Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלדן - מילה טובה על שירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי שכבר צריך להחליף צמיגים.

המקוריים אמנם רק שנה ו8 על האוטו אבל הם עברו 60K והם גמורים.

טלפון לשירות שלהם ואחרי שעה בערך חוזר אלי בחור מהפנצ'ריה ושואל אם לבוא לקחת את הרכב.

בגלל שהייתי בטוח שאני אקבל שם צמיג סיני זבלון - סירבתי בנימוס להצעה והגעתי לשם בכוחות עצמי.

(זה היה רחוק נורא..4 בניינים מהמשרד שלי)

הגעתי חמוש במצברוח קרבי ונחישות שלא לקבל את הזבל שיוצע לי.

התפלאתי מאד שהוצע לי לבחור מה אני רוצה.

המבחר היה כזה:

1. פדרל (זבל סיני)

2. קינגמשהו (זבל סיני)

3.קומהו V משהו

4. קונטיננטל קונטי ספורט1

5. פאלקן 912V

6. טויו

לקחתי את הפאלקן.

הבנתי מהבחור שזו הגישה של אלדן - תבחר ותהיה מבסוט (סהכ ההבדל לעניות דעתי הוא כמה עשרות שקלים לכל היותר לכל צמיג)

אגב הצמיגים כל כך טריים (שבוע 26 2009) שהם מסריחים גומי ונמרחו לי על הידיים.

והם שקטים... כל כך שקטים שחבל על הזמן. הייתי רגיל לרעש מטריף ב 120 קמ"ש ופתאום היום דממה. חוץ מרעש המנוע.

ביצועים? במספר הקילומטרים הבודדים שעשיתי היום הבחנתי שהם רכים ולכן גם נוחים יותר מהמקוריים (קונטיננטל קונטי ספורט1) שומרים על קו הפניה מאד מאד יפה, (התרגלתי לתיקונים תכופים של ההגה עוד מהיום הראשון עם הרכב ופתאום התנועה חלקה וזורמת ויש עוד רזרוות אם צריך) ול-א מפרפרים בלחיצה נחושה על הגז מעמידה.

10Sep_0001.jpg

פורסם

פשששש.... כל הכבוד. מרשים!

מעניין אם זה מדיניות של אלדן? או של מנהל צי הרכב שלך?

בניו קופל גם נתנו לי לבחור - בין שני סוגי זבל סיני.

אם רציתי משהו יותר טוב, הייתי צריך להוסיף כסף מהכיס...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אחראי הרכב אצלנו לא התערב.

הוא רק אמר שאם יציעו לי זבל - להתקשר אליו ונראה מה עושים.

אגב- הצמיגאי עשה לי תצוגת תכלית:lol:

לקח אותי להסתכל על הצמיגים תוך כדי שהוא מסנן - זבל, זבל, טוב, מצויין :-D

פורסם

לפני כחצי שנה נכנסתי לפנצ'ריה בירושלים כדי להחליף זוג צמיגים בגטס שכור, השייך ל"אלדן".

מה הרכיבו? פדרל ( צמיג טיוואני,לא סיני, דרך אגב).

כאשר שאלתי, האם אפשר לקבל משהו יותר נורמאלי, קיבלתי תשובה " זה מה שאפשר בתקציב של אלדן".

לא התעקשתי, כי הרכב אצלנו היה מוחלף כל פעם מחדש (בכל פעם שהתלוננו על דבר הכי קטן).

מיד אחרי שיצאתי מפנצ'ריה, הרגשתי שהרכב מחליק בכל פניה , אלא אם נוסעים ממש כמו הצב.

כבר אחרי יומיים התלוננו על מזגן, חוסר סחיבה, והרכב הוחלף.

יכול להיות שבסניפים שונים השירות שונה, ויכול להיות שהבעייה בפנצ'ריה - רוצה לחסוך כמה שיותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני משער שהשירות משתנה גם עפ"י הרכב בו אתה משתמש והקטגוריה אליה הוא שייך = הכסף שאתה משלם. אין דין יונדאי גטס כדין מזדה 6. אם זיהיתי נכון בתמונה גלגל מגנזיום, זה מאשש את דברי.

אגב, מה הטעם לתת בחירה בין פדרל לפאלקן? מישהו יעדיף פדרל?

פורסם

לדעתי זה תלוי בהתנהלות של בעלי הפנצ'ריה.

חברת הליסינג לא נותנת צמיג אלא תקציב. בעל הפנצ'ריה מוכר את אלו שישאירו לו את הרווח הגדול ביותר.

אולי אחרי ששאלתי אותו איזה חברת צמיגים, איזה דגם ומה תאריך היצור, הוא החליט לא להתעסק איתי יותר מידי.

מיד אחרי ששאלתי אותו - הוא הרים טלפון לאלדן ואז אמר לי לבחור.

אולי חברות הליסינג בכלל לא מתעניינות בתוצרת והכל בכלל קומבינות של הפנצ'ריות..לא יודע.

בכל מקרה יצא טוב.

מה הטעם לתת לבחור? לא את כולם זה מעניין ואם אחד כזה אומר לפנצ'רמעכר להמליץ לו..

וכן - זו מזדה 5. לא משהו אקזוטי במיוחד:lol:

פורסם

ברעש ובנוחות בטוח.

את האחיזה אני כבר לא זוכר כשהיו חדשים אבל ממה שאני זוכר הם לא הצליחו לשמור על קו בפניות הדוקות במהירות בינונית ומעלה והיו בורחים בקפצוצים עדינים.

אבל הבנתי שיש קונטי2 ככה שאולי יש שיפור.

פורסם

מהניסיון הלא עשיר במיוחד שלי, צמיגים חדשים אוחזים טוב יותר בצורה משמעותית ותוך תקופה של שבוע שבועיים יש "התכנסות" ליכולת האמיתית של הצמיג שרכשת.

החלפתי צמיגים 3 פעמים, בכל פעם את כל הרביעייה וכולם אחזו טוב יותר כשהיו חדשים מאד.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אייל, תתחדש!

קונטי' ספורט קונטקט 2 - מעולים...

יש גם קונטי' ספורט קונטקט 3 - מעניין איך הם... :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי יש ניסיון הפוך לגמרי - 3 פעמים הוחלפו לי צמיגים.

3 פעמים קיבלתי זבל סיני.

ולא עזר לי כלום.

אה - ד"א אני קיבלתי צמיגים חדשים רק אחרי שקיימים נגמרו לגמרי. לא רגע לפני.

לפי מנהל צי רכב שלנו - נושא של צמיגים לפי שיקולם הוא קשיח מאוד אצלהם ולא מצליחים לשנות את זה בחוזה מולם. כבר 12 שנה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

באמת אחלה שירות, אבל...

על רכב מקבוצה 2 (מאזדה/מגאן וכו') אלדן גובים היום מהלקוח בממוצע 2500 ש"ח + מע"מ לחודש .

ב3 שנים (36 חודשים) הם מכניסים מהלקוח 90K + מע"מ, וזה בערך הסכום שהם משלמים ליבואן על הרכב, לפעמים אפילו קצת יותר.

את הרכב הם מוכרים אח"כ במחיר "מחירון" בהפחתה של ליסינג - בממוצע 70K.

ההוצאות של אלדן על הרכב ב3 שנים האלה הם טיפולים שוטפים בעלות שולית, ובל נשכח שרוב המכלולים באחריות היצרן.

אתה יודע מה, בשביל לגזור קופון כזה הייתי מחליף לך ב3 שנים האלה לאיזה צמיגים שאתה רוצה.

פורסם

למה אסור לאלדן להרוויח?

או שאולי אתה מצפה שהם יפסידו כסף בשבילך?

יש לי חדשות בשבילך. הם מרווחים הרבה יותר ממה שכתבת.

אף אחד לא מחייב מישהו לשכור רכב בליסינג.

וגם התשלומים זה לא משהו סודי שנחתם במרתפים אפלים.

הכל פתוח וידוע ואין שום קשר לכמה שהם מרוויחים לבין רמת השירות שהם נותנים.

אני מכיר חברות שמרויחות מיליונים בשנה והשירות שלהם שווה לאסלת בית שימוש.

ואין לי אליהם שום דבר.

אם תחפש בפורום תמצא הודעות שלי שאני תוקף אותם בקשר לדברים אחרים.

פורסם

ברור שלאלדן מותר להרוויח, אבל לדעתי לא מגיע להם צל"ש על דבר כ"כ בסיסי. ובקיצור מה שאני אומר, הרווח שלהם בעסקת ליסינג מספיק גדול שאם הלקוח מבקש רביעית צמיגים פעם בשנה וחצי הם יכולים להסתדר עם זה.

• תוכן חדש...