שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל לרכוש סט גומיות של פאוורפלקס לרכב שלי. עכשיו נתקלתי בסדרה השחורה, מישהו יכול לפרט עליה? במה היא שונה מהסגולה ?
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לפני כשנה רכשתי שברולט קוואליר 1996 במחיר מגוחח לצרכים בסיסיים לגמרי. היום לאחר שעברתי כמעט 30000 ק"מ עם הרכב, אני מחבב אותו עד מאוד. בגדול מצב הרכב טוב. שמור מאוד. עבר 269000. ידני. 2.2 מנוע. רציתי לדעת האם שווה להשקיע ברכב הזה מבחינת שיפורים, ועד כמה העניין מסובך וזמין בארצנו? אשמח לתגובות והסברים(אם אפשר). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי מאזדה6 מידה 205-55-R16 והגיע הזמן להחליף צמיגים, האמת שאני לא מבין בזה וזו פעם ראשונה שאני מחליף צמיגים ברכב מאז שקניתי. השאלה איזה צמיג עדיף מבין 3 שבחרתי: (חשוב לומר שמה שאני מחפש זה כמה שיותר שקט, אחיזה טובה ונסיעה מה שיותר "חלקה", ופחות נותן חשיבות לצריכת דלק) 1 - FALKEN - FK452 91W TL 2 - GOODYEAR EXCELLENCE 94V XL 3 - toyo - Proxes-T1R 91W TL
הודעה אחרונה מאת viper83, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי קיט של חיישני רוורס משולבים עם מצלמת רוורס. על פניו נראה מאוד פשוט להתקינם. מה שאני לא בטוח לגביו זה המוניטור. לפי החוברת רשום לחבר לתיבת ההילוכים ל12V של הרוורס. לא ככ בטוח שאני מבין מה הכוונה, והאם יש רעיון אחר? ** חשבתי למתוח חוט מהאור רוורס ולא להסתבך, האם אני מפספס משהו...? ובכלל האם יש למשהו טיפים או אפילו ניסיון בהרכבה? אני ממש רוצה לנסות להתקין לבדי... תודה
הודעה אחרונה מאת sahbak, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
יש לי באוטו שנתיים כאלו מאחורה ואוטוטו היוקוהמה הישנים מקדימה מוחלפים...בזמן האחרון כל ההתלהבות מהצמיג הגרמני הזה קצת מציקה לי. האם זה נכון שהצמיג הזה לא איכותי באמת כמו שאומרים? האם הצמיג הזה לא באמת אוחז?למרות שאני מרגיש אחיזה בסדר בסיבובים. האם כדאי לשים כאלו מקדימה , לא מעוניין שיהיו רעשי כביש בגלל שזה צמיג ירוק ? אם כן , באיזור שלי כמעט ולא מחזיקים יוקוהומה וחברות גרמניות, רק זבל סיני, רוצה איכותי , תזמין אבל תכין ג'ובות. הציעו לי דנלופ 490 , מיהרתי לאוטו כמו תרנגולת כי ההלם מהצמיג שיש בפורום הגיע גם אליי. בכל אופן , שווה לשים אותם מקדימה במידה 14 , את הקונטי? קורולה 99... תודה !!
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ברשותי סויפט חדשה (חודש) ידנית, ואני קצת מאוכזב מההיגוי שלה: הרכב מתקשה לשמור על קו ישר, מזגזג מאוד קלות, אני מוצא את עצמי מהר מאוד קרוב לקו הלבן אם אני מרפה קצת את האחיזה בהגה (הפרונט בסדר, מאז הקניה לא נכנסתי לשום בור או משהו כזה, פשוט כל שקע בכביש מכוון את הגלגלים לכיוונים מוזרים). וגם בפניות חדות אני מרגיש שהרכב קרוב להחלקה במהירויות לא גבוהות מידי אני חייב לציין שהנוחות נסיעה טובה מאוד! המידה של הגלגים עכשו זה 175/65R15. אני רוצה לדעת לאיזה מידה אני יכול להגדיל (חוקית- אשמח לקישור לאיזה רשימה או מערכת כדי לבדוק מה מותר) ככה שתהיה לי קצת יותר אחיזה אבל לא פגיעה משמעותית מידי בצריכת הדלק ובנוחות הנסיעה (לא צמיגים ברוחב 40 ס"מ וחתך של 5 ס"מ) אני…
הודעה אחרונה מאת I.G, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי, אני צריך המלצה לקיט קוילאוברים לאיביזה קופרה 2008 ואיפה יש מקום אמין באזור המרכז לשיפורי התנהגות למינהם? תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת papa_carlos, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לשאול: יש לי באוטו ארבעה צמיגים במצב טוב מאוד שקניתי אותם לפני כמה חודשים מפרוק, רק שכל צמיג הוא חברה אחרת, השאלה היא כמה שיפור הייתי יכול לקבל בצמיגים שהם אותו חברה לעומת הצמיגים שיש לי על הרכב? יש לציין שאני לא חובב סיבובים ויציבות ברמה של לקנות עכשיו ארבעה צמיגים חדשים, אני פשוט רוצה לדעת כמה חמור מה שיש ברשותי כרגע ואם זה ממש הכרחי להחליף לצמיגים זהים. למקרא שתרצו לדעת מידת הצמיגים שלי 185/60/R14
הודעה אחרונה מאת Ariel242, -
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי, שאלה לי אליכם, נקח רגע רכב טורבו תאורטי, במקרה זה CORSA OPC. עשיתי כמה ברורים בסדנאות מתמחות ברכב וחלקם המליצו כי כדאי להחליף לאינטרקולר אפטרמרקט גדול יותר. עכשיו הטורבו שם זה K03 לפי מיטב הבנתי, ויש אינטרקולר חזית קטן, השאלה: מה ההשלחות של אינטרקולר מוגדל? יתרונות מול חסרונות... יתרון אחד כמובן שטמפ' הINTAKE נמוכה יותר וקרור יותר טוב של האוויר מה שאומר יותר חמצן לבערה. אבל כך גם גודל האינטרקולר שעצמו ידרוש דחיסה גדולה יותר של אוויר מה שיגרום ללאג משמעותי יותר, הלא כך?
הודעה אחרונה מאת oe300, -
- 37 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום איזה צמיגים מותר לי לשים ברכב כמובן שיהיה חוקי?
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי המלצה על המעבדה לרכב וקיבלתי גם המלצה על ש.ג דן באשדוד (שהבנתי שהם מתעסקים בעיקר עם VAG). מצד אחד קראתי ביקורת חיובית מאוד על המעבדה אבל מחבר קיבלתי פידבק שלילי. והם יכולים לעשות לי את העבודה היום מצד שני, המקום השני נמצא באשדוד והם מתעסקים רק עם VAG אז אני לא יודע מה תחום הניסיון שלהם עם ABARTH בעיקר פונטו (שיש ממש מעט גם ככה). מחכה להמלצותיכם, עומרי.
הודעה אחרונה מאת oe300, -
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
צריך המלצה לצמיג איכותי במידה הנ"ל. שלא יהיו יקרים בצורה מטורפת,אם יש TOYO מומלץ במידה הזאת אשמח לשמוע .
הודעה אחרונה מאת lieden, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מבקש המלצה לצמיגים אוחזים לאימפרזה טורבו gt מידה מקורית 205/50zr16 ,כרגע הרכב נועל פירלי P ZERO? שדורשים החלפה עקב תאריך יצור.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בבקשה: http://www.tirerack.com/tires/tests/testDisplay.jsp?ttid=172 חוץ מ-AD08 אף צמיג לא היה באץ וכנראה גם לא יהיה. גם יוקהמה נמכר במחירים יקרים מדיי וזמינותם שואפת לאפס. הבאתי פעם מארה"ב את דאנלופ דירזה Z1 - הם היו טובים והחזיקו מעמד הרבה זמן. אבל היום יבוא אישי הוא כמעט בלתי אפשרי. הוא בוודאי לא כלכלי..... אז נשאר לנו לקרוא, ללמוד ולנגב את הריר
הודעה אחרונה מאת Croc, -
שלוםלכולם,רציתי לדעת טורבו k04 001 באיזה דגם מנוע מגיע
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום והשבוע התחדשתי באיביזה קופרה 2011 רציתי לקבל ייעוץ בקשר לשיפורים ולשמוע חוות דעת על הרכב מבעלי הניסיון. מעוניין לשפר בצ׳יפ, סעפת ללא דוד, קפיצים מונמכים ופורק חיצוני. המנוע הוא 1.4 t וגיר dsg כמובן. מי שיודע את העלויות לשיפורים +- יעזור לי מאד. תודה
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מצאתי קיט שלם לקאוואליר 2003,כולל משולשים ותושבות מנוע ואגזוז במחיר הגיוני. קיט איכותי מחברה מוכרת ,האם בשימוש יומיומי ורגיל ברכב תורגש השפעה לרעה בנוחות? רעשים? מדובר ברכב שמשמש לצרכים יומיומיים ..... ובמיטב תוצרת מע"צ יש ממה לחשוש? תודה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו יודע איפה ניתן להשיג ומה המחירים של 215 45 17. תודה.
הודעה אחרונה מאת eli z, -
שלום , אני חדש בפורום , ברשותי יונדאי לנטרה 1999 מנוע 1600 114 כ״ס . אני מנסה למצוא לאוטו שיפורי ביצועים ( כוח ) חוץ מפילטר אויר פתוח שיש לי . יש הצעות אולי ? אני צריך עזרה , למבינים בלבד . האוטו נוסע מעולה הוא מאיץ חזק והוא מהיר וזריז ונמוך . אני אישית מת עליו ואני רוצה להשקיע בו קצת . תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת FiZzOx, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברה, ראיתי באתר של upsolute שניתן לשים ציפ לדגם שלי ibiza 1.4 ידנית 85 כ"ס , ראיתי שיש גם נציגות בישראל, השאלה האם זה באמת שווה ובכמה זה משפר את הביצועים וכמה זה בערך עולה כולל התקנה ומה התהליך בכלל, אשמח לקבל כמה תשובות תודה
הודעה אחרונה מאת grasshopper, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אפשר בבקשה לדעת מה אפשר לשים לרכב ברמה של להוסיף לו טיפה כוח והאצה בלי לגרוע להרוס את צריכת הדלק הטובה שיש לו ? תודה רבה ! הערה : שיפורים שיהיה יותר נעים לנסוע ברכב ולצאת לעקיפה בטוחה יותר וזריזה יותר
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
צ'יפ לגולף
מאת *siesta*- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בפולקסווגן גולף 2008 דור 5 דגם GT (לא GTI) עם מנוע 2.0 FSI טיפטרוניק. אז ככה לרכב יש כרגע 150 כ"ס (יצרן) וללא שיפורים. רציתי לדעת איזה דברים ניתן להוסיף לאוטו.. כמובן שבגבול החוקי ולא להשתולל יותר מידי. אם יש דברים שניתן להעלות איתם כ"ס? דברים שיכולים לשפר תצרוכת דלק? ראיתי כל מיני צ'יפים באיביי שמעלים באיזור ה-20 כ"ס.. האם זה שווה משהו? אשמח לקבל עצות וטיפים בנושא... תודה!
הודעה אחרונה מאת DNA Tuning Israel, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, לפני כחודש רכשתי מאליבו 2006 חוויה של רכב לפחות לטעמי ממש נהנה ממנו. רק יש לי שאלה למומחים כאן הרכב שלי בא עם הספק של 200 סוסים בדגמי 2007 דגם בדיוק כמו אצלי עם אותו מנוע מגיע אם 221 סוסים. השאלה היא האם זה הבדל בגרסת תוכנת ניהול מנוע אם כן איך אני יכול לבצע את העידכון והאם אני ירגיש את ההבדל בין 200 סוסים ל 220 סוסים? תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מישהו יודע מה המרווח ברגים בגאנטים בסובארו אימפרזה 05' תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורם יש ברשותי סובארו B4-3.0R SPEC-B רציתי לדעת.. איזה דודים זרמיה חופשית אני יכול להתקין? איזה חברות וכמובן מאיפה אני יכול לרכוש יש אפשרות לקבל גם אינפורמציה לצ'יפ טיונינג שיתאים לדגם הנ"ל תודה ויום נפלא .
הודעה אחרונה מאת Hold, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב..יש לי סובארו B4 מנוע 3.0 245 כ''ס שנת 2005 יש לי תקלה בגיר בהתחלה היו דולקות מנורות של הגיר והאוטו לא היה זז, זה היה בעיה חשמלית, סידרו לי את זה ומאז ניהיה לי דפיקה בגיר בין הילוך ראשון לשני (פעם נותן מכה פעם לא) לפעמים גם במהירות אם אני נותן קיק אז יש מכה חזקה בגיר,חזרתי למכון גירים אמרו שזה רק לפתוח גיר ולשפץ שזה עלות של בערך 10.000 ש''ח חיפשתי גיר כזה בפירוקיות ולא מצאתי, חבר אמר לי שהוא בדק בשטחים שיפוץ גיר יעלה בין 4000-5000 אבל אני לא מעוניין להכניס לשם וחשבתי עם אני לא ימצא בעל מקצוע במחיר סביר אני מוכן להשקיע טיפה יותר ולעשות הסבה לידני, גם אני אישית מעדיף מבחינת כוח והכל וגם כשאני ירצה למכור זה יעלה את הערך כי אין בקושי להשיג כאלה ידניות, מישהו מכיר בן א…
הודעה אחרונה מאת Hold, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ניתקלתי בזה באתר איביי: http://www.ebay.com/itm/Group-VAG-A4-A3-A6-Jetta-1-8T-20V-Performance-Reflash-Chip-Tuning-30-60BHP-/261169234142?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3ccee640de&vxp=mtr מי יכול לספר לי מזה ומזה עושה? הגיוני שזה חלק מקורי של VW? המחיר קורץ לי!
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
תוכנה RCZ. נערך 1 2
מאת EliranS31- 18 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום שלום, אני מעוניין לשפר RCZ 2012 ע"י התוכנה.. מישהו מכיר משהו שכבר עשה את זה?
הודעה אחרונה מאת EliranS31, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי מאזדה ספיריט 2006 כאמור עם 4 הילוכים אוטומטיים בצורה החדשה יש כבר 5 הילוכים האם אפשרי לשנות את הגיר מ 4 ל 5? כמה זה יכול לעלות? תודה
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה דוד כדי להתקין ברכב פשוט הדוד מתפורר עכשיו . השאלה מה כדי להתקין דוד מקורי או דוד אחר?
הודעה אחרונה מאת Jama1201,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 542 אורחים (הצג רשימה מלאה)