Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה!

אחרי חודשים של חיפושים ובדיקות, רכשתי לבסוף סיאט איביזה 2002 1.4 מנוע :)

כעת אני מחפש את הביטוח הכי זול וגם כדאי.. מקיך לפחות לשנה ראשונה עד שאצבור נסיון כי לא נהגתי הרבה למרות שיש לי שש שנים רשיון.

קיבלתי הצעה אחת (נראה לי שירביט או משהו) כזו:

16XX עבור חובה, 19XX עבור מקיף (לא זוכר כמה בדיוק בסוף), דרך סוכן במודיעין... זה דיי בסיסי, לא כולל שמשות לדוגמא, רכב חלופי. אך כולל גרירה.

הצעה שנייה זה משהו שנקרא דורון ענק הביטוח (כבר נשמע לא טוב חח), שמצעים 1650 חובה, 2200 מקיף, אך נראה לי מכיל יותר כיסויים, ושני בונוסים - אחד טיפול 10K במוסך איזשהו בחולון ב 100שח, וחיישני רוורס (בלי התקנה).

עכשיו השאלה זה, האם כדאי? או לברוח מזה כמו מאש? במיוחד שהם מתקשרים כל פעם שאני דוחה את השיחה הכמה שעות חחח :) כמה באמת עולה הטיפול 10K? אולי הם שמים השמן הכי גרוע שיש? אם החבילה לא שווה 300 שח, אולי עדיף כבר את הזול יותר?

• תוכן חדש...