Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו זלזול כמו שאתה ורא לאאודי R8 סקודה עם מנוע מרכזי...רק בגלל שיש אאודי A3 שחולקת מכלולים עם אוקטביה.

גם אני יכול לקרוא ל-Z4 שלך פיג'ו רודסטר...כי יש איזה מיני קופר שחולקת מנוע עם ה-207GTI.

עם כל הכבוד לאאודי R8 ולמותג אאודי בפרט, היא עדין מכונית שמסובבת ראשית.

עוד מילה טובה זה לצ'מפיון, אחרת איך תסבירו את זה שהייבוא האישי לא חוגג על גרסאות S ו-RS של אאודי, אבל לעומת זאת ניתן לראות מלא גרסאות M ו-Z4 שנכנסות בייבוא אישי...אולי זה מראה על השירות הטוב שיש לצ'מפיון להציע, ושוב מגיע להם קרדיט על ייבוא מכונית העל הראשונה לארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ירדתם כלכך על ה-R8?

מדובר במכוניות המכוונת למכונית על המחיר הגיוני לכל כיס "בריא"

הדגם ה-V8 מתחיל מ- 115,000$

והדגם ה- V10 מתחיל מ- 140,000$

רוב התוספות הקיימות בדגם ה- V8 כבר קיימות כסטנדרט ב-V10 ולכן עם להוסיף את רוב התוספות המוצעות לדגם ה- V10 מחירו יגיע ל- 160,000-170,000$. וזאת כאשר תחליטו להוסיף את רוב התוספות האפשריות ב-V8 תגיעו בכייף ל-145,000$+

הרכב הנ"ל (גרסת ה-V10) מבוסס רובו על הלמבורג'יני גיירדו המדהימה שמחירה ההתחלתי לקופה הינו 198,000$ ואם תוספות יגיע בכייף לאיזור ה- 240,000$. האם גירסת ה- V10 של ה-R8 היא מציעה? תחליטו אתם.

לגביי עולם המוטורי של אודי - מישהו כאן רואה לה-מאן?

ה-SLS הולכת להתחרות ברכבים שונים כגון בנטלי קונטיננטל, פרארי קליפוניה ומכירו של המרס היינו לפחות 170,000 יורו.

2 מילים על המקלארן החדשה: עיצוב מעפן!

אני לא נוהג להסתמך\לצטט את ג'רמי כי 99.9 אחוז ממה שהוא אומר זה לצרכי רייטינג ולא ניתן לסמוך על כך, אבל לטענתו בערך 5 אחוז בלבד משותף ללמבו ולR8, בדוק את זה אולי תמצא דברים מפתיעים. ואשר ללמבו, גם איתה יש בעיה קשה של "הנה מכונית על מעולה, בואו נקרא לה למבורגיני".

הSLS תתחרה ב612 בסגמנט הGT ולא בקליפורניה שהיא בייבי פרארי מודרנית..

איציק- נסביר את זה בפשטות, הסיבה לכך היא מכיוון שהZ4 E85\E86 יוצרו בארה"ב. ב2008 נכנסה לתוקף התקנה שמותר ליבא מארה"ב מכוניות המיוצרות שם בלבד. אם רצית S או RS היית צריך ליבאן מגרמניה ואז כבר יותר משתלם לקנות בארץ.

בקרוב יורידו את התקנה במסגרת הרפורמה, ואז יביאו הכל מארה"ב. צ'מפיון נותנים שירות טוב? תלוי על מי ואיפה נפלת. מדובר במפעל שמוכר עשרות מכוניות מכל הסוגים. בקמור לעומת זאת מוכרים רק בימרים.

פורסם

אני יודע שאני כל פעם מכניס את הקטע של יבואי איש לכל מקום אבל אני חייב להגיד משהו :lol:

דווקא בקשר ללייבא מגרמניה ואם זה משתלם או לא - ראה בוואראין מוטורס ( אני מזכיר אותם כל הזמן כי הם היחידים אם אני לא טועה שמייבאים את הרכבים שלהם רק מגרמניה ) המחירים שלהם פשוט בדיחה , לא יודע איך הם עושים את זה אבל משתלם זה כן.

ד"א - שהייתי בסוכנות שלהם שאלתי למה הם לא מייבאים רכבי Audi והם ענו לי שהם מעדיפים לא להתעסק עם השכנים שלהם ( הסוכנות של אאודי שסמוכה אליהם בהרצליה פיתוח).

אבל אני בטוח שאם מישהו ממה יתעקש לייבא רכב אאודי הם יסכימו .

פורסם

המחירים שלהם "בדיחה" כי הם מיבאים רכבים משומשים עם קילומטראז' גבוה. זה אתה יכול להשיג גם בארץ. בארה"ב למשל 5000 מייל לרכב כמו Z4 זה נחשב גבוה ועשוי להוריד את המחיר ב20 אחוז.

פורסם
אני לא נוהג להסתמך\לצטט את ג'רמי כי 99.9 אחוז ממה שהוא אומר זה לצרכי רייטינג ולא ניתן לסמוך על כך, אבל לטענתו בערך 5 אחוז בלבד משותף ללמבו ולR8, בדוק את זה אולי תמצא דברים מפתיעים. ואשר ללמבו, גם איתה יש בעיה קשה של "הנה מכונית על מעולה, בואו נקרא לה למבורגיני".

לא הבנתי את הטענה הנ"ל, אם תוכל לפשט אותה..

לגביי הדימיון בין ה-R8 ללמבו, גם אם מדובר במעט אחוזים בכל מקרה הרמה של 2 מכוניות הנ"ל דיי זהה

גם אם הרכיבים ומכלולים וכל הקומפוננטים לא זהים בין אחת לשנייה, אפילו הביצועים על המסלול דיי זהים לפי בחינות שבוצעו

הSLS תתחרה ב612 בסגמנט הGT ולא בקליפורניה שהיא בייבי פרארי מודרנית..

איך בדיוק ה-SLS מתחרה ב-612? מכונית דו משבית מתחרה ב- 4 מושבית?

והקליפורניה היא לא בדיוק בייבי פרארי, היא גדולה ומלאה ביוקרה וטכנולוגיה ולמרות שהמנוע V8 שלה מספק 460 כ"ס היא נותנת ביצועים כמעט כמו ה- SLS כאן. וגם במחיר ה-SLS והקליפורניה לא רחוקות אחת מהשנייה.

12345

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

גם למבורגיני היא חברה שהועלתה מתהום הנשיה על ידי VW הכל יכולה ולא חברה שפיתחה את המכוניות שלה בשליטת הדיקטטור שהקקים אותה במשך שנים על גבי שנים תוך כדי שילוב טכנולוגית המירוצים במכוניות (הם לא משתתפים במירוצים).

אותם ביצועים? מה אנחנו בגן? גם לקורבט Z06 ולאימפרזה טורבו משופרת אותם ביצועים.

לגבי ה4 מושבים ב612 אתה צודק אבל מדובר במכוניות בסגמנט דומה- מנוע קדמי גדול, הרבה יוקרה ומטרה לשייט בכבישים.

פורסם

Z4:

דבר ראשון: אני לא חושב שמי ששוקל לקנות 612 באותה מחשבה ישקול SLS

הפרארי בעלת מנוע V12 ו-4 מושבים ואורך לא מובטל לאומת ה-V8 דו מושבית של מרצדס.

יש מכוניות הרבה יותר מתאימות לתחרות מול ה-SLS לאומת ה-612.

דבר שני: כשאני מדבר על ביצועים כמעט זהים בין ה-R8 לגיירדו, אני לא מדבר רק על התאוצה למאה ב- 3.8 שנ'

או מהירות סגירה של 320 קמ"ש. אני מדבר על התנהגות הרכב על המסלול, העברת הכוח בין הגלגלים,

תמרונים וכו'.. היו כאלו שגם אמרו שהאודי יצרו פרצת דרך בתחום ופיתחו את אחת המכוניות הטובות

למסלול בתחום שלה. זאת הודות למערכת ההנעה מערכת הבולמי זעזועים המיוחדת המוצעת כאופציה לפחות בגרסת

ה-V8 אשר שומר על הרכב ישר כתער בפניות ומונעת קופצניות מיותרת, בנוסף ברכב ניתן להתקין מערכת בלמים קרמיים

מאוד איכותיים אשר נתנו ציונים טובים יותר מהרבה רכבים אחרים העולים כפול מה-R8 (אף הגיעו לנתוני בלימה קרובים

לקררה GT), בגדול גם הגיירדו הגיעה לרוב אותם תשבוחות, כנראה כי המשקל ומהערכות ברכב דיי דומות.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
גם למבורגיני היא חברה שהועלתה מתהום הנשיה על ידי VW הכל יכולה ולא חברה שפיתחה את המכוניות שלה בשליטת הדיקטטור שהקקים אותה במשך שנים על גבי שנים תוך כדי שילוב טכנולוגית המירוצים במכוניות (הם לא משתתפים במירוצים).

אז מה? איך זה מוריד מאיכותו של הרכב?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...