Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המון זמן שאני פשוט סובל מתיקוני הצתה מטורפים ומחוסר יחס ועזרה מהספק של אותו צ'יפ החלטתי פשוט לעבור(לשדרג)

לתוכנה אחרת,לאחר מחקר קטן בפורומים בחו'ל והמלצות מחברים החלטתי לנסות את היוניטרוניק של דני.

על הרכב יש אינלט ודאונפייפ.

נתחיל מהחשוב,תוצאות.

ציפ ישן - 204 כ"ס בדיינו 20PSI

יוניטרוניק - 224.8 כ"ס בדיינו 20PSI

תיקוני הצתה.

צ'יפ ישן - 8.3 מעלות

יוניטרוניק - 1.5 מעלות

גם פתרתי את התפרצויות הזעם שהצ'יפ הקודם גרם להם.

והכי חשוב תודה לדני MAX TUNING על ההסברים,הסובלנות והיעוץ פשוט אינציקלופדיה מהלכת :mm_yeah:.

בתמונה אפשר לראות דוגמא של אחת המדידיות :

היוניטרוניק מסומן בקו רציף

הצ'יפ הישן שמסומן בקו מקווקו

הירוק זה ההספק

הכחול זה הטורק

photo.JPG

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לא היה יותר פשוט לכתוב שהיה לך אפסולוט?

הידוע לשמצה עם התפרצות זעם.

יונטרוניקס מוכרים מאוד בחו״ל ונחשב לחברה ותיקה בתחום, מה הרושם מבחינת נסיעה?

Got To love It

פורסם

:lol: לא מודה.

בינתיים הרשמים ממש טובים מרגישים שיש כוח לאורך עקומה יותר גדולה ,במהלך השבוע יהיו לי רשמים קצת יותר מבוססים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ציינתי שזה אחד הגרפים,יש עוד אחד שמצולם בזווית לא נוחה שמראה 224.8,לצערי לא התעסקתי יותר מדי בלצלם:?

פורסם

תתחדש, זה נשמע מצויין.

איך אני מתגעגע להתפרצויות הזעם של האפסולוט..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך אני מתגעגע להתפרצויות הזעם של האפסולוט..

חברה שגילו התפרתצויות זעם בסיבוב וכתוצאה מתת היגוי המשיכו ישר לנתיב נגדי וגדר הפרדה גם מתגעגעים , בעיקר לרכבים שלהם.

מה זה אומר "התפרצויות זעם"?

נסעתי עם אפסולוט על איביזה קופרה במשך שנתיים ואין לי מושג על מה אתם מדברים... :shock:

מה שכן, מידי פעם היו סרג'ים מעצבנים.

פורסם

רוני, תודה על הפרגון.

רק כמה הבהרות.

1. ההספקים בנאבות.

2. כל המדידות נעשו באותו מעמד - האוטו עלה על הדיינו, נמדד במצבו ההתחלתי ונעשו לוגים, עודכנה התוכנה ונמדד שוב ונעשו לוגים. במצב אחר ההינו מחכים מספר קילומטרים שהמחשב יעשה אדפטציה לתוכנה החדשה, אבל התוצאות שקיבלנו היו מספקות גם ללא.

3. בשיא ההספק, האטו הוציא 214 כ"ס, שזה כ 30 כ"ס יותר מההספק באותה נקודה ואותו בוסט, לפני השדרוג ל UNITRONIC.

4. התוצאה של 224 שרוני מדבר עליה, התקבלה לאחר שעשינו ניסיון עם תוסף הדלק TORCO, אשר בהחלט עושה את העבודה.

שמחנו לעזור.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

• תוכן חדש...