Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה פחות משנה. בדיוק הייתי בתקופת המבחנים. חרשתי למבחן ופתאום אני מקבל טלפון מאור ירוק. לא הבנתי איך לעזאזל הם השיגו את המספר. לקח לי איזה דקה להתאפס. הנציגה התחילה לבלבל במוח שמגיע לי תיק עם מתנות, שלט נהג חדש ועוד כל מיני שטויות. לפני שהספקתי להגיב התחילה לתאם פגישה עם נציג העמותה. קטעתי אותה באמצע ואמרתי שאם היא רוצה לתת מתנות שתשלח אותן בדואר, אבל לי אין זמן וכוח לאיזה נציג שיבלבל במוח על מהירות. הנציגה התחילה לגמגם וניתקתי את הטלפון בפנים.

פורסם
הוא החליט שהוא עוזר להם בזה שהוא מנצל קשרים והשפעה בכדי לקחת מידע לא חוקי מהרשתות הסלולאריות על מנהגי הנהיגה שלנו.

הם הודו לפני כשנה שהם מקבלים מידע מאורנג' (אם אני זוכר נכון) על מהירות ומיקום הנסיעה של נהגים, הטיעון שלהם הוא שאיסוף המידע הוא סטטיסטי ולכן לא פוגע באף זכות :roll:

אני לא אתפלא אם בעוד שנה-שנתיים יהיה שיתוף פעולה בין אור ירוק,חברות הסלולאר ואיזו ממשלה מטופשת שתהיה בשלטון באותו הזמן בכדי לתת לנו קנסות בלייב דרך הפלאפון.

מגבי עיניין איסוף הנתונים של מנויי אורנג' בעוטף עזה, זה התפרסם לפני חודשיים אאל''ט.

מי שלא קרא או לא זוכר הסיפור הוא שיותר מ 90 אחוז עוברים את המהירות המותרת. אני נוסע לספיר כבר שנתיים פעמיים שלוש בשבוע, את מספר הפעמים בהם ראיתי ניידות תנועה בכביש בתקופה זו אני יכול לספור על שלוש אצבעות. אבל בחודשיים האחרונים לכל כיוון אני רואה לפחות ניידת תנועה אחת (עם דבורה בד''כ). אולי זה לא קשור לנתונים שנאספו מאורנג', אולי זו סתם הערכות קיץ של מתנ''א, אבל אם כן, זו שערעוריה, שימוש כזה במידע. אבל לך תוכיח..

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני אישית מאד אהבתי את אחת הססמאות, שהיו להם לא מזמן, שדיברה על המהירות, וחלק ממנה היה: "...אבל רגע? לאן אתה ממהר? למרות כל הטכנולוגיות- הגוף שלנו נשאר בדיוק כמו לפנני 100 שנה..." , או משהו כזה, וכל זה כהוכחה, שאסור לנסוע מהר! יופי- אז בואו כולנו נסע כמו לפני 100 שנה- עם העגלה וסוס! לא זכור לי, שלפני 100 שנה נסעו גם במהירות 90 קמ"ש! וכן זכור לי, שגם אז היו "חכמים", שניסו לטעון, שמהירות "המסחררת" של 30 קמ"ש (מהירות הרכבת המתוכננת אז)- מסוכנת לבני האדם, מכוון, שהגוף שלו אינו בנוי לכך!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מגבי עיניין איסוף הנתונים של מנויי אורנג' בעוטף עזה, זה התפרסם לפני חודשיים אאל''ט.

מי שלא קרא או לא זוכר הסיפור הוא שיותר מ 90 אחוז עוברים את המהירות המותרת. אני נוסע לספיר כבר שנתיים פעמיים שלוש בשבוע, את מספר הפעמים בהם ראיתי ניידות תנועה בכביש בתקופה זו אני יכול לספור על שלוש אצבעות. אבל בחודשיים האחרונים לכל כיוון אני רואה לפחות ניידת תנועה אחת (עם דבורה בד''כ). אולי זה לא קשור לנתונים שנאספו מאורנג', אולי זו סתם הערכות קיץ של מתנ''א, אבל אם כן, זו שערעוריה, שימוש כזה במידע. אבל לך תוכיח..

אל תדאג, בקצב הזה ישיבת הממשלה הבאה תהיה מכלא רמלה, שם הם יחליטו שצריך לאסוף עלייך מידע באופן לא חוקי ולהטיל עלייך עונשים ורק לאחר מכן תנתן לך "ההזדמנות" להוכיח את חפותך.

כמו הפשע של גרירת המכוניות שאתה חייב לשלם לשחרור הרכב במקום,פעולה לא חוקית לגמרי שהמשטרה משתפת איתה פעולה, וזה נבדק על ידי אישית כאשר התקשרתי למשטרה והסברתי להם שהרכב שלי מוחזק לדמי כופר, מכיוון שמבחינת החוק זוהי ההגדרה המדוייקת.

הרי איך יתכן שעל הקנס מותר לך לערער אבל על דמי הגרירה אתה חייב לשלם במקום?! :shock: זהו כופר לאור יום!

בקיצור....ישיבת הממשלה הבאה מכלא רמלה תתכנס בשבוע הבאה, נא להביא כיבוד מהקנטינה.

• תוכן חדש...