Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו שנוסע עם הצ"יפ הזה?

הבנתי שהוא די חדש בארץ אך לא בעולם,

האם יש מישהו שכבר ניסה?

דיברתי עם המוכר (MAX-TUNNING) ואין גרסת ניסיון,

מוכן להחזיר כסף עד 30 יום כמו כולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שמע אני הייתי עם תוכנה אחרת מתחרה ועברתי ליוניטרוניק אצל דני.

אני נוהג על איביזה קופרה 1.8 טורבו.

ההבדל היה הזוי בין התוכנות והמומנט קפץ בצורה יפה וכך גם ההספק. עשיתי דיינו לפני יוניטרוניק ואחרי יוניטרוניק ולכן אני יודע זאת.

הגדישה עלתה ובכל לחיצה עולה לך חיוך. אם תרצה לשמוע עוד דבר איתי בפרטי. גם אני כמוך בהתחלה חששתי קצת כי זה חדש בארץ. אבל חשוב שתבין שאומנם זה חדש בארץ, אבל לא בעולם. מבטיח לך שתצא מבסוט.

חייב לציין גם את השירות והסבלנות שדני הקדיש לי. שירות מצוין ונשאר איתי עד הלילה כדי שאני יצא עם החיוך הכי גדול שאפשר.

היום כשאתה רוכש תוכנה זה לא רק תוכנה אלא גם שירות.

פורסם

היי, אני גם נוסע עם יונטרוניקס על audi a3 2.0 tfsi סטייג' 2 עם משאבת דלק מחוזקת (ברוב התוכנות זה נקרא 2+ )

אני יכול להגיד לך שהתוכנה מאוד איכותית, ומספקת מומנט ממש גבוה לאורך כל הדרך (בערך מ 27 קג"מ ועד 37.8 בשיא מ 2 KRPM ועד בערך 5 KRPM )

ושיפור בכוח הוא אכן עומד במה שהחברה (יוניטרוניקס) התחייבה.

מבחינת השירות של דני אין לי מילים, הבנאדם דואג ומתקשר על כל דבר קטן (אני חייב לציין שאני לא הכרתי אותו לפני שעשיתי את התוכנה אך המליצו עליו ועל השירות... )

בנוסף התוכנה (כמו רוב התוכנות והסדנאות) ניתנת להסרה עד 30 יום וקבלת החזר כספי מלא, כך שמבחינתי אין סיכון כאן.

עוד יש לציין כי בחו"ל התוכנה הזו מאוד נחשבת ובביקורות ממש משבחים אותה.

כך שלסיכום אין לך מה לחשוב יותר מידי, תנסה, ואם לא תאהב יש מספיק סדנאות שיתנו לך את התשובה :)

cdby.jpg

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני,עם איזה תוכנה נסעת לפני? איך היוניטרוניקס בהשוואה אלייה?

יש עוד חברים שיכולים לחלוק חוויות מהתוכנה?:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני. למה שלא תגיע ותנסה בעצמך?

זאת באמת לא דרך חד כיוונית ותמיד אפשר לחזור חזרה.

לבסוף, אין חכם כבעל ניסיון ועם זאת, זה עניין של טעם אישי.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

• תוכן חדש...