Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-206RC נחשבת לבחירה לא מוצלחת במיוחד לעומת התחרות. ירדו עליה חזק בעיתונות (אם זה מה

שעושה לך את זה), ואני אישית לא ראיתי אפילו אחת כזאת באירופה, בניגוד לקליאו ספורט\182 פה ושם,

והרבה קופר S...

אתה בטוח שזה לא הפוך?

דיי הרבה קליאו ספורט\182, ודיי פחות קופר S?

לפי מה שאני יודע, הקליאו היא גם זו שנחשבת לטובה יותר מבין השניים.

ה RC אכן נחשבת אכזבה אחת גדולה, לא חזקה במיוחד, לא מתנהגת במיוחד, לא מעוצבת במיוחד, ובקיצור - לא מיוחדת...

Back to the original - NC again.

פורסם
אתה בטוח שזה לא הפוך?

דיי הרבה קליאו ספורט\182, ודיי פחות קופר S?

לפי מה שאני יודע, הקליאו היא גם זו שנחשבת לטובה יותר מבין השניים.

ה RC אכן נחשבת אכזבה אחת גדולה, לא חזקה במיוחד, לא מתנהגת במיוחד, לא מעוצבת במיוחד, ובקיצור - לא מיוחדת...

חזרתי לפני כשעה מצרפת..

ראיתי הרבה יותר קופר S מאשר קליאו ספורט..

(וראיתי גם מגאן ספורט :wink:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא ממליץ לאף אחד להכניס לניוטרל תוך כדי נסיעה. אתה שואל אם זה חוסך בדלק? כנראה שכן אבל ההבדל כל כך מזערי שאין טעם לסכן את החיים בשביל זה, אם חס וחלילה תיאלץ לסטות מהנתיב או לבלום בלימת פתע אתה לא תוכל לעשות זאת בניוטרל, בטח ובטח לא עם מנוע כבוי ובמצבים כאלה כל מאית שנייה חשובה. אז עזוב שטויות.

פורסם

לא, לא בריא להניע רכב אוטומטי על ניוטראל שלא לשם גרירה כשגם אז מדובר במרחקים של מספר מטרים ספורים.

בנוסף, הוצאה ושילוב הילוך בזמן נסיעה זה לא בריא בכלל, וגם הרכב פחות בטיחותי.

בנוגע לצריכת הדלק - כפי שנאמר לך, אם פשוט תוריד את הרגל מהגז צריכת הדלק תהיה 0, ככה שזה גם לא חוסך לך בדלק.

אין להתבלבל בין סל"ד לצריכת דלק. הקשר ביניהם הוא "מקרי" בלבד.

בסה"כ, אתה מתעסק עם פיג'ו 206, להזכירך, אז משחקים מיותרים עם הרכב הזה סתם יגררו לצרות מעבר למה שהוא טומן בחיקו גם ככה.

פורסם

השאלה השנייה היא לגבי הפיג'ו 206RC. לדעתי זאת אחת מהמכוניות היותר מלהיבות שיצאו בזמן האחרון

בתחום מכוניות ספורטיביות קטנות. האם זאת המחליפה הרשמית ל-206GTI ?. מתי אם בכלל מתחילים לשווק אותה בארץ?, המחיר שלה צפוי להיות יקר מזה של ה-GTI העכשווית?.

אדם.

אתה מדבר על ה 206 או ה 207??? כי ה 206 לא כזאת חדשה.

IDAN: "בסה"כ, אתה מתעסק עם פיג'ו 206, להזכירך, אז משחקים מיותרים עם הרכב הזה סתם יגררו לצרות מעבר למה שהוא טומן בחיקו גם ככה."

מה הוא טומן בחיכו? :D

יואב

יואב :arrow:

פורסם
אתה מדבר על ה 206 או ה 207??? כי ה 206 לא כזאת חדשה.

יואב

גם השרשור לא ממש חדש:-D

חוץ מעניין החיסכון בדלק, יש עוד סיבה לא לשים ניוטרל בנסיעה.

אתם יודעים כמה פעמים אמא שלי מנסה להעלות הילוך באוטו שלה כי היא שוכחת שזה אוטומט? להיות על 80 קמ"ש ולשים רוורס זה לא רעיון ממש טוב. אמנם לא דופק את האוטו, אבל די מפחיד כי כל הנורות נדלקות בדשבורד לכמה שניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...