Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי חברות אשר מייצרות את אותו המוצר, פחות או יותר, מדברות על מרווחי טיפול (ניקיון) שונים למדי. מאיזו סיבה?

K&N

4. How often do I need to clean my K&N air filter?

If you have not experienced a decrease in mileage or engine performance, chances are your filter is fine and does not yet need cleaning. To be more specific, the filter does not require cleaning if you can still see the wire screen on the entire air filter regardless of how dirty it may appear. When the screen is no longer visible some place on the filter, it is time to clean it. When used in normal paved road, street or highway conditions, our replacement air filters that fit in the factory air box should require cleaning every 50,000 miles and our large conical filters on an intake system should require cleaning every 100,000 miles. When used in dusty or off-road environments, our filters will require cleaning more often. We recommend that you visually inspect your filter once every 25,000 miles to determine if the screen is still visible.

BMC

We advise regeneration every 15000 km to guarantee long lasting performance and duration. This value can change based on the environmental conditions the car is used in (e.g. non tarred roads, presence of pollen, dust,…).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא יודע למה מרווח הנקיון של k&n הוא כל כך אופטימי.

מרווחי הנקיון של bmc נשמעים הרבה יותר הגיוניים ובטוחים.

לי יש פילטר אינבוקס של k&n ואני נוהג לנקות ולשמן אותו בעזרת הערכה הייעודית כל טיפול , כ12.5k.

רק אציין שלמראית עין נראה שיכול "למשוך" עוד כמה אלפי קילומטרים ללא חשש, הפילטר לא מטונף כמו שמראים במדריכים השונים לנקיון ביוטיוב.

"יאללה בירי".

פורסם

את שלי ניקיתי אחרי 15 אלף, ויזואלית לפחות גם אצלי הוא היה נקי ורחוק מהפילטרים השחורים מרוב לכלוך שרואים במדריכים המצולמים. זה גרם לי לחשוב שמיהרתי לנקות אותו סתם ואפשרי למשוך יותר מ15,000 ק"מ.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי k&n מדברים על המקסימום שאפשר למשוך, וBMC מתכוונים למינימום המומלץ.

אני עם פילטר BMC cda כבר שנה וחצי, מנקה כל 8-9 אלף, וכשאני מוציא אותו הוא תמיד נראה די נקי. אבל עדיין בתהליך הניקוי רואים שיורד קצת אבק ולכלוך עם המים. ולמרות שאני מנקה מוקדם ויכולתי למשוך עוד, אחרי הניקוי אני מרגיש נשימה יותר טובה ותגובת דוושה יותר עירנית. וכמובן ששימון מלא זה חובה. לדעתי לא צריך לנקות לפני 15 אלף. אפשר גם למשוך יותר אבל חבל, זה גם ככה תהליך פשוט, יעיל, ולא יקר.

CoupéF7R

• תוכן חדש...