Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מטען של נוקיה מDX וגיליתי שחוץ משיבוש הקליטה של הרדיו, הוא גורם למנורת הABS ברכבי להדלק!

זה לא קורה באופן מיידי אך מאז שקניתי את המטען מנורת הABS נדלקת, הפסקתי להשתמש בו והנורה לא נדלקה יותר וכל פעם שאני מחבר את המטען שוב המנורה נדלקת לבסוף.

ולכן אשמח לשמוע המלצה על מטען של נוקיה (החיבור הדק) לרכב שלא גורם לשום הפרעות, לא לרדיו ולא לABS

פורסם

אני רכשתי לפני כשנתיים מטען נוקיה דק מסלקום - במרכזי השירות שלהם יש דלפק למכירת אביזרים. המטען לא מקורי של נוקיה ועולה כ30 שקלים - לא עשה לי שום בעיה רק שאחרי שנתיים (שמתוכם פעם אולי 15 פעם) חדל מלפעול.

בדקת אולי הבעיה היא בכלל בשקע? ניסית לחבר לשם אביזרים אחרים? אולי השקע מקצר בלי קשר למה אתה מחבר לשם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נשמע לי ממש מוזר מה שאתה אומר, יותר הגיוני באמת שהבעיה היא בשקע.

קניתי מטען נוקיה "רציני" ב-50 ש"ח שהיה סבבה לגמרי, איבדתי אותו, קניתי אחד ב-20 ש"ח באלונית (של מובייל משהו, יש בהרבה חנויות סטנד שלהם עם מלא מטענים לרכב). לא הבחנתי בהבדל משמעותי ביניהם.

פורסם

תגידו זה רק אני שסיבנו אותו או שגם אתם שמעתם איזה משהו שבמערכות מולטימדיה מאוד מתקדמות היום ניתן להטעין את הפלאפון באמצעות הבלוטות'?:?

פורסם

אי אפשר להטעין מכשיר סלולרי דרך חיבור בלוטות'.

המטענים האלו בנויים מאלקטרוניקה מאוד מאוד בסיסית ואני לא רואה שום סיבה לשלם יותר על מטען עם סמל של נוקיה. בסופו של דבר רוב רובה של האלקטרוניקה הפשוטה הזאת מיוצרת בכמה מפעלים ענקיים בסין ואין הבדל של ממש בינהם מלבד המדבקה על השקית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובכל זאת המטען שהזמנתי מDX גורם להפרעות ואין שום קשר לחיבור בגלל שאין בעיית מגעים או משהו כזה חוצמזה שחיברתי לשם דברים אחרים בעבר שלא גרמו להפרעות, נראה לי אני אקנה מאלונית אני יודע על מה מדובר חברת MOBILE משהו..

פורסם
אי אפשר להטעין מכשיר סלולרי דרך חיבור בלוטות'.

ואין הבדל של ממש בינהם מלבד המדבקה על השקית.

בזה אתה לא כ"כ

צודק! כי במכשירים המיתקדמים של היום חייב מטען מקורי של נוקיה, ללא זאת המטען לא מטעין! היה לי מטען פשוט שמטעין את המכשירים הסטנדרטים של נוקיה, וכשהתקדמתי עם המכשיר נסיתי להטעין ונאדה. חשבתי שהמטען אצלי לא טוב או שיש בעיה פיתאום במצת אז לקחתי מטען מקורי וזה עבד! ונסיתי במטען אחר של חבר כמו שלי לא מקורי וגם לא עבד, אז ההוכחה ברורה! אגב מדובר בסכום די פעוט למטען המקורי 22( שקל) אז אין סיבה למה לא!

• תוכן חדש...