Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים CONTINENTAL ECO CONTACT 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו שנתיים כאלו מאחורה ואוטוטו היוקוהמה הישנים מקדימה מוחלפים...בזמן האחרון כל ההתלהבות מהצמיג הגרמני הזה קצת מציקה לי.

האם זה נכון שהצמיג הזה לא איכותי באמת כמו שאומרים?

האם הצמיג הזה לא באמת אוחז?למרות שאני מרגיש אחיזה בסדר בסיבובים.

האם כדאי לשים כאלו מקדימה , לא מעוניין שיהיו רעשי כביש בגלל שזה צמיג ירוק ?

אם כן , באיזור שלי כמעט ולא מחזיקים יוקוהומה וחברות גרמניות, רק זבל סיני, רוצה איכותי , תזמין אבל תכין ג'ובות.

הציעו לי דנלופ 490 , מיהרתי לאוטו כמו תרנגולת כי ההלם מהצמיג שיש בפורום הגיע גם אליי.

בכל אופן , שווה לשים אותם מקדימה במידה 14 , את הקונטי?

קורולה 99... תודה !!

פורסם

מורכבים אצלי בבורה במידה 15, מדובר באותם צמיגים שמגיעים בין היתר גם על הגולף החדשה.

אין שום תלונה, כיוון שאני גם לא נהג מטורף, אז בנסיעה רגועה הם מאוד מעולים ושקטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האוטו מידה 14.

יש לי שאלה, כמה צמיג של יוקוהומה C DRIVE או קונטיננטל פרימיום 2 יעלו?

הבנתי שאקו 3 הם טובים מאוד אבל יש טובים מהם.

יש מצב ש2 הצמיגים האלו שציינתי לא יעברו את ה350 שקל לצמיג?

הבעיה באיזור שלי שצריך להזמין, וכשמזמינים משהו לפי ההגיון המחיר יעלה...

פורסם

צמיגי קונטיננטל הם צמיגים מעולים ואיכותיים וזאת מניסיון אישי על כמה רכבים.

הם גם נבחרו לצמיגי התקנה ראשונה של לא מעט יצרנים גם של רכבי יוקרה מהשורה הראשונה.

בכל מקרה אני ממליץ לך לא לחסוך על צמיגים ואם כבר אז אני מעדיף אישית שכל ה-4 יהיו זהים ולא אוהב לערבב

לגבי מחירים ממש מעולים וצמיגים טריים (ממש חשוב!) אני ממליץ לך על צמיגי אנטון ביפו

ואם כבר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=463880

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

טוב!

נכון לעכשיו מזמינים לי צמיגים קונטיננטל אקו 5 , הרמה הכי גבוהה של הסדרה הזו אם אני לא טועה, צמיג שמקבל ביקורות טובות מאוד.

אם זה לא יגיע בזמן הקרוב נקנה ממקום אחר...

האם זה נכון שיוקוהומה C דרייב לא קיימת במידה 14 או במידות מסויימות ב14 (נגיד 185\65\14?) או שעבדו עליי?

פורסם
כן, יש לי כאלו מקדימה והם בדרך להחלפה.

אבל עכשיו הם מיוצרים במזרח הרחוק ולא כדאי להתקרב.

היוקוהומה C.Drive טובים מאד אפילו שהם מיוצרים במזרח.

לא תמצא עליהם ביקורת רעה להפך.

גם ה C.Drive 2 מעולים

קובי

:-)

• תוכן חדש...