Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים, עלו לי כמה שאלות בראש שרציתי לשאול.

הראשונות הןבנוגע לגיר אוטומטי. נגיד שאני נוהג בכביש בירידה ומעביר מ-D ל-N האם:

1) האם הדבר פוגע בתיבת ההילוכים?

2) האם הדבר חוסך דלק? (בצורה קטנה מאד?)

השאלה השנייה היא לגבי הפיג'ו 206RC. לדעתי זאת אחת מהמכוניות היותר מלהיבות שיצאו בזמן האחרון

בתחום מכוניות ספורטיביות קטנות. האם זאת המחליפה הרשמית ל-206GTI ?. מתי אם בכלל מתחילים לשווק אותה בארץ?, המחיר שלה צפוי להיות יקר מזה של ה-GTI העכשווית?.

תודה,

אדם.

פורסם

לגבי הגיר - אין לי מושג.

אבל לגבי הRC, היא אמורה להיות מעין גרסאת "לייט" ל206GTI.

המחיר שלה באירופה זול יותר מאשר הGTI.

כשהיא יצאה דיברו על ייבוא - אבל מהר מאוד זה ירד וכבר לא ממש מדברים על זה ואין סימן להתפתחות בנושא.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לגבי הגיר , העברות שכאלה גורמות לבלאי מואץ אבל אם העניין חד פעמי אז קשה לי להאמין שיהיה נזק .

בטח שזה חוסך בדלק , אם אתה נוסע על סל"ד סרק בירידה ממושכת אז כנראה שזה ישרוף פחות דלק מאם תנסע באותה ירידה על 2500 סל"ד .

עשינו ככה בטבריה שנסענו עם אוו של חבר שלי , כל ירידה העברנו לניוטרל אם זה חסך בדלק לא ממש שמנו לב אבל אני מאמין שכן .

ים long time no

פורסם

הגיוני שלרדת על ניוטרל יחסוך דלק, כמו שנאמר, בגלל טורים נמוכים.

(אבל זה לא כל כך מומלץ מבחינת מהירות או מבחינת שחיקת הבלמים)

206 RC זו לא גירסא חזקה יותר מה-GTI?

זה לא ה-206 עם 180 כ"ס שאמורה להתחרות בקליאו ספורט וכדומה?

פורסם

206 RC זו לא גירסא חזקה יותר מה-GTI?

זה לא ה-206 עם 180 כ"ס שאמורה להתחרות בקליאו ספורט וכדומה?

הRC היא אכן גרסה חזקה יותר מהGTI. לGTI יש 136 כ"ס (אם אני לא טועה) ואילו לRC יש 180 כ"ס. מחיר הRC גדול יותר מהGTI.

בקשר לייבוא, נו באמת. :roll:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

ה-206RC נחשבת לבחירה לא מוצלחת במיוחד לעומת התחרות. ירדו עליה חזק בעיתונות (אם זה מה

שעושה לך את זה), ואני אישית לא ראיתי אפילו אחת כזאת באירופה, בניגוד לקליאו ספורט\182 פה ושם,

והרבה קופר S...

פורסם
נגיד שאני נוהג בכביש בירידה ומעביר מ-D ל-N האם:

2) האם הדבר חוסך דלק? (בצורה קטנה מאד?)

עדיף לך פשוט לעזוב את הרגל מהגז, כי אז הרכב לא צורך דלק בכלל (כל עוד מדובר ברכב עם מערכת הזרקה), בעוד בניוטרל הוא צורך כמות דלק שמשאירה את הרכב פועל בסיבובי סרק.

פורסם

כמקרה חד פעמי לא ייגרם נזק לתיבת ההילוכים.

אך יווצר עומס יתר על הבלמים (בירידה תהיה עם הרגל על הבלם רוב הזמן), ורפידות הבלם יתחממו. כלומר כושר הבלימה שלך יירד באופן משמעותי ככל שתמשיך להעמיס על הבלמים.

פורסם

מה הבעיה להוריד ל s

לעזוב את הגז ולתת לרכב להמשיך לבד בירידה? גם בקושי תנגע בבלמים וגם לא בגז, אז מה?

מה תחסוך שקל וחצי אולי?

מאשר לרדת על ניוטרל וכל הזמן עם הרגל על הברקס לבלום את הטון ומשהו של המכונית ושתצטרך לבלום חרום בירידה יהיה לך כושר בלימה גרוע ויהיה לך נזק של אלפים, ואולי פגיעות גוף באחרים.

תפעיל hold או תוריד הילוך וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
עדיף לך פשוט לעזוב את הרגל מהגז, כי אז הרכב לא צורך דלק בכלל (כל עוד מדובר ברכב עם מערכת הזרקה), בעוד בניוטרל הוא צורך כמות דלק שמשאירה את הרכב פועל בסיבובי סרק.
אתה מוכן לפרט קצת יותר על האמירה הזו?

כלומר לא משנה באיזה מצב, ברגע שאני עוזב את המצערת המנוע פועם אך ורק מאויר דחוס? הבנתי נכון?

עזיבת דוושת הדלק => אין צריכת דלק ?

תודה מראש!

פורסם

אני לא מבין למה לכם להעביר מD לN או לא ללחוץ על הדוושה, הכיטוב זה פשוט לכבות את המנוע. ככה יש חסכון עצום בדלק, שיתבטא בחסכון של כ1.2345873421399948534 ¤ לפי מדד חודש ספטמבר, אולם לפי מדד חודש אוקטובר כיבוי המנוע יוביל לחסכון של כ1.09843764823542763¤ וזאת בגלל העלייה במחירי הדלק ובשערי הדולר והאירו.

או בקיצור- מספיק עם הקמצנות הזאת. אל תחפשו בכל מקום איך לחסוך 0.2 ליטר דלק. רוצים חסכון בדלק? תסעו באוטובוס או ברכבת.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אני לא מבין למה לכם להעביר מD לN או לא ללחוץ על הדוושה, הכיטוב זה פשוט לכבות את המנוע. ככה יש חסכון עצום בדלק, שיתבטא בחסכון של כ1.2345873421399948534 ¤ לפי מדד חודש ספטמבר, אולם לפי מדד חודש אוקטובר כיבוי המנוע יוביל לחסכון של כ1.09843764823542763¤ וזאת בגלל העלייה במחירי הדלק ובשערי הדולר והאירו.

או בקיצור- מספיק עם הקמצנות הזאת. אל תחפשו בכל מקום איך לחסוך 0.2 ליטר דלק. רוצים חסכון בדלק? תסעו באוטובוס או ברכבת.

פליקס

צחוק צחוק, אבל אם כל יום תאכל שתי פרוסות לחם פחות,

אז תוך 10 שנים תקבל 1000 שקל מתנה

פורסם

שאלתי את השאלה בגלל שעניין אותי ברמה הטכנית מה מתרחש והאם זה חוסך או פוגע.

בכל מקרה תודה על התשובות. בנוגע ל-RC נראה לי שמן הסתם היא תהיה יקרה יותר מה-GTI בגלל

שהיא יותר חזקה ויותר מאובזרת. נכון שלא רואים אותה הרבה בחו"ל (אני ראיתי רק אחת כזו בצרפת ואחת

בקפריסין) אבל לדעתי היא מדהימה (מבחינת המראה).

אדם.

http://www.autogaleria.pl/tapety/img/peugeot/peugeot_206_rc_2002_01_s.jpg

פורסם

החסכונות הקטנים האלה בטווח ארוך משמעותיים...אבל זה כמו להגיד "אם לא הייתי מעשן אז היה לי עכשיו ככה וככה כסף.."

זה כמו הבדיחה הזאת-

איש אחד שרצה להיות עשיר, קנה תפוח - מכר אותו, קנה שניים, מכר אותם קנה ארבע, מכר אותם קנה שמונה וכך הלאה והלאה....

עד שיום אחד,

קרוב משפחה שלו מת והוא קיבל ירושה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...