שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי Yaris TS 2003 מקורית לחלוטין, אני רוצה צליל קצת יותר "ספורטיבי" לרכב, ואולי על הדרך גם שיפור ביצועים. אני לא מחפש צליל מטורף שיעיר את כל השכונה, כמו כן בגלל שהרכב "משיט" באיזור 3500 סל"ד אני מקווה שדווקא שם הרעש לא יהיה חזק. יש המלצות למשהו באיזור כפר סבא?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות קולאוברים למיאטה שלי, אני חושב על שתיי חברות שנחשבות טובות ,KN V2 או TIEN FELX לא הסדרה הבסיסית שתיהם עם כיוון קשיחות, וגובה, איזה מהם עדיף ומה עוד אפשר בהתנהגות של הרכב , שמעתי על דבר שנקרא סוויבר שאני לא ממש יודע מה תפקידו. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שתי חברות אשר מייצרות את אותו המוצר, פחות או יותר, מדברות על מרווחי טיפול (ניקיון) שונים למדי. מאיזו סיבה? K&N 4. How often do I need to clean my K&N air filter? If you have not experienced a decrease in mileage or engine performance, chances are your filter is fine and does not yet need cleaning. To be more specific, the filter does not require cleaning if you can still see the wire screen on the entire air filter regardless of how dirty it may appear. When the screen is no longer visible some place on the filter, it is time to clean it. When used in normal paved road, street or highway conditions, our replacement air filters that fit in the facto…
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי 206 1400. כרגע הצידה היא 13 אני רוצה להגיד השאלה שלי אם גאנט של רנו מגאן 2001 15' יתאים לי? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מוטי יוסף, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פילטר פתוח/אניבוקס נקראים ככה בגלל?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
חבר שלי צפה בסרטון הבא, ויש לו ברכב טורבו דיזל, האם טיימר כזה מבחינת החוק תקין ?
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
-
קפיצי SK ?
מאת Dani.E- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , מישהו מכיר קפיצים מהחברה הנ"ל ? האם זו חברה מוכרת/ מישהו ממליץ ? הבנתי שהחברה גרמנית , ובנוסף יש לה מפעל גם בטייוואן ...
הודעה אחרונה מאת Dani.E, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש כל כך הרבה מידע על צמיגים שהוא מאוד מפורט אבל כל פעם יש מילה פה ומילה שם על האצה אז הייתי חייב לשאול. כיום יש לי צמיגים בלויים ויבשים ואני מרגיש שינוי מהותי במהירות הרכב והאצה והזמנתי צמיגים חדשים של Goodyear אסימטריק 2 שיש עליהם ביקורות טובות. האם השינוי אחרי החלפת הצמיגים יהיה על היציבות בלבד או שגם האצה מ0-100 תתחזק וגם האצה בזמן נסיעה?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
לאחר המון זמן שאני פשוט סובל מתיקוני הצתה מטורפים ומחוסר יחס ועזרה מהספק של אותו צ'יפ החלטתי פשוט לעבור(לשדרג) לתוכנה אחרת,לאחר מחקר קטן בפורומים בחו'ל והמלצות מחברים החלטתי לנסות את היוניטרוניק של דני. על הרכב יש אינלט ודאונפייפ. נתחיל מהחשוב,תוצאות. ציפ ישן - 204 כ"ס בדיינו 20PSI יוניטרוניק - 224.8 כ"ס בדיינו 20PSI תיקוני הצתה. צ'יפ ישן - 8.3 מעלות יוניטרוניק - 1.5 מעלות גם פתרתי את התפרצויות הזעם שהצ'יפ הקודם גרם להם. והכי חשוב תודה לדני MAX TUNING על ההסברים,הסובלנות והיעוץ פשוט אינציקלופדיה מהלכת . בתמונה אפשר לראות דוגמא של אחת המדידיות : היוניטרוניק מסומן בקו רציף הצ'יפ הישן שמסומן בקו מקווקו הירוק זה ההספק הכחול …
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול לבדוק אם אחד מהבעלים הקודמים של הרכב התקין צ'יפ. הרכב המדובר - איביזה TDI FR שנת 2003 אבקש לקבל המלצה למקום אמין (!) (באזור המרכז) שיגיד לי האם יש צי'פ וכמה כ"ס יש עכשיו לרכב, אני מבקש פה את ההמלצה מכיוון שאני רוצה לדעת על מישהו אמין שיגיד את המצב האמיתי ולא מתוך אינטרס, כמובן לאחר שיהיה לי את המידע הנכון, אחשוב על אפשרויות השדרוג- במידת הצורך. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Chiefos, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש מישהו שנוסע עם הצ"יפ הזה? הבנתי שהוא די חדש בארץ אך לא בעולם, האם יש מישהו שכבר ניסה? דיברתי עם המוכר (MAX-TUNNING) ואין גרסת ניסיון, מוכן להחזיר כסף עד 30 יום כמו כולם.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני עושה טיפול לרכב סיויק 2001 ידנית. קניתי את השמן הזה 10W40 ליקוי מולי, קראתי קצת פה בפורום אבל לא הבנתי אם הוא נחשב טוב או שכדאי לקחת אחד אחר , או את אותו אחד באריזה הכסופה. הבנתי שזה שמן מינרלי ולא חצי סינטטי, זה נכון? יש בעיה עם זה? אם הוא לא טוב אני אלך ואחליף אותו למשהו אחר.
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ברצוני להגדיל כוח בגולף,על הפרק השיפורים הבאים. 1. פורק לחץ פנימי(עקב מצערת אלקטרונית) 2. צנרת אינלט 3. משאבת דלק 4. צנרת לרכב. היכן ניתן למצוא עבודה ברמה ומחירים ממש טובים,מהם ההמלצות חב'רה. כמה צריך לעלות לי כל העניין הזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול בבדיקת לחץ אוויר שגרתית שמתי לב שהדפנות של הצמיגים הקדמים כוסו בסדקים הצמיגים יוצרו בשבוע ה20 2011 לצערי צריך להחליף , הצמיגים הנוחכיים הם קליבר דינקסטר r14 . אני מחפש משהו בעל אחיזה טובה ובמחיר סביר חבר המליץ לי על יוקוהמה s drive האם קיימים במידה שלי ? האם יש המלצות למשהו יותר איכותי ? הרכב המדובר הוא מאזדה לנטיס 1.6 98 אשמח להמלצות מחירים וחוות דעת תודה .
הודעה אחרונה מאת isralex, -
כמו בכותרת, סיאט ליאון 1800tsi ידני. לפני החג ניקנו חישוקים מקוריים 17 אינץ במקום ה 16 שהיו מיום הקנייה במשך 3 שנים. עם החישוקים היו צמיגים משומשים ושחוקים לגמרי של טויו t1r מאחורה, והייתי משוכנע שבגללם כל פנייה האחורה של הרכב מסתובב כמו צלחת מעופפת. היום נקנו sdrive חדשים והתופעה נשארה. המוזר הוא שעליתי ברדיוס , ירדתי בחתך, עליתי ברוחב הצמיג מ 205 ל 225, עברתי מצמיג משפחתי סטנדרטי ברידגגסטון טורנזה לצמיג ספורטיבי, והאחיזה בסיבובים לדעתי פחות טובה. מה שכן, במקום שהרכב ייטה על הצד כמו שהיה עם החישוקים הקודמים, הוא עכשיו נדבק לכביש אבל זורק זנב. זה בסדר או שאני חולמת ?
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה פורקים מתאימים לסיאט FR 2.0 TSI לפי מה שידוע לי הפורק היחיד שיש לה זה רק ספייסר של FORGE, ותאכלס הוא לא נשמע טוב שאתה נוסע רגוע ונותן פריקות קטנות כאלה זה נשמע כאילו אתה מתיז ספריי כלשהו. רציתי פעם להרכיב HKS הלכתי לחבר עשינו חריטה על ספייסר קטן שיוכל להתאים ואז הוא אמר "קומבינה עצבנית אנחנו עושים פה :wink:" כעבור 5 דקות הספייסר של פורג חזר לרכב . שמעתם על משהו חדש אולי? אולי יש עוד משהו שנשמע יותר טוב? משהו שאפשר להזמין מEBAY? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי קוילוברים מתכוננים. האם אני צריך מכשור מיוחד על מנת להנמיך עוד את הרכב? או שפשוט להוריד גלגל ולסובב? הם מעל האמצע כרגע.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
פולו TSI DSG7 2011 שדרוג לחישוקי וצמיגי פולו GTI מקוריים. ברור שמבקש חוו״ד ולא סיגריה 1 2
מאת papikian- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברים מה שלומכם ! בשבועיים האחרונים אני שוקל להעניק לפולו שלי יותר אחיזה על ידי שדרוג החישוקים והצמיגים ממידת הסטוק של פולו TSI למידת הסטוק של פולו GTI, דהיינו שדרוג ממידת 60\185\R15 ל- 45\225\ R17 . נקרתה בדרכי הזדמנות לרכוש את הג'אנטים המקוריים של הפולו GTI כולל הצמיגים המקוריים, כאשר גם הג'אנטים וגם הצמיגים במצב מעולה והמחיר המבוקש על ידי המוכר הינו 2,500 ₪ (המחיר כולל את החישוקים והצמיגים). כמובן שעשיתי חושבים לגבי היתרונות והחסרונות של החלפת הצמיגים השמנמנים שלי לכאלה בעלי חתך נמוך והנה הרשימה שעשיתי: יתרונות: אחיזה, מראה יותר קרבי. חסרונות: ההוצאה הראשונית של רכישת הסט, צריכת דלק מוגברת, שחיקת צמיג מוגברת, נוחות נסיעה ירודה יותר, אחיזה …
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. עוד כמה שיקולים פרטיים וברורים למען השקט הנפשי ואפשרויות פרוייקט עתידיים. האם מערכת פליטה שבעצמה לא מכוסה ע"י אחריות (לפי מיטב הבנתי) יכולה להיות סיבה ליבואן לשלול אחריות מרכב חדש? למען הסר ספק, מערכת טורבובאק מלאה כולל ממיר ספורטיבי 100 CELL.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רכשתי לאחרונה סוזוקי סוויפט 2013 ורציתי לדעת האם יתן איזה שהוא שיפור בהחלפת הפילטר אוויר המקורי לאינבוקס של K&N או חברה שוות ערך ? וכשאני אומר שיפור זה לא חייב מהירות ,תאוצה יותר טובה ,זה יכול להיות שצריכת הדלק תירד עוד קצת .
הודעה אחרונה מאת tgt, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש קוילאוורים לסיאט איביזה קופרה 2007-2008 משומש או חדש במחיר סביר נא לצור איתי קשר ב 0525899431 כארם תודה
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. לאחרונה רכשתי סיאט איביזה frשנת 2006 . רכב לא משופר חוץ מפילטר אין בוקס . אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז רציתי לשמוע פה מאנשים שיש להם ניסיון מה אני צריך לשפר ברכב כדי להפיק ממנה 200 כ"ס .תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת orha12, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברים יקרים, לאחר קניית מברז מתאים ואבא עם ידע לא מועט בהברזות רציתי להתייעץ לגבי מיקום החיישן בסעפת( agu1.8t) האם למקם על אחד הקולקטורים או לפני הכניסה לטורבו אשמח לעזרה בתודה אלי .
הודעה אחרונה מאת PUNTOGT3, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג על HONDA ACCORD COUPE V6 3.5L אני ייבאתי את הרכב לפני שנה מארה״ב עם צמיגי MICHELIN 235/45/18 דגם PRIMACY HP GRNX XL. הבעיה היא שארבעת הצמיגים כנראה התייבשו והחלו להפתח חריצים ויובש גרוע בצמיג. אני רוצה להחליף אך המחירים של צמיג כזה או דומה לו של משילין הוא ממש יקר! ביררתי מול כמה חברים, אנשים מהתחום והאינטרנט שמשילין לא מומלץ כבר כמו פעם. אני צריך עזרה בבחירת צמיגים חדשים שיתנו אחיזה גבוהה וביצועים. קראתי הרבה בפורום הזה, באתרים בחו״ל ובארץ על ה Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 שהוא מאוד מומלץ אך אני עדיין מברר על עוד סוגים של צמיגים. רציתי לבדוק גם על המחיר שהציעו לי: 1,100 לצמיג כולל מעמ והרכבה כמובן. מה אתם אומרים? תודה …
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ובכן אני מעוניין לרכוש אחד שכזה , אבל איזה דגם מתאים לרכב גולף gti דור 6. איפה יש הוראות תפעול וכו? (אתר או דיסק שמגיע איתו ?). ובכלל..... לפי מיטב הבנתי מדובר בכבל בעל סגולות מיוחדות , למעט נושא תקלות ואיפוס , מה עוד ניתן לעשות איתו ?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפנצ'רמאכר שלי פרש בשיא אחרי שהזמנתי ממנו עשרות רביעיות של צמיגים לי ולחברים ועכשיו אין מי שיעשה לי מחיר כמו שכתוב. אני מחפש צמיג 195/65 R15. רק חברות גדולות ורציניות (מישלין, בריג'סטון וכו'...) באות בחשבון. לא צמיגי שקר-כלשהו. בקיצור הבנתם. בניגוד לייעוץ רגיל, לא משנה לי איזה דגם, ההבדלים ביניהם זניחים עבור השימוש ברכב, תציעו חופשי. תייעצו לי בבקשה איפה אני קונה במחיר הכי נמוך רביעייה. רק באיזור המרכז בבקשה, אני מראשון. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
- 24 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הגיע הזמן לפנק קצת את קלואי ואני רוצה להתחדש בסט קוילאוברים,בדקתי את האופציות שלי בארץ והן סבירות,לא יותר. אני בודק את האופציה של הזמנת סט מחו"ל,קראתי פה בפורום שהפרוצדורה אפשרית ולא מסובכת במיוחד ואשמח לדעת אם באמת כך הדבר. תודה מראש, אוריה.
הודעה אחרונה מאת norco, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמה מומלץ לשים פילטר אוויר בToyota yaris ts 2003 מה היתרונות והחסרונות של פילטר אוויר ?
הודעה אחרונה מאת norco, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב חברים. מי יודע כמה שוקלים ג'אנטים מקוריים של איביזה טורבו מהשנים 99-02? הם 16". מהצורה הנ"ל: בארץ הגיעו על האיביזות מהצורה החדשה יותר... האינטרנט פשוט ריק ממידע עליהם!
הודעה אחרונה מאת Berserker, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן לכולם, מנוע 2.2 אקוטק סופרצ'ארג'ר - חשד לבריחת ואקום. בסרק הואקום משחק בין 17.9 ל 19.2 . בעת הפעלת מזגן הואקום משחק ויורד ל16.8. המספרים הנ"ל תקינים?
הודעה אחרונה מאת Max.M,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 737 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PYA
- Shay Shd Dave
- BigMak
- NirNissimov
- Jeka88
- guy.a
- רוטנברג 2
- laviil
- danbr
- MRobot
- פינדר
- Itzik-b