Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 215/55/17. אחרי הרכבת הג'אנטים צריכת הדלק השתנתה אולי בחצי ק"מ לליטר, לא מורגש באופן מהותי. הקפדה על בדיקת לחץ אוויר חשובה.

כאשר הייתי בסדנה, נאמר לי שניתן לאשר גם 18" על האימפרזה, אולי בגלל ששלי היא 2005 (ב- 2002 אפשר לאשר לפחות 17, בוודאות, חבר אישר לפני כמה שבועות).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה:

imag0180jm.jpg

imag0179a.jpg

רכשתי את הג'אנטים ב E&A. קצת קשה לי לתת הערכת מחיר מדויקת כי הג'אנטים נרכשו חדשים אך בדיוק היה מישהו שהחליף רביעיית צמיגים של דאנלופ שלקחתי והם נכללו במחיר.

פורסם

האחיזה מעולה, אני לא משתגע עם הרכב אז אני לא יכול להשוות לרכבים ספורטיביים אבל הרבה יותר אוחזים ממשפחתית/מנהלים ממוצעת.

צריכת הדלק עלתה במעט, כמעט ולא הורגש, אולי חצי ק"מ לליטר הבדל. הרגשתי הבדלים הרבה (!) יותר משמעותיים בצריכה כששמתי סאבוופרים כבדים למשל.

לא הרגשתי שום מאמץ שונה בגיר.

היה לי 14 ולפי כן, שמתי 17, אני מאוד מבסוט מאיך שהרכב שלי נראה עכשיו, מבדיל אותו מכל המשפחתיות באופן ניכר. לי זה היה כדאי. אם לך זה כדאי? רק אתה יכול לענות על זה.

מה שכן- אם אתה מחליט להחליף והנושאים שהעלית אכן חשובים לך- אל תתפשר על ג'אנט ברמה ירודה. קח ג'אנט מבית טוב, לפחות מסדנה טובה, ככה שגם אם זה סיני אתה לפחות יודע שזה אחד טוב ולא אחד זבל, יש 17 קלים יחסית כמו שלי ויש 17 הרבה יותר כבדים, ויכול להיות שתרגיש יותר את הדלק למשל.

פורסם

יש מקום שאתה ממליץ עליו אחי?

הרכב צבע לבן שחור יהיה יפה לדעתך?

איזה מנוע יש לך?

דרך אגב האימפרזה שלך יפיפיה חבל על הזמן!

imprza new age

פורסם

תודה.

פעם אהבתי ג'אנט שחור בשילוב לבן, אבל הגעתי למסקנה שזה מאוד תלוי בדוגמה של הג'אנט כי הרבה פעמים שחור פשוט "מעלים" את הדוגמה.

הכי טוב זה לנסות. תעמיד את הג'אנט החדש ליד הנוכחי ותראה איך זה נראה "על" הרכב.

יש לי אימפרזה סדאן 1.6.

אני אישית קניתי מ E&A ובהחלט הייתי מרוצה מהשירות, מהליווי, מהאיכות ומהמגוון.

פורסם

אם אתה שואל לטעמי האישי, ג'אנט כמו שלי על הרכב שלך יהיה מהמם:

Picture%20020.jpg

ואם כבר שחור- אז רק עם ליפ כסוף:

IMG_5193.jpg

פורסם
תודה.

פעם אהבתי ג'אנט שחור בשילוב לבן, אבל הגעתי למסקנה שזה מאוד תלוי בדוגמה של הג'אנט כי הרבה פעמים שחור פשוט "מעלים" את הדוגמה.

הכי טוב זה לנסות. תעמיד את הג'אנט החדש ליד הנוכחי ותראה איך זה נראה "על" הרכב.

יש לי אימפרזה סדאן 1.6.

אני אישית קניתי מ E&A ובהחלט הייתי מרוצה מהשירות, מהליווי, מהאיכות ומהמגוון.

אני משער שיעלה לך כ 4000-6000 תלוי בחנות/סדנה וברמת הצמיגים שתבחר.

פורסם

יקר מידי

מה שכן מותקן אצלי 15 כרגע עם צמיגים של Goodyear חדשים.

האחיזה מעולה.

דרך אגב אישרת ברישיון?

מה מידת הצמיגים?

תודה אחי.

imprza new age

פורסם
לי יש 215/45/17. אחרי הרכבת הג'אנטים צריכת הדלק השתנתה אולי בחצי ק"מ לליטר, לא מורגש באופן מהותי. הקפדה על בדיקת לחץ אוויר חשובה.

כאשר הייתי בסדנה, נאמר לי שניתן לאשר גם 18" על האימפרזה, אולי בגלל ששלי היא 2005 (ב- 2002 אפשר לאשר לפחות 17, בוודאות, חבר אישר לפני כמה שבועות).

אכן מאושר.

לגבי המחיר- תרים טלפונים לסדנאות ותבדוק מה המחירים. אולי תופתע.

קח בחשבון שרק רביעיית צמיגים מחברה טובה במידה הזו זה באזור ה 2000-2500 שקל.

פורסם

יש לך רכב חלש עם צריכת דלק של טנק מרכבה ואתה רוצה רק לגרוע ממנה עוד?

מה ייתן לך צמיגים גדולים יותר, מילא הרכב הזה היה מתנהג ופונה, אבל הוא לא קרוב לזה, חבל על הכסף ועל הזמן שלך, תשאר עם מה שיש ותוציא לעצמך את הכאב הזה מהראש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...