Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לפנק קצת את קלואי ואני רוצה להתחדש בסט קוילאוברים,בדקתי את האופציות שלי בארץ והן סבירות,לא יותר.

אני בודק את האופציה של הזמנת סט מחו"ל,קראתי פה בפורום שהפרוצדורה אפשרית ולא מסובכת במיוחד ואשמח לדעת אם באמת כך הדבר.

תודה מראש,

אוריה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני כרגע מחכה למשלוח עם קויילאוברים שהזמנתי מחו"ל, אעדכן כשיהיה חדש.

בעקרון הוזמנו דרך איביי מגרמניה, של חברת jom, נשלחו מגרמניה ב 12 לחודש ובנתיים אין חדש

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מצטער שאני "נדחף" לנושא, אבל יש לי שאלה שקשורה אליו.

האם הקוילאוברים האלו יתאימו לגרסת ה-XS שיש בארץ?

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-206-1-1-Hatchback-1998-2012-FK-AK-Street-20mm-60mm-Coilovers-Kit-/230899702589?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c2b1db3d

והאם זה יעבור את המכס של מדינת הקודש שלנו?

Peugeot 206XS

פורסם

לפי האתר הקוילאוברים שהבאת בלינק מתאימים לגירסאת 1.1 ליטר,בדוק אם המתלים זהים.

בכל מקרה,איזה אישורים צריך בשביל להכניס סט קוילאוברים לארץ?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני אישית לא הבאתי לבד נעזרתי בקובי מ TOP RPM.

ואני לא מתחרט על זה בכלל, זה לא משהו בשיחרור מהיר, זה כבד, זה יכול בקלות להיתקע במכס.

תבדוק את השוק טוב אם אתה מוצא את מה שאתה מחפש, ותבקש הצעת מחיר לדעתי מכמה מקומות.

אני לא בטוח, אבל אולי (רק אולי) בולמים קפיציים יהיה יותר קל להביא. קח בחשבון, שזה הרבה פחות נוח.

מקווה שהייתי לעזר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

בארץ הקודש גם הסדנאות ככל הנראה גוזרות על האנשים קופון! קויילאוברים של vmaxx שעולים בחו"ל 400 יורו (1900 ש"ח) עולים בארץ לא פחות מ 4200 ש"ח!

אני אעדכן לגבי העניין, בכל מקרה למיטב הבנתי יש פה כבר אנשים בפורום שהזמינו מחו"ל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מצטער שאני "נדחף" לנושא, אבל יש לי שאלה שקשורה אליו.

האם הקוילאוברים האלו יתאימו לגרסת ה-XS שיש בארץ?

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-206-1-1-Hatchback-1998-2012-FK-AK-Street-20mm-60mm-Coilovers-Kit-/230899702589?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c2b1db3d

והאם זה יעבור את המכס של מדינת הקודש שלנו?

לאלה לא הייתי מתקרב! זה זבל טהור, תחפש משהו עם תו תקן ומשהו שיש עליו ביקורות באינטרנט.

זה גם ככל הנראה לא יעבןר מכס כי אין לו תו תקן.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
בארץ הקודש גם הסדנאות ככל הנראה גוזרות על האנשים קופון! קויילאוברים של vmaxx שעולים בחו"ל 400 יורו (1900 ש"ח) עולים בארץ לא פחות מ 4200 ש"ח!

אני אעדכן לגבי העניין, בכל מקרה למיטב הבנתי יש פה כבר אנשים בפורום שהזמינו מחו"ל.

תארגן קבוצת רכישה :wink: אני בעניין

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קודם כל, ברור שהם יגזרו קופון, זה עסק - לא ארגון צדקה...

דבר שני, על המחיר בחו"ל יש להוסיף משלוח (יקר מאוד במקרה של קוילאוברים, נניח 900 ש"ח - שזו הערכה בצד הזול של הסקאלה) ומיסים (כ-50% מהערך הכולל), לכמה הגענו? 4200 ש"ח, כמו בארץ רק בלי אחריות...

פורסם

משלוח עלה לי, לאדם פרטי לחתיכה 100 דולר! אני מאמין שהם מייבאים חלקים בקונטיינר או כל דרך יעילה יותר ומשתלמת ממני! גם המחיר שנתתי הוא לצרכן לא ליבואן שמייצג אותם (המחיר הזה זה אחרי רווח של חנות בחו"ל).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שוב, זה עסק שמטרתו להרוויח.

התרעמת על זה שמוצר עולה X בחו"ל ו-Y בארץ, הדרך שבה הצגת את זה היא כאילו הסדנאות בארץ דופקות את הלקוח במחירים כפולים ומכופלים כשהמציאות היא שאם תיבא את אותו מוצר בעצמך, אחרי משלוח ומיסים ועמלות תגיע למחיר מאוד קרוב ל-Y (ולפעמים אף יותר, מניסיון).

וזה עוד לפני שנכנסו לפרוצדורה של לשחרר סט כזה, ולאחריות שסדנא מקומית מציעה.

בסך הכל, המחירים בארץ סבירים אם לוקחים בחשבון את כל הנ"ל.

פורסם

האחריות שווה לתחת בכל מצב, גם אם היבואן הוא בלעדי של המומר, וגם אם הוא ם עוזר לך להביא.

כן, הם גוזרים קופון שמן.

ברגע שיבואן קונה מוצר מהיצרן, הוא מקבל מחיר אחר מלקוח פרטי שקונה מאדם בעל עסק באיביי.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...