Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה מידע על צמיגים שהוא מאוד מפורט אבל כל פעם יש מילה פה ומילה שם על האצה אז הייתי חייב לשאול.

כיום יש לי צמיגים בלויים ויבשים ואני מרגיש שינוי מהותי במהירות הרכב והאצה והזמנתי צמיגים חדשים של Goodyear אסימטריק 2 שיש עליהם ביקורות טובות.

האם השינוי אחרי החלפת הצמיגים יהיה על היציבות בלבד או שגם האצה מ0-100 תתחזק וגם האצה בזמן נסיעה?

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

Takeda SRI intake, Throttle Body Spacer, P2R Throttle Body gasket, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

פורסם

ההבדל המשמעותי יורגש בסיבובים, בשקט בנסיעה, בבלימה.

בהאצה פחות, למעט מקרים של האצה פתאומית ואיבוד אחיזה ״בפירפור״. אמור לקרות פחות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סליחה על ההתעלקות, אבל זה בדיוק השאלה שרציתי לשאול :).

נורא מעניין, אם צמיגים חדשים חדשים, "בתולים" מה שנקרא, מוחלפים במקום צמיגים ישנים ובלויים, האם בתוספת לחץ אוויר מדוייק תהיה סחיבה טיפה טובה יותר?

אם כן, איך זה קשור?

אם לא, מה שרז אמר, הגיוני מאוד.

פורסם

המידה שלי קצת לא סטנדרטית ולכן היה די קשה למצוא (235/45/18). כל צמיג של goodyear אפשרי לקנות מכל משווק מורשה שלהם דרך אתר של ב.מ.ב שהם הייבואנים הרישמיים של goodyear בארץ.

אני אישית מתקין ביום שישי בפנצ׳ריה מלאכי רעננה (שהם משווקים מורשים של goodyear).

לגבי לחץ האוויר, רצוי תמיד למלא 2-3 psi יותר מאחר והצמיג חם מנסיעה וחום כביש

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

Takeda SRI intake, Throttle Body Spacer, P2R Throttle Body gasket, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

פורסם

בתנאים מסויימים ובהתאם לרכב כמובן שצמיגים ישפיעו על היכולת שלך לנצל את מלוא פוטנציאל המנוע, קרי הם לא יגרמו לך להצהיר מהר יותר מהצהרת היצרן אבל הם יוכלו לסייע לך להאיץ מהמקום ביעילות ללא סחרור גלגלים (פרפור).

ברכב הקודם שלי (186 כ״ס הנעה אחורית) היו בעת הרכישה צמיגי דאנלופ שעל יבש היו בסדר אבל אם הכביש היה מעט רטוב הרכב לא יכל לצאת מהמקום מבלי לפרפר.

החלפתי צמיגים לחדשים ודביקים יותר והבעיה נפתרה לחלוטין והרכב האיץ מהמקום ללא פרפורים גם על כביש רטוב.

כמובן שיש גבול גם לכמה כח צמיג (כל צמיג) יכול להוריד לכביש, טוב ככל שיהיה.

ביום שבת בדיוק נסעתי עם אישתי והיא סיפרה לי שביום רטוב היא עמדה ברמזור אדום שממוקם באיזו עליה תלולה יחסית וכשהרמזור התחלף הבהבה לה בלוח שעונים נורה צהובה (נורת בקרת המשיכה).

הסברתי לה על פעולת הבקרה והשילוב עם בקרת האחיזה והראתי לה את הכפתור שמנתק את הבקרה ואמרתי לה שלעולם לא תיגע בו, גם לא בטעות.

היא שאלה למה, עצרתי לרגע בכביש, בדקתי במראות שאין אף אחד ולחצתי עליו (כיביתי בקרת אחיזה).

נתתי מכה של גז לאיזה 2 שניות ועצרתי, היא שאלה ״נו אז?״.

אמרתי לה להסתכל על רגע לאחור על הכביש.

2 פסים שחורים באורך 15 מ׳ הבהירו לה את הנקודה...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היא הייתה צריכה לשאול שוב... נו אז :-D

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...