Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי קולט טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי באזור סוף שנות השמונים-תחילת התשעים בניו יורק היה מיצובישי קולט טורבו.

חיפשתי פרטים על הרכב בגוגל ולא מצאתי כלום (מצאתי רק על רכבים ששופרו, לא על הדגם מהחברה).

לפי הסיפורים שלהם, הרכב היה מאוד מהנה, יציב וחזק, באותו רגע התעניינתי.

אשמח לשמוע עוד פרטים על הרכב או מפרט כלשהו באינטרנט, כמה בערך הוא עלה וביקורות כלשהם.

תודה.

אגב, הרכב אי פעם דרך בארץ הקודש?

TFSI Power

פורסם

היה באמת דגם כזה, MIRAGE TURBO, התבסס על הלאנסר הישנה (הדור שקדם לסופר לנסר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בארה"ב המיצובישי קולט והלנסר נקראו מיראז'.

והיה גם דודג' קולט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ראשית, קולט=מיראז'. אותו רכב בשם שונה לשווקים שונים. ראה מיצובישי פאג'רו/שוגון. אותו הסיפור.

אני מניח שהקולט שאתה מדבר עליה היתה מבוססת על הלנסר(מיצובישי-ויש בה הכל. סיסמה מבריקה לישראלים שאוהבים הכל כלול :-)) מדגמי 93'-89', שהיתה באותה תקופה המכונית הפופולרית ביותר בארץ.

בדוק את הקישור הבא:http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Mirage

שם תמצא את מה שאתה מחפש:

In 1989 only, the top hatchback model carried a 135 hp (101 kW) 1.6L I4 (4G61T) turbo engine.

ומספר תמונות:

7465400001_large.jpg

mirage_interior.jpg

img282184854aad5cf6a7.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה למוצאים :-o פיסת נוסטלגיה להורים שלי.

d.j benyosef- הרכב שבקישור עבר שיפורים, אני התכוונתי לרכב שיצא מהחברה.

TFSI Power

פורסם
יש אוטו אחד כזה בארץ, אני אבדוק עם הבעלים אם רלוונטי לפרסם את הפרטים.

נתי

יש (או כבר לא) אחת לבנה באשדוד אם עליה אתה מדבר. לפני כמה שנים טובות אני זוכר שמישהו התעניין בה והבעלים ביקש הרבה כסף.

פורסם

לא רק פג'רו, אלא עוד הרבה רכבים, שיש לשמות שלהם משמעות גסה בשפה כזו או אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא רק משמעות גסה, אלא גם שם שיוצר קונוטציות שליליות (כמו BORA שמזכירה את המילה BORING ולכן ידועה כ-JETTA בארה"ב ומדינות נוספות).

פורסם
לא רק משמעות גסה, אלא גם שם שיוצר קונוטציות שליליות (כמו BORA שמזכירה את המילה BORING ולכן ידועה כ-JETTA בארה"ב ומדינות נוספות).

הג'טה תמיד נמכרה טוב בארה"ב,לא היה להם סיבה להחליף שם.

באירופה היא לא נמכר טוב אז הם ניסו שמות שונים.

כמו שחזרו להשתמש בשם ראביט

אייל

פורסם

שלום, יש לי מיצובישי קולט שנת 2001

הכנסתי את הרכב למוסך למוסך מורשה של מיצובישי בגלל רעשים "דפיקות" במנוע.

לאחר בדיקה נראה כי ישנן 2 מרימים הידראולים אינם תקינים, הם מתקלקלים בגלל בלאי ולטענת המוסך צריך להחליף את כולם,

בכדי שהרעש יעלם.

יש במנוע כ- 16 מרימים כאלה מחיר כל אחד הוא בערך 160 ש"ח

ולהחליף את כולם יעלה לי מחיר של החלפת מנוע שלם.

המנוע מרעיש וצריך לטפל בבעיה!

אם יש מישהו שמבין יותר ממני אשמח לקבל את המלצתו.

תודה, ערן.

• תוכן חדש...