קיבלתי 5 חודשים פסילה עם עו"ד אז אל תחכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...