Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש רכשתי מאליבו 2006 חוויה של רכב לפחות לטעמי ממש נהנה ממנו.

רק יש לי שאלה למומחים כאן הרכב שלי בא עם הספק של 200 סוסים בדגמי 2007 דגם בדיוק כמו אצלי עם אותו מנוע מגיע אם 221 סוסים. השאלה היא האם זה הבדל בגרסת תוכנת ניהול מנוע אם כן איך אני יכול לבצע את העידכון והאם אני ירגיש את ההבדל בין 200 סוסים ל 220 סוסים?

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

אני מניח שאם מדובר באותו המנוע, ניתן (תברר בסדנאות שמתעסקות עם זה) "להתערב" במערכת ניהול המנוע ולהעלות את ההספק.

האם זה יהייה הבדל מורגש ? אני מניח שבמידה מסויימת כן. נסה לברר עם בעלי רכב דומה, אולי מישהו עבר את הפרוצדורה.

השאלה אם העלות (במידה וניתן) כדאית ביחס לתוספת ההספק (במידה וניתן - נהוג שהסדנאות לשיפורים תיתנה לך אפשרות להתנסות בגירסה משופרת למשך מס' ימים).

למה היצרן (או מוסכיו המורשים) אינם רוצים להתעסק עם זה ? כי הם פשוט אינם רוצים להתעסק עם זה (מסיבותיהם שלהם : אין להם את האפשרות לכך / תאבד את האחריות אם היא בתוקף / איסור של שברולט העולמית להתעסק עם זה / אין סיבה מיוחדת - קנה רכב דומה עם 220 כ"ס...:wink: ).

alfa 156 2.5.

פורסם

התיעצתי עם אחד התותחים שלנו בחברה.

הבחור טוען שההבדל כולה במחשב ניהול מנוע.

יש ליבדוק שהקונקטור של המחשבים דומים, אם כן הרווחת עוד 19 סוסים.

תוכל לימצא מחשב מפרוק של 2007 וליבדוק.

מניסיון שלי על הרכבים האלו מאליבו 2005 מרגישה יותר פסיכית מ2007 לא יודע למה- כניראה ביגלל קוטר הגנט ועובי הצמיג.

יש סיכוי שאחרי החלפת המחשב תיצטרך להחליף גם מד כמות אוויר.

בהצלחה.

פורסם

למה להכנס להשקעה השטותית הזאת?

נהגתי על ה2006, והרכב חזק!

יש לך 200 כ"ס, מה יעזרו עוד 20 מסכנים?

לא הייתי משקיע שקל על שיפור ברכב כזה, מה גם שלא הייתי נוהג איתו אגרסיבי.

רכב נטו לנסיעות A-B עם נוחות ופינוק אמריקאיים וכמובן מרווח, במחיר כולל לא גבוה.

פורסם

באמת אין צורך לנהוג אגרסיבי- הרכב מפחיד גם בחצי דוושה.

שוב לדעתי הדגם עם ה200 כוח יותר חזק -חופר גם ב50 :twisted:

בדם עם ה 219 כח לא חופר אחרי 20 :cry:

אחלה רכב בכלום כסף.

ממליץ בחום-ה 19 כח כבר לא רלבנתי.

• תוכן חדש...